Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skifte trekk Ektorp sovesofa?

#1

Charlie sa for siden:

Er det noen som vet noe om å skifte trekk på Ektorp 2-seter sovesofa?

Vet det finnes trekk til den vanlige to-seteren. Ser på nett at noen sier det ikke «passer» til sovesofaen. Finnes det trekk til sovesofaen? Eller kan det vanlige to-setertrekket modifiseres? Noen som har prøvd? :vetikke:

Skulle gjerne hatt monteringsanvisningen for å skru fast sengedelen i ramma også. :sukk:


#2

Isa sa for siden:

Jeg har kjøpt sofatrekk til Ektorp sovesofa på Bemz.
bemz.com/nb-no/products/EKT3
Ser ut til at det er eget trekk for sovesofaen, men om det er mulig å hacke til vanlig sofa vet jeg ikke.


#3

IzziCreo sa for siden:

Vi har som sagt hjørnesofaen, og den har kun det normale trekket. Har byttet flere ganger, og det funker fint. Jeg lurer på hva som kan gjøre at det ordinære ikke passer til 2-seteren :vetikke:
Sengedelen festes ikke per se, men hektes fast i mottakerne når den trilles helt ut. Igjen, med et forbehold om at det er likt som på hjørnesofaen, men Ikea er jo kjent for line løsninger og minst mulig krimskrams.


#4

IzziCreo sa for siden:

Du kan enkelt kontakte kundeservice hos Ikea. De sitter med info fra fordums tid, og vil nok kunne hjelpe deg hvis du ikke finner ut av det. Soesielt hvis du finner klistremerket med produktnummeret er sted på sofaen. Da kan de hente frem gamle bruksanvisninger etc.


#5

Charlie sa for siden:

Har trekket til sofarammen stoff over sittedelen under putene kanskje? :vetikke:

Sovesofadelen er festet med borrelås bortover kanten på fronten. Bare tenkte på om det kunne være slik at sovesofa-trekket er uten stoff under sitteputene, slik at man kan folde ut senga uten å ta av hele trekket på ramma?


#6

apan sa for siden:

Vi har bestilt trekk til gammel Ikea sovesofa på nett fra Kina eller noe. Bare å søke på modell og sånt. Føltes helt vilt, men det gikk noen uker og så kom det et helt perfekt trekk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.