Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjent i Hemsedal?

#1

Palmen sa for siden:

Er du godt kjent i Hemsedal? Familien skal dit i et par dager og jeg må planlegge et par turer i bakken for 8-åring som har stått en del men bare liker grønne bakker. Hvor starter vi?


#2

Hondacrv sa for siden:

Alle starter vel på samme plass, nederst i bakken? Der er de vanlige grønne løypene. Eller misforsto jeg?


#3

Palmen sa for siden:

Ja alle starter nederst. Men jeg vil egentlig la henne få prøve seg litt lenger opp slik at det ikke bare blir en kort barnebakke hele dagen men litt lenger opp i anlegget som egner seg for de som er litt usikre i bratta.


#4

MegaMie sa for siden:

Tar Holdeskarsheisen. Den er helt nederst, forbi åtteseteren. Grønn bakke hele veien og morsomme svinger nederst med tunneler, små hopp og annet gøy. Min sjuåring elsker den!


#5

MegaMie sa for siden:

Altså nederst i hovedanlegget. Ikke ved barnebakken og Lodgen.


#6

Palmen sa for siden:

Topp MegaMie! Det var noe sånt jeg håpet på!


#7

MegaMie sa for siden:

Den er super. Og så deilig å slippe skålheis en hel dag. Bare hold til venstre før siste henget så er det en rød "portal" man kjører inn i for å komme til tunnel og småhopp.👍


#8

Polyanna sa for siden:

Jeg mener at det går an å ta heisen heeeelt til toppen og så kjøre og kjøre slakt nedover. Husker at det var veldig Polyannavennlig. :nemlig:


#9

MegaMie sa for siden:

Det stemmer. Min erfaring er at den turen er litt mer slitsom pga lengden, hvertfall for min sjuåring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.