Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det noen gamere her?

#1

frukt sa for siden:

Jeg spilte mye før jeg fikk barn, både på pc og konsoll. Var ganske hektet på WoW i et halvt år, inntil jeg forelsket meg i en engelskmann som jeg traff i spillet. :fnise:

Jeg er ganske kresen på spill, og det er ikke så mye jeg liker. Det har gått mest i Need for speed, Borderlands, Skyrim, og Assassin's creed.
Så fikk jeg barn og da hadde jeg hverken tid eller lyst til å spille noe særlig.

Det er først nå de siste årene jeg har tatt det opp igjen. Jeg begynte på The Witcher 3, men ble ganske fort lei. Og så kom jo Assassin's creed Odyssey så da spilte jeg heller det.
Er fortsatt ikke ferdig med Witcher, og nå er jeg hekta på AC Valhalla. Jeg skrev i en annen tråd at jeg likte Odyssey bedre, men jeg tar det tilbake. :knegg: Det ble nemlig mye gøyere etter at jeg kom til England. :jupp:


#2

Serafin sa for siden:

Jeg spiller mye, det er min avslapping, spille, og høre podcasts. Hehe.

Nå spiller jeg Stardew valley, Minecraft, både vanilla og modded har jeg spilt i endel år nå, 3-4 muligens? Modded spiller jeg kun server sammen med en kompis i USA, vanilla kan jeg spille alene, eller med ungene, men liker modded best, egentlig.

Nå er det stardew valley dilla, det spiller jeg alene.

Kompisen er USA prøver å få med meg på Valheim (tror jeg det var) nå, men jeg orker egentlig ikke sette meg inn i noen nytt.


#3

Pelen sa for siden:

Jeg spiller bare en ting og det er på mobilen og det er vel kanskje ikke å være gamer. Pokemon Go. Jeg spilte det når det kom i 1996, vi var da i NY og vi gikk rundt overalt på ukjente steder for å fange Pokemon ekstremt gøy å komme til steder der du ellers ikke hadde tenkt på å gå. Så hadde jeg pause helt frem til i sommer. Mannen har spilt hele tiden og jeg begynte å spille igjen så at vi kunne gjøre det sammen i koronatider. Så da hra vi vært ute og gått ganske mye sammen pga det. Si ifra om noen vil bli venn.


#4

Isolde sa for siden:

Er ikke gamer. Spilte mye i ungdomstida og reiste mye på LAN party. Nå for tiden lese jeg bok mens resten av familien og BPAene sitter og spiller Valheim. Bortsett fra litt hyling og skriking når det kommer troll så er det veldig rolig her i huset for tiden.


#5

shute sa for siden:

Jeg spiller mye i perioder, men få spill. Tror ikke det helt kvalifiserer til å definere seg som gamer.

Spilte Breath of the Wild til det virkelig ikke var mer å drive med der, nå har vi en Skyrim-periode men det begynner å bli så utspilt at det er på tide med noe nytt. Jeg vil ha konsollbasert, open world og kunne tusse rundt, plukke og sanke litt og slå litt i hjel. Prøvd Witcher, men synes karakteren er teit og har tålmodigheten til en treåring når det kommer til å få taket på nye kontroller. Vurderer Assassin´s Creed, men ble ikke sjarmert i senk av det lille jeg har prøvd Odyssey. Hørt bra ting om Valhalla, da. Vil vel egentlig bare ha en uendelig utvidelse av Skyrim, egentlig.

Ja, og Pokemon Go, da.


#6

Fløyel sa for siden:

Spiller Wordfeud og Solitaire Tri Peaks på mobilen ( :knegg: men man går kanskje ikke under kategorien Gamer). Har virkelig prøvd å spille PS, men jeg blir svimmel av å spille spill med mye bevegelse. Når ungene var små spilte vi mye Buzz.


#7

Serafin sa for siden:

1996? Det må ha vært noe tidsreise greier. Hehe.
Var vel 2016 det kom. :knegg:


#8

Pelen sa for siden:

2016 skulle det selvsagt være. :humre:

#9

Fersken sa for siden:

Akkurat nå har jeg dilla på Civilization VI. Har spilt litt Fortnite for å få føling på hva Gut spilte. Ellers så sitter jeg bare å ser på, for konsollen og PC blir brukt av hhv sambo og Gut. Det har hendt at jeg sniker meg til litt bilkjøring på PS4. Vi i familien har også jevnlig familieturnering med Mariocart og noen andre små konkurransespill (ala Tetris).


#10

Malama sa for siden:

Min spilling teller gjerne ikke som seriøs gaming.

Jeg spiller the sims på pc, det er min vitkelighetsflukt, begynte igjen for snart et år siden, i midten av mars 2020 for jeg trengte noe annet å tenke på.

På mobilen spiller jeg av og til pokemon og ellers cabdycrush og chain cube og andre mobilspill til tider. Det er tidtrøyte


#11

GydaG sa for siden:

Ivrig pokemon go spiller her også. Har ikke tid til annet. :p


#12

Isolde sa for siden:

Pokemon go spiller jeg mye. Og så fikk jeg to Point hospital av ungene til bursdagen. Det er en ny versjon av gamle team hospital fra 90/20 tallet. Har spilt det en del men macen min går så fort varm. Da må jeg låne en av de mange gaming PCene i huset.

Synes og der er gøy å være med æå VR kvelder. Taklings party eller Gorn osv.


#13

venla sa for siden:

Isolde: hvilken plattform er To point hospital på? Mac og Win? Jeg har maaange timers erfaring fra Team hospital, så det hadde vært gøy å prøve det!


#14

Input sa for siden:

Jeg gamer også, når jeg har tid. Det er alt for sjelden.

Som ung bodde jeg i kollektiv hvor alle spilte Guild Wars. Det savner jeg skikkelig, men jeg innser samtidig at livet er helt annerledes nå. Ingen jeg kjenner hadde hatt tid til å drive med det lenger. :knegg:

Nå spiller jeg i hovedsak spill der jeg kan repetere. F.eks. City Skylines, der jeg starter med den samme tomta, bygger ut på samme måte, holder på til jeg synes det blir for stort, og begynner på nytt. Det er sjelden noen store forandringer.

Har veldig lyst til å spille Assassin's Creed Valhalla, men da må inndra tiåringens Xbox. :sparke:


#15

Isolde sa for siden:

Venla: Det kan kjøres både på Mac og win. Jeg har det på Steam.


#16

venla sa for siden:

Takk, skal sjekkes ut!


#17

frukt sa for siden:

Jeg kan absolutt anbefale Valhalla. :jupp: Det tar litt tid å venne seg til det, men det blir bra etterhvert. Nå har jeg blitt litt for sterk i grunnen. Kan storme inn i hvilket som helst fort eller by og slakte ned fiendene etterhvert som de kommer. :knegg: På tide å øke vanskelighetsgraden kanskje.

Vet ikke om jeg egentlig er en gamer selv. Spiller nok altfor periodisk til det. Men når jeg er langt inni i Valhalla mens jeg drikker energidrikk er jeg kanskje ikke så langt unna å kunne kalle meg det. :fnise:


#18

frukt sa for siden:

The Sims har jeg spilt i perioder, men har gått lei av det. Og Civilization har jeg også brukt mye tid på.


#19

Malama sa for siden:

JEG vurderer sterkt å belønne meg selv for gjennomført årsoppgjør etterfulgt av bursdag med en sims-kveld i kveld. Det må bli etter ungene er i seng, ellers vil den nybakte tiåringen spille i stedet for meg (og hun har ikke egen profil, jeg kjøper ikke spillet en gang til, hun får ha egne saves på min)

Da skal jeg la familien ta en ferie og dra til det snøparadiset og bare stå på ski og kose seg ei hel uke elelr noe sånn, som erstatning for at vi ikke har noe vinterferie. (eller vinter, snøen smeltet dagen etter at vi kjøpte den høyt ønskede akematten i bursdagsgave til 10 åringen)


#20

Bobbelur sa for siden:

Jeg har spilt en del tidlgiere, og har oppdaget at det å spille er for meg en overskuddsting. Er jeg sliten, lei, demotivert osv osv, så orker jeg bare ikke å spille noe som helst.
Startet med de helt enkleste SimCity-spillene den gang de kom på diskett, og har spilt Diablo og Witcher og noe Sims etter hvert. Men nå orker jeg knapt starte pc for å spille. Kanskje det hadde vært gøyere med PS3-en min? (Burde vel oppgradere, men skal vente til det er mulig å kjøpe PS5. Jeg bruker den mest til strømmetjenester og blurayspiller uansett.)


#21

frukt sa for siden:

Jeg har spilt mye på pc, men det er mange år siden. Og jeg synes vel egentlig konsoll er gøyere.

Kjenner meg igjen i det med overskudd. Jeg spiller heller ikke når livet er travelt, eller jeg er sliten og deprimert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.