Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fysiske klesbutikker som er åpne i Oslo

#1

Blånn sa for siden:

Minstemann har vokst som et uvær og trenger klær... Hvor kjøper man klær til lang, tynn ting når kjøpesentre er stengt. Helst steder med parkering så vi ikke belaster kollektivtransporten. Treningstøy går greit. XXL på Storo er åpent. Vi pleier vanligvis å raide Jack&Jones på ett eller annet kjøpesenter. Nesten så jeg vurderer å reise utenbys for å handle.


#2

Jålebeinet sa for siden:

Tja. Den som ligger på Karl Johan er vel oppe, men kollektiv er vel da vanskelig å unngå. Ellers så åpner Strømmen storsenter i morgen :sparke:


#3

Tjorven sa for siden:

Snuppa trenger vintersko og vi sliter med det samme. Vi handler som regel i sentrum og der er butikkene åpne, men det funker ikke med bil.


#4

IzziCreo sa for siden:

Sentrumsbutikkene har åpent, og hvis man drar utenfor rush så går det helt fint å ta kollektivt :nikker: Evt så kan dere kjøre og parkere i et av parkeringshusene.
Jack & Jones ved Stortorvet har åpent til kl 20. Bogstadveien/Hegdehaugsveien har også endel butikker som vil være aktuelle vil jeg tro.


#5

pippo sa for siden:

Det går fint å gateparkere i sidegatene til Bogstadveien. Det koster litt (beboerparkering), men fint å shoppe på Majorstua og kort vei å gå ned til sentrum også. Ellers er parkeringshuset Bankplassen fint å bruke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.