Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Ny uke, nye muligheter. Prøver å spa frem noe motivasjon.....

Satser på at en kopp te gjør susen.


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen. Her er det hjemmedag for meg og lillebror. Skal ringe coronnatlf når den åpner for å få oss testet sånn at spesielt lillebror kommer seg tilbake på skolen.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg har startet dagen med kaffe og bok, snart blir det kanskje litt havregrøt før noen pensumtekster skal til pers.


#5

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg har «standby-vakt». Det er meg AKS-ansatte kan ringe om det er noe fram til onsdag. Det betyr sløving i senga fra kl. 6.30-7.30. Nå skal jeg straks i dusjen før jeg sykler ned for å høre hvordan det går og hente en bok på Deichman Grunerløkka.


#6

Blå sa for siden:

God morgen

Her er det en ganske god mandag morgen. Jeg har kjørt storesøster på jobb og spist frokost og er nå godt installert i sofakroken med laptopen.

Nok å gjøre, men ikke intenst travelt, så jeg tror at dette skal bli en helt fin dag.

Og så er det vår i luften og det er deilig. :lykkelig:


#7

Martis sa for siden:

Klar på hjemmekontoret, bevæpnet med kaffe og zero. Dagens sylferske 16 åring sover (hvor ble årene av!?), og minsten gamer. Må utnytte ferien må vite. :knegg:


#8

tink sa for siden:

Nedtelling mot vinterferie her. Etter et par uker med skikkelig vinter, kjennes det både absurd og litt deilig at jeg endelig kunne grave litt i hagen i går. Måtte plutselig sikre bokashien mot jordrotta som har flyttet inn i nabolaget...

To av fire er ute av huset. Får sikkert komme meg på kontoret en gang eller to i løpet av uken.


#9

Adrienne sa for siden:

Jeg har som forsett at jeg skal stå opp når klokka ringer første gang denne uken. Vel... Vi er 0 av 1 enn så lenge, og det verste er at jeg ikke kan huske at jeg trykket snooze-knappen. Men kom meg opp på andre forsøk, og det er bedre enn sist uke, hvor jeg trengte tre forsøk. Denne pandemien har fått ut murmeldyret i meg.

Men nå har jeg i det minste fått i meg frokost, er klar med første kopp kaffe og er motivert for en passe rolig, men ikke for rolig, dag.


#10

Fintdethei! sa for siden:

I dag går det litt tregt å få i gang maskineriet her. Sov dårlig. Men hey, det finnes bare en mandag i uken. Nå går det raka vegen!


#11

Addison sa for siden:

God morgen! Grå tåke ute, og inne i hodet mitt. Må se å få i alle fall hodet til å bli litt klarere, kaffe it is! Nokså rolig mandag i vente, ser det ut for, håper at vinterferie i skolene kanskje innvirker en smule på aktivitetsnivået i innboks, Teams og sakssystem også.


#12

star sa for siden:

Gratulerer med 16-åringen, Martis. :ballonger:
Var de ikke akkurat små nurk. :sjokk:

Kommet meg på jobb. Men det er ikke så mye energi å spore.


#13

millact sa for siden:

Gratulerer med 16-åringen, Martis!

Vi fortsetter å tømme hus, for en jobb. Frokost straks, så pakke mer og kjøre første lass til bruktbutikken. Må gi bort mer enn planlagt, nytter ikke spare på så mye.


#14

Blånn sa for siden:

Da har jeg vært innom jobb og kan sykle videre til Grunerløkka. :D


#15

Maverick sa for siden:

MANDAG! Goddamnit. Jeg inhalerer kaffe og jobber fra kjøkkenbenken, og skal snart stikke i stallen en tur og så skal jeg jobbe igjen. Vurderer å sette vinterferieslampene i arbeid også.


#16

Strutsen sa for siden:

Jeg var innom i bloggen her i dag tidlig, men ser at jeg glemte å skrive noe. Mandag, altså. :knegg:


#17

ingling sa for siden:

Inne fra hotellrom i Oslo, kortreist vinterferie! Vi sløver med skjermer og skal etterhvert ut og finne noe mat, men kjører rolig tempo på det meste. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.