Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Morgenlevering

#1

Blå sa for siden:

Storesøster har fødselsdag i helgen og vi tenkte at vi skulle lage spesielt hyggelig frokost.

Jeg lurer på om morgenlevering er verd det. Er det nybakt og godt, eller er det fra dagen før, slik at jeg like godt kan handle hos bakeren og varme opp selv på morgenen?


#2

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har bare hatt morgenlevering en gang. Det var fersk og godt, men ikke varmt selvsagt. Croissantene var veldig gode....


#3

Millen sa for siden:

Det er helt greit.


#4

Blå sa for siden:

Takk skal dere ha.

Jeg leser at det er en god ide om man skal gi til noen ett annet sted. Men at til oss selv kan jeg like godt kjøpe dagen før og varme litt opp.


#5

mkj sa for siden:

Det slår ikke ferskt hjemmebakt, de pakkene jeg har fått har hatt litt luksus som berlinerboller og makroner som ungene har satt pris på. Vi har fast morgenlevering fra jobben, ikke til alle, men hver uke er det noen som vinner en levering, så har jeg har prøvd et par forskjellige. Du får nok like god frokost av å lage selv, prøv eltefrie rundstykker, lettvint og knallferskt. Og kjøp inn litt sånn lyx ved siden av. Halve moroa er overraskelsesmomentet, at man får det levert, men det er vel uansett ikke hun som skal lage frokosten på bursdagen sin.


#6

Blå sa for siden:

Nei. Det er nettopp det.

Takk


#7

Karamell sa for siden:

Det er ulikt utvalg i de ulike byene. Jeg synes det er deilig å få uten å måtte dra ut først, men det er ikke "rett fra ovnen ferskt". Hos oss leveres det mellom midnatt og 01, så det er ganske kaldt å ta inn om morgenen. Jeg tar det som regel inn før jeg legger meg, faktisk. :knegg: Det leveres av avisbud.


#8

Timar sa for siden:

De har god ferskpresset juice og rørt syltetøy vi er glade i, men jeg syns egentlig ikke rundstykker og brød derifra er så spesielt. Ikke noe i nærheten av Brødboksen!


#9

gnuri sa for siden:

Vi har vært fornøyd med pålegg og sånt, men har ved flere anledninger fått rundstykker som var så tørre at de har blitt kastet. Og til den prisen det har kostet har det slett ikke stått til forventningene her.
Jeg vil anbefale heller å kjøpe halvstekte rundstykker og frosne croissanter fra Rema- de er kjempegode.


#10

Blå sa for siden:

Jeg noterer meg at en tur til Godt Brød dagen før kan være like greit.


#11

Karamell sa for siden:

Savner brødboksen

Men nå som de har fått surdeigsbrød fra Godt brød, så har kvaliteten på brødvarer hevet seg litt. Brimirundstykkene er også greie. Bedre enn "frokostpakka" eller hva den heter med de tørre rundstykene de leverer i min by.


#12

tink sa for siden:

Det er godt brød som leverer mye av baksten på morgenlevering i byen vår Blå. Men det kan jo like greit skaffes dagen før, og evt. få en liten lunk i ovnen før servering.


#13

Nenne sa for siden:

Hvis dere er glade i croissanter anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe frosne fra Jacobs. De må tine 20 minutter og så stekes 16-18 minutter, så litt planlegging må til, men det er så gode som ferske fra bakeren altså. Og koster jo en brøkdel av hva det koster å få levert.


#14

Musemus sa for siden:

Vi har hatt samme dilemma angående en bursdag som skal være i helgen. Hadde tenkt å overraske Storesøster, men fant ut at vi heller kjøper inn litt godt til frokost. En god juice, croissanter osv.


#15

meisje sa for siden:

Vi har hatt morgenlevering en gang, og juicen var god, men rundstykkene var frosne(!) og tørre og traurige, og man kan definitiv få mye bedre rundstykker i frysedisken eller sånne halvstekte i vakumposer.


#16

veobra sa for siden:

Det er forskjell på de ulike leverandørene, nærbakst er hverdagslig mens Nord er bedre.
For meg et det litt sånn gidder ikke gå i butikken, trengtr skokolade, shampo og avis i morgen.


#17

allium sa for siden:

Jeg fikk fra jobben i forrige uke. Ikke imponert. Tørre rundstykker, et glass syltetøy, en flaske ferskendrikk (god), og et veldig godt wienerbrød. Synes det ble for mye søtt, satte syltetøyet i skapet og spiste rundstykkene med ost.


#18

millact sa for siden:

Jeg kjøpte disse og overrasket eldste med på lørdag da hun fylte 16. De var utrolig gode!


#19

Ru sa for siden:

Vi har vært fornøyd de gangene vi har brukt det her. :nikker:
Brødmaten pleier være fra Baker Brun.

Eneste jeg irriterer meg over er hvor de henger det. For det fremstår relativt tilfeldig. :gal:


#20

veobra sa for siden:

Jeg synes det er helt genialt som gave, oppmerksomhet og noe ekstra. Enten til eget hus ellet andre. Plutselig få brød og rundstykket på døra er veldig koselig. Blomstrr og god kaffe til noen som trenger en oppmuntring, om det er bursdsg eller karantene.


#21

Timar sa for siden:

Ja, enig, Morgenlevering er stas både å få og gi!

Jeg kjøper stort sett bare de billigste rundstykkene deres nå, de er helt greie, og sjelden tørre. Så bruker jeg heller pengene på blomster eller godsaker. :)


#22

Nenne sa for siden:

Så bra! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.