Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Påskegave til unger - tråd fra i fjor?

#1

banana sa for siden:

Husker noen en tråd fra i fjor (eller før) om det ultimate påskeegget som kunne bestilles på nett? Jeg har bare noen vage vibber om noe sånt i bakhodet, ikke nok til å finne det igjen.


#2

Millen sa for siden:

Vi hadde en sånn tråd ja, mulig det var My som startet den. :vetikke:
Husker ikke hva tråden het da.



#4

amo sa for siden:

Noen som vet i hvilken fysiske butikker man får kjøpt sjokoladebomber? Eller nettbutikker med fri-frakt?


#5

banana sa for siden:

Takk! Det var den tråden jeg var på jakt etter.


#6

C3PO sa for siden:

Jeg er blant dem som pleier å kjøpe egg fra utlandet, hovedsakelig England. Men Brexit har omtrent satt stopper for det i år. Nesten alle nettbutikkene har stoppet leveranser til Europa mens de prøver å finne ut av papirmølla som vi har vært vant med i alle år. Foreløpig er det bare Fortnum & Mason som klarer å skille Norge og EØS fra resten av Europa. Jeg hadde satt min lit til Iceland, men også de sliter med leveranser.


#7

My sa for siden:

I år får de bare normale påskeegg. :skuffet:

amo: Før jul ble det sagt at de selger slike på TGR/Flying Tiger. Mulig de også hadde noe på Normal. Men vet ikke om de har det nå da.


#8

millact sa for siden:

Lurer på om det er i år at mine skal få store egg? I fjor fikk de helt normale nemlig. Men jeg har lite lyst å gå mye i butikker her med all smitten i området. Må ta en sen kveld i så fall.


#9

gajamor sa for siden:

Normal har en del Cadbury-sjokolade, så det er ikke utenkelig at de tar inn store (engelske) sjokoladeegg.


#10

C3PO sa for siden:

Jeg hadde glemt Normal. Jeg skal følge med, takk! Barna mine vil helst ha Cadbury.


#11

Palmen sa for siden:

Jeg vet ikke om dere bor i nærheten av en Dropsen-butikk? Jeg fant masse cadbury der tidligere i uken, og spiste sesongens første cadbury creme egg. Nomnom.


#12

C3PO sa for siden:

Hvis butikkene i Oslo åpner før påske, skal jeg prøve det. Takk!


#13

Palmen sa for siden:

Dropsen på ccvest er åpen!


#14

millact sa for siden:

Coop Extra hadde store egg så jeg i dag. Må vente med å kjøpe til jeg går der alene.


#15

IzziCreo sa for siden:

[url="www.coolstuff.no"]CoolStuff[/url] har endel påskeegg, påskejakt-stæsj etc. Normal pleier å ha Cadbury, ja. Sjekk også [url="www.yummyheaven.no"]Yummy Heaven[/url]. De har også nettbutikk.


#16

banana sa for siden:

Jeg har funnet det jeg vil ha på Coolstuff og har bestilt for å overraske familien. :ja:


#17

Primrose sa for siden:

Jeg har bestilt godteri fra en nettbutikk som heter superkul. Litt annerledes godteri enn de har på den lokale Kiwi-en så det blir nok stas.



#19

Charlie sa for siden:

De hageentusiastene er veldig glad i... «gullvann». Det er hakket opp fra brenneslevann, tror jeg. :jupp:


#20

C3PO sa for siden:

Takk for tipsene om Dropsen! Jeg mailet dem i forrige uke og fikk beskjed i dag om at butikken på Østbanehallen var åpen, og de hadde egg. Da dro vi ettermiddag, og fikk tak i litt Cadbury og en kanin fra Thorntons. Også små Maltesers-kaniner. De hadde mange flere spennende produkter enn jeg husket.


#21

Charlie sa for siden:

Inspirert herfra ligger det nå to store påskeegg fra Coop Extra i skapet (digre 30 cm). Coop hadde også storplater til 25 kr stk, så da ble det den nye Freia med brownie, fudge og havsalt til hver og en mer nøytral til hver. De går nok ikke inni egget, da. :knegg:

Får se på resten, etterhvert. Har bestilt en dings fra Teknikmagasinet til hver, og skal kjøpe litt godis på Jula, de har noe svensk godt der som ene barnet liker.


#22

millact sa for siden:

Kan du huske sånn ca hva de store eggene kostet der? Jeg sjekket på Nille forleden de var grusomt dyre, så jeg gikk tomhendt ut.

Yngste på 12 har sagt tidligere at i år kunne han nok ønske seg et stort egg; jeg har bare ledd av det og sagt det nok ikke blir aktuelt. Men tenkte å overraske dem med det i år.


#23

Charlie sa for siden:

59,90 for de store på Coop, mener jeg det var. Selv gjerrige meg syntes det var okei. :sparke: siden det er corona. Selv om vi sikkert har regular egg på loftet. :rødme:


#24

Syrinx sa for siden:

Som med julestrømpene er jeg lei av å lete rundt etter morsomt og spennende godteri som ikke alltid er så innmari godt egentlig. Ungene er superglade for litt Dajm, Snickers og vanlig smågodt, så det blir årets fyll i eggene.


#25

Chablis sa for siden:

Jeg kjøper også det vanlige godteriet, det han liker best.


#26

Chablis sa for siden:

Jeg kjøpte egg på Nille , 39 cm til 120 kr, helt ok pris. Det blir godteri, flaxlodd, Gavekort på steam og supermario bros konsoll som han kan spille på i bilen.

Sparkjøp har forøvrig 40% på en del godteri nå.


#27

GinaK sa for siden:

Veldig sant. Vi vil jo så gjerne finne masse gøy og spennende men det ser ofte bedre ut enn det smaker. :)
Bra tips med store sjokoladeplater. Kanskje jeg skal slå til og kjøpe alle disse smakene og dele i 2 så kan vi få smakt de nye store platene. Det er tilbud på Kiwi nå, til 25,- pr plate. Iallefall her vi bor. Rema har også en taxfreeutgave av melkesjokoladen, på 250g. Deilig og tjukk bit. :p


#28

zinatara sa for siden:

Europris har 5 for 100 på freia fra i morgen av. Sjekket akkurat kundeavisen.


#29

millact sa for siden:

Vanlig godteri her også sammen med påskesjokolade fra Freia. Styrer unna smågodt i år.


#30

millact sa for siden:

Ja, for det kjøpte jeg.

Kjøpte også små poser Maarud og små Pringles bokser, Eurospar.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.