Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vinterferiehelg rundt 1-2 timer fra Oslo

#1

Blånn sa for siden:

Vi får Teslaen på onsdag. :lykkelig: Siden vi ikke visste leveringsdag før sent i forrige uke la vi ingen vinterferieplaner og broren min fikk førsterett på hytta med foreldrene mine. Hvis vi skal finne på noe i helga - hvor reiser vi? Langrenn og vinter står høyt. Hytte eller litt mer luksus på hotell?#3

apan sa for siden:

Jeg stemmer egentlig for luksus, men om du er like lei av karantenstyr og smittevern som meg, ville jeg gått for hytte / selvhusholdning.


#4

Lavender sa for siden:

Tror du er heldig hvis du finner noe ledig i Norefjell, Eggedal, Flå, Gol, Uvdal, Veggli eller Haglebu i uke 8. Akkurat nå er det tåke, regn og veier kun for SUV med 4 x 4 og piggdekk. Vi har vært bilreddere i dag. Håper veiene blir skrapt og strødd. Gratulerer med ny bil.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg har akkurat kommet hjem fra Trysil og lurer fælt på hvor lenge de har snø med det været som er der nå. Det smelta MYE i går og det ble veldig slushy i løypene.


#6

veobra sa for siden:

Vi var på Trysil i høsy og det tusset med folk. Jeg hadde ikke orket det nå med tanke på å opprettholde avstand. En stemme til hytte fra meg også.


#7

Pøblis sa for siden:

Siden jeg tilhører en orden av genetiske tryslinger, er jeg programforpliktet til å opplyse at det heter I Trysil hver gang jeg ser noen skrive "på".

I Trysil. PÅ Trysilfjellet.

Takk for oppmerksomheten! :blomst:


#8

veobra sa for siden:

Vi var i Trysil i høst. Ser jeg hadde minst en skrivefeil til.


#9

Pøblis sa for siden:

Det er ikke så nøye med skrivefeil. :knegg:

Mamma har gjennom livet skrevet til både nyhetsredaksjonen i NRK og diverse aviser for å informere om hva som er korrekt preposisjonsbruk for hjemkommunen hennes, så jeg tar opp arven etter henne. :ja:


#10

Blånn sa for siden:

Helt enig med deg! Men på bygda er det jo... :sparke:


#11

veobra sa for siden:

:knegg:


#12

Snippa sa for siden:

Kan melde om dårlige skiløyper i Trysil, ihvertfall. Og vi holder til høyt oppå fjellet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.