Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Laptop som erstatter Ipad

#1

Robyn sa for siden:

Jeg har brukt Ipad i mange år og den møter de fleste av mine krav. Er veldig glad i den.
Jeg surfer, streamer og sjekker e-post. Det er sjelden jeg trenger PC, og jeg er mer fornøyd med apper enn nettleser versjonene. Jeg har en MacBook air (fra ca 2010), men har aldri blitt helt fortrolig med den.

Som kjerringa mot strømmen kunne jeg tenkt meg en Ipad i en laptop. Altså, litt større skjerm og med (fast) tastatur. Jeg drar den sjelden med meg rundt omkring, så det er ikke noe poeng at den må være liten. Det er større skjerm og set ytre skallet jeg savner på iPaden, i tillegg til tastaturet. Å kunne sette den fra meg og skjermen står oppreist uten å måtte ha stativ eller cover som uansett aldri funker optimalt.

Men jeg vil at den skrur seg rett på, jeg vil ha apper og touch-skjerm. Jeg vil,ha en Ipad i en laptop. Finnes noe sånt? :hjelp:


#2

Millen sa for siden:

Chromebook?


#3

Robyn sa for siden:

Det tror jeg kanskje kan være noe.

Har sett på disse to, er det noen som har noen meninger om de er ok? Og evt hvem av de som er det beste kjøpet?
Jeg er fryktelig lite interessert, men samtidig irriterer jeg meg grønn dersom det ikke fungerer optimalt.
www.komplett.no/product/1155297/pc-nettbrett/pc-baerbar-laptop/chromebook/asus-chromebook-flip-14-c433ta-14-fhd-touch?gclid=CjwKCAiAg8OBBhA8EiwAlKw3kql9Q65e1gmiVcUwpdjjGhw2Ac8AluH7tXpXlXUSQTPg6-hUlbv40RoCpRQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#

www.komplett.no/product/1164527/pc-nettbrett/pc-baerbar-laptop/chromebook/acer-chromebook-514-14-fhd-luxury-gold?gclid=CjwKCAiAg8OBBhA8EiwAlKw3kio2j7DBuJVUsNQDpIiW_ncqmJvg5bDFRZbmYBR2e6g2G83qCF3gKRoCoKIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds


#4

frukt sa for siden:

Jeg ville gått for den nederste på grunn av dårlig erfaring med laptop med liten harddisk.


#5

Robyn sa for siden:

Oi, det var en glipp. Det glemte jeg å sjekke. Den øverste kommer også i 128 men da ble den straks en del dyrere.


#6

Robyn sa for siden:

Men ser nå at det ikke er touch skjerm på den øverste. Får lete videre.#8

Robyn sa for siden:

Etter mange timer med søking er der den typen jeg har funnet ut jeg vil ha, i det minste. 2-i-1. :jupp: Men jeg vil ha Chrome, ikke Windows.

Jeg ser de fleste er på enten 4 eller 8 GB RAM. Burde jeg ha 8, eller funker det greit med 4?

På iPaden har jeg 64 gb lagring, aldri hatt problemer med dårlig plass. Vil det mest sannsynlig holde på en chromebook også?Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.