Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tror du på aliens?


#2

Input sa for siden:

Det kommer an på definisjonen av aliens. Om alt som kan kvalifisere til liv på andre planeter i universet er aliens, så ja. Hvis det er slike vesener som er langt mer utviklet enn oss og kommer for å ta oss, nså nei.


#3

Sweetie sa for siden:

Som Input. :peode2:


#4

Pøblis sa for siden:

Jeg synes det er veldig vanskelig å tro at det ikke skal ha oppstått intelligent liv på andre planeter, når vi vet hvor utrolig mange ekso-planeter som finnes bare i vår egen galakse.

At de skal være onde vesener som driver eksperimenter på oss, er jeg mer usikker på. Selv om jeg etter en formiddag med litt for mye kommentarfeltlesing, tenker at det er plenty av folk som virkelig ikke vil andre vel i vår verden, så hvorfor skulle aliens være bedre enn oss, liksom?


#5

Maverick sa for siden:

Her tenker jeg det er lett å svare et kategorisk JA. Om ikke annet, så for underholdningens skyld.


#6

Palmen sa for siden:

Har du aluminiumsfolie inni ridehjelmen?


#7

Maverick sa for siden:

Neinei. Jeg er åpen for innspill fra utenomjordiske, jeg.
#10

Pøblis sa for siden:

Ja! 55 stykker! :hyper:


#11

Anne C sa for siden:

Universet er så hinsides stort, så jeg synes det er rart om det ikke er ett eller annet det ute.


#12

nolo sa for siden:

Jeg tror det finnes liv andre steder i universet. Kanskje på en verden som svever rundt i rommet støttet opp av fire elefanter på en diger skilpadde. :nikker:


#13

C3PO sa for siden:

Jeg tror ikke det er mange ordentlige science fiction fans som tror på det. Heller ikke jeg. Liv, ja.

Forskeren Jack Cohen hadde et veldig bra foredrag for en del år tilbake om hvor umulig det er at det kan være noe liv der ute som ligner på oss, og gjennomgikk alle sammentreffene som har ført til at vi er kommet dit vi er. Jeg husker ikke om han nevnte noe om intelligens.


#14

frukt sa for siden:

Jeg tror det finnes liv andre steder i universet.


#15

Polyanna sa for siden:

Absolutt liv i universet. Absolutt ikke aliens som har valgt seg ut USA som stedet der de bedriver hemmelige og lett seksualiserte eksperimenter på diverse hillbillies. :hehehe:


#16

Anne C sa for siden:

Det er jo ganske fascinerende at så og si alle som har blitt bortført osv bor i USA.


#17

Maverick sa for siden:

Tja, eller de vi har hørt om. Det er sikkert en drøss i Peru også liksom, det er bare ikke like vanlig med peruvianske moronyheter.


#18

Maverick sa for siden:

Her hjemme har vi jo for eksempel Gry Jannicke Jarlum.#20

zinatara sa for siden:

At det finnes intelligent liv et annet sted i rommet som har utviklet teknologi til å reise veldig langt i verdensrommet og som tilfeldigvis har snublet over oss tenker jeg er veldig usannsynlig.

At det finnes liv andre steder i et uendelig univers virker sannsynlig.


#21

Anne C sa for siden:

Jeg korrigerer til Det Amerikanske kontinentet.


#22

Maverick sa for siden:

Hvordan vet vi at det er flere (basert på befolkning) på det amerikanske kontinentet enn noe annet sted?


#23

Anne C sa for siden:

Vi vet jo ikke det. Det bare virker sånn.


#24

Maverick sa for siden:

Ja, og det er jo derfor jeg sier at det like gjerne kam være fordi vi er storforbrukere av amerikansk media. (Nyhets- og tabloid.)


#25

Fersken sa for siden:

Selvsagt tror jeg på aliens! :hyper: I den betydning at det er liv der ute et sted, ikke av typen som bortført oss eller blander gener.

Men det hadde vært fantastisk om det var litt sånn Star Trek det like der ute.


#26

Albertine sa for siden:

Med så mange galakser og planeter der ute så er det ganske sannsynlig at det et eller annet sted finnes liv der ute - i det minste på et eller annet tidspunkt i historien. Kanskje ikke akkurat nå, men at det har vært og vil være- ja.


#27

Gaia sa for siden:

At det finnes liv andre steder i universet - ja. At det skal være hemmelig kontakt mellom myndighetene og aliens, som blant annet innebærer godkjent seksualiserte eksperimenter på mennesker; neppe. :hehehe:#29

Maverick sa for siden:

:haha:

Yess!


#30

Anne C sa for siden:

Jeg elsker sci-fi, og det er delvis fordi jeg tror at det er noe der ute.


#31

Einhyrningur sa for siden:

Helt klart liv. Om de derimot gidder å stjele foster fra not so smarte amerikanere.. nja.


#32

Tallulah sa for siden:

Seff!

Neida. Joda. Jeg tror selvsagt på livsformer på andre planeter, også intelligent liv. Men tviler sterkt på at de bruker tiden på medisinsk forskning på amerikanere i cahoots med Eisenhower.


#33

Sweetie sa for siden:

:hjerteøyne:


#34

Pøblis sa for siden:

Jeg har jo sett "Avatar". :elsker:

det må da være bevis nok? :hyper:


#35

Inagh sa for siden:

Jeg tror på «aliens» i den grad at jeg finner det totalt usannsynlig at vi bor på den eneste planeten i hele universet som er bebodd av intelligente livsformer.

Og sånn ellers venter jeg fremdeles på å høre Tardisen lande i bakgården. :nemlig:


#36

Madicken sa for siden:

Ja. Og de er sikkert både smartere og penere enn oss.


#37

Pøblis sa for siden:

Igjen: Jeg har sett Avatar. :elsker:#39

Strutsen sa for siden:

Menne, kanskje det er nettopp derfor noen amerikanerne er så klin, hakke sprø? Fordi det er bedrevet medisinsk forskning på et utvalg amerikanere? :knegg:

Jeg vil tro at det er aliens ala Alien og Predator eller en Avatar-verden på andre planeter. Kjedelig å tenke at det kun finnes mennesker, liksom. :himle:


#40

liefje sa for siden:

Jeg synes det er like vanskelig å forestille seg at det finnes intelligent liv på andre planeter som å tro at vi skal være de eneste i et uendelig stort univers.


#41

Polyanna sa for siden:

Jeg mener å ha lest en oversikt en gang, og det er stort sett folk USA som rapporterer om sånt. Men finner den ikke når jeg leter (og Google sender deg ut på en ganske interessant reise, med sånne søk. :knegg: )#43

Anne C sa for siden:

Ut fra videoen over her så er det altså USA og England/UK som har flest UFO-greier. Det er vel også der det er flest som tror at Jorda er flat.


#44

Gaia sa for siden:

Hm. Jeg lurer på om UFO-observasjoner henger sammen med at man ikke er vant til å se nattehimmelen pga for mye lysforurensning, slik at satelitter og meteoritter meldes inn som UFOer. :vetikke: Det er unektelig ganske fascinerende å observere en satellitt fyke over himmelen, altså. :jupp: Eller å se Nordlys for første gang. :elsker:


#45

My sa for siden:

Jeg likte kommentaren "How is this any different than a virgin claiming to getting pregnant by a spirit, and the world claims is the Son of God?"

:knegg:


#46

Polyanna sa for siden:

Eller gå på vannet, for den del.


#47

My sa for siden:

Jepp.

Menneskser har trodd på rarere ting opp igjennom, og gjør det fortsatt.


#48

Pøblis sa for siden:

PÅ grunn av denne tråden, begynte jeg å se på StarTrek discovery. Er ikke sikker på om jeg er hekta, men du og du, så mye kule aliens! :hyper:


#49

Polyanna sa for siden:

Det er jo hele bevegelser som mener at Jesus var en alien. Massevis av bøker på Amazon:


#50

Milfrid sa for siden:

Jeg ville synes det var mer rart om mennesker var det eneste intelligente (vel, stort sett) vesen i universet, enn om vi ikke var det. Hvilken form ailiens har og hvor vidt de har besøkt jorden har jeg ikke så mange formeninger om.


#51

My sa for siden:

Bare tenk på at 1,2 millarder mennesker er hinduister og tror på alle de gudene og sagnene der, og tenker at det er sannsynlig. Jeg er ytterst fascinert. Og synes ikke amerikanere som har selvopplevde hendelser med ailiens, eller som tror på dem som sier de har det, er et fnugg mer irrasjonelle enn folk som har andre uforklarlige, religiøse opplevelser og åpenbaringer, eller som har andre overbevisninger som baserer seg på tro framfor viten. Enten det gjelder religion, tro på spøkelser og gjenferd, ailiens, astrologi eller hva det måtte være. Det er bare ulike strategier for å forklare det uforklarlige. Mennesket har visst behov for det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.