Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

vixen sa for siden:

Jeg og søsteren er på småbruket. Ligger nå og hører på måkeskrik og bølgeskvulp og skal straks stå opp og lage kaffe. Rart og veldig deilig å være uten fammen en helg. Mye tid bare vi fire siste året for å si det sånn.


#3

Blondie sa for siden:

Rolig lørdag hjemme. Jeg er trøtt og daff og har ikke kommet lenger enn til kaffe og bok. Blir en rusletur til biblioteket senere i dag og så middag hos kjæresten i kveld. Fin lørdag.


#4

Serafin sa for siden:

God morgen, jeg ble vekket 0630 av katta som mjauet så sårt, viste seg at han hadde hørt at Bonusgutten sto opp. Så jeg har bare hatt en rolig morgen, skal kjøre til sentrum nå og hente medisiner, og kjøpe ferske rundstykker til ungene. De sover enda, bortsett fra Bonusgutten. Han skulle delt litt av morgenfugl-evnene sine med mine to, haha.

Blir veldig rolig lørdag her. Eneste planer er egentlig og begynne å kjellerstua, og få ordnet til ungene der, men vi får se hvor langt vi kommer.


#5

007 sa for siden:

Første hjemmehelg siden nyttår, ingen ski denne helgen. Jeg bør vaske vinduer i dag, men det er sikkert ikke så lurt når det regner?


#6

Fintdethei! sa for siden:

Vår herre tar seg av vindusvasken i dag, 007.
Jeg skal på matbutikken i dag. Eneste plan. Egentlig burde jeg vasket et bad også, men det er ingen som dauer om det blir gjort i morgen i stedet.


#7

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg skal i stallen i regnværet og av alle ting ha RIDETIME en til en med privatinstruktør, og DET er det noen år siden sist jeg har gjort ass. Jeg planlegger for å neppe kunne gå i morgen. :jupp:

Og i kveld skal jeg jobbe. Tastejobbene gjøres ikke av seg selv nutildags.


#8

Blånn sa for siden:

Fortsatt i senga. Det høres ut som det regner. Det beryr plussgrader som betyr at jeg burde gi sykkelen litt sårt etterlengtet stell. Hmmm.


#9

star sa for siden:

Skal få kvitta meg med søpla i boden i dag. Og så må jeg bake litt.


#10

Blå sa for siden:

God morgen

Rolig morgen her også. Jeg drikker kaffe, spiser appelsin og ser på regnet.

Jeg lurer på om jeg kanskje skal se litt på TV. På dagen :eek:. Hadde jo vært ganske deilig


#11

millact sa for siden:

Jeg har 16-åring i dag! Gaver på sengen og god frokost. Senere skal vi ut og kjøre litt for aller første gang.

Vinterferie er det også.


#12

star sa for siden:

Gratulerer så mye med, 16-åringen, millact. :ballonger:


#13

Toffskij sa for siden:

Mmmm, lørdag! Det blir riktignok en helg i rettebunkens tegn, men det hjelper noe utrolig å få sove lenge, spise luksusfrokost, henge rundt i pysjen osv. osv.


#14

Timar sa for siden:

Mini-vinterferie har startet. Hjemme, men vi skal kose oss her!

Hunden har spist og ødelagt en hel rekke elektriske dingser i det siste (OK, point taken, du får nye tyggebein!), så jeg må få levert dem på gjenvinning og erstattet det som trengs. Sukk.

Men, det passer bra som eneste plan en regnvåt lørdag!


#15

polarjenta sa for siden:

Jeg har fått vondt i halsen så her blir det innedag/helg.


#16

Matilda sa for siden:

Rolig lørdag her og. Innleda vinterferie med morgenlevering til frokost («croissanter er det beste jeg vet, mamma»), og siden har det gått i strikking og kaffe ved kjøkkenbordet. Størstegutta gamer, mannen støvsuger og minstemann har besøk av venninne. Bare velstand. (Rettebunke i morgen. Det tenker vi ikke på nå...)


#17

Hjertensfryd sa for siden:

Burde rense og ordne i hønsehuset i dag. Må ordne med presang og få levert den til mormor. Og ellers berre kose meg med mellomste denne helga.


#18

star sa for siden:

Da er søpla kjørt bort, stolen eldste har her er kjørt ned til x og utelysene er tatt ned.
Visstnok glatt rundt om, men ikke der jeg har kjørt.


#19

ingling sa for siden:

Her er det sløv dag etter arbeidsmøte fulgt av vin i går. Og vinterferie noen dager! Neppe helt jobbfri, men skal prøve å ligge unna. :nemlig:


#20

Addison sa for siden:

God lørdag! Har hatt en rolig dag, vasket bilen, skiftet sengetøy, øvekjørt med studenten til skolen for å hente instrumentet. Mannen er nemlig i karantene. Mutant-virus i klassen der han har praksis. Dvs ventekarantene på oss andre til han får testresultat. Kjipt for studenten, hun skulle til venninne og møte 2 andre venninner, en etterlengtet kveld. Men nope. Her blir det mgp, bobler og tapas.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.