Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billig og grei mikrobølgeovn

#1

Hyacinth sa for siden:

Mannen og jeg har sammen ødelagt mikroen. :knegg: Den står inni et høyskap på kjøkkenet, og jeg hadde glemt å lukke skapdøren. Mikroen hadde også åpen dør. Mannen gikk rett på skapdøren i stor fart, og det endte med at døren til mikroen knakk. :rofl:

Vel. Den er minst 10, kanskje 12-14 år gammel. Men den så helt fin ut og fungerte godt. Vi er i tvil om vi skal kjøpe ny, men vi trenger den til å varme opp middagsrester (ungdommer som trener til alle døgnets tider) og til å lage havregrøt både morgen og kveld. Klart det kan gjøres i gryte, men det blir mye mer oppvask.

Finnes det en billig mikro som fungerer til dette? Altså kun å varme opp middag/varme Fjordland/lage havregrøt. Spiller ingen rolle hvordan den ser ut, den skal stå i et skap.

Vi skal bytte kjøkken om noen år og har egentlig nok andre utgifter akkurat nå, så avansert mikro er ikke på prioriteringslisten.


#2

Hyacinth sa for siden:

Jeg ser det finnes utrolig billige mikrobølgeovner på Jula og Rusta, men de er så billige at jeg nesten er redd de er brannfarlige... :sparke:


#3

Fintdethei! sa for siden:

Jeg hadde sikkert gått på Power eller Elkjøp, og kjøpt den rimeligste der. Mikro må man ha, ja. Hvordan skal det ellers bli popcorn???


#4

Hyacinth sa for siden:

Haha, ja, sant. Vi spiser aldri popcorn, men mye havregrøt. :knegg:


#5

Blondie sa for siden:

Jeg har vurdert mikro en stund, egentlig mest for å tine frysemat og det er jo et litt annet bruksområde. Etter et halvt år har jeg fortsatt ikke funnet noen som gir meg blandingen av funksjon og pris jeg er fornøyd med. :knegg:

Til deres bruk er vel en av billigmodellen fra el-kjedene best?




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.