Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Låst mobil

#1

star sa for siden:

På jobben driver vi med arvetelefoner. Den jeg fikk synger nå på siste verset og jeg fant en nyere i en skuff på plassen min.
Antagelig forgjengeren min sin. Men den er låst til en Google konto som gjør at jeg ikke får tatt den i bruk. Og det er null sjans i havet for å få tak i antatt person.
Kan den nullstilles på et vis?
Den er altså blitt gjenopprettet til fabrikkinstilling, men siden det er gjort ureglementert som telefonen sier, så trenger den bekreftelse på Google kontoen som var brukt på telefonen.


#2

Charlie sa for siden:

Har fått hjelp til å nullstille uten apple-konto hos Telenor, men det kostet litt (typ 200-300). Antar arbeidsgiveren din har/ kan få hjelp av et IKT-firma. Min arbeidsgiver har ihvertfall et firma som gjør reparasjoner osv. , vet ikke om slike firmaer har slike tilganger som telefonleverandørene.


#3

Syrinx sa for siden:

Det er sikkert ikke lov å foreslå YouTube og gå inn i telefonen på tyvers vis. Men det er i alle fall en mulighet, selv brukt da jeg greidde låse meg ute fra egen telefon.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.