Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: Hvordan fjerne skjulte linjer i et excel-dokument

#1

Timar sa for siden:

:gaah:

Jeg har fordelt en lang liste i excel på flere kortere lister som skal fordeles ut til ymse kunder. For å få delt listen så har jeg filtrert på en verdi, kopiert alle treffene som kommer frem og så limt disse inn på nye faner. Jeg trodde jeg klarte å lime inn på en sånn måte at jeg ikke fikk med alle de vekkfiltrerte radene, men nå er dette regnearket blitt så stort og vrangt at jeg mistenker at de likevel er med. Det finnes et program som kunne sjekke for meg, men det endte med å stå og henge. :mumle:

Så, er det noen som kan hjelpe meg? HVORDAN sjekker jeg om det ligger masse skjult informasjon i hver enkelt arkfane? (Unhide funker ikke, altså, så det er i så fall bedre gjemt enn som så). Og hvordan får jeg slettet alt jeg ikke trenger?


#2

sindrome sa for siden:

Prøve å special paste verdier inn i et nytt regneark?

Bare for å se om det funker der, så kan du evt ta det videre.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg tror dessverre dette er noe du må gjøre når du kopierer. Da velger man «marker bare synlige celler» og kopierer utvalget som da fremkommer.


#4

Timar sa for siden:

OK, takk for svar! Da har jeg nok valgt feil kopifunksjon. Jeg kopierte alt, og trodde jeg kunne paste bare de synlige.

Jaja, har da slikt å gjøre en torsdagskveld.. :nemlig:

Takk for hjelpen! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.