Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det hyggeligste hotellet på Hamar?

#1

Timar sa for siden:

Ja, hvor skal vi bo? Det er som vanlig snakk om korttidsplanlegging, så jeg må booke snart.

Gjerne sentralt, men vi har med bil. Ønsker stort, fint rom, ikke noe utpreget slitent.


#2

Floksa sa for siden:

Jeg har bodd både på vandrerhjemmet ved vikingskipet. Billig. Greit frokost.
Og på hotell Viktoria i sentrum. Helt grei hotellstandard. Hverken det en emner det andre. Men deilig mat på O’learys ved siden av.
Har også bodd på scandic Rudshøgda. Litt mindre sentralt men kanskje det «fineste» hotellet av de jeg har prøvd.


#3

Anne C sa for siden:

Jeg har også bodd på hotell Victoria et par ganger, og synes det er et helt fint hotell. Det er midt i sentrum, og det er lett å parkere der. Bruker det gjerne igjen hvis jeg har behov.


#4

Fløyel sa for siden:

Jeg har bodd på følgende hotell å Hamar:

Clarion Hotell
Sentralt (ligger der gågaten starter). Vi fikk et "greit" dobbeltrom, fint plass til 2 personer, men ikke noe mer. Litt slitt. Jeg mener vi måtte parkere i eget hus/gaten og betale for dette.

Victoria Hotell
Her fikk jeg også et greit rom, den gangen jeg var alene på dobbeltrom var det ok størrelse. Mannen og jeg var der en helg ifb med fotballcup, fikk et ok stort rom. God frokost. Ligger ved stranden. Må betale for parkering på andre siden av veien. Det er en god sushirestaurant tilknyttet hotellet.

Scandic Hamar
Ligger rett ved gamle CC Mart'n og gangavstand til nye CC. Er nok pusset opp de seneste årene. God frokost. Parkering ved gamle CC, også her måtte vi betale for parkeringen. De har noen få parkeringer til hotellet. De gangene jeg har vært her er ifbm jobb så jeg har hatt små dobbeltrom eller ok enerom, så hvordan familierommene vet jeg ikke.

Sånn all-over - jeg hadde nok valgt Scandic eller Victoria. Det er et parkeringshus litt opp i gågaten, de gangene jeg har bodd der å vinteren har jeg parkert der, litt dyrere, men jeg har ikke tid til å stå og skrape is, den tiden må jeg ha til å nyte frokosten på hotellet.


#5

Timar sa for siden:

Tusen takk for hjelpen! Viktoria hadde ikke rom med plass til 3 stykker, ihvertfall ikke nå, så da endte vi på Scandic. Det er byggeplass her, de pusser opp rom, men de er heldigvis ferdige med vårt. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.