Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Strutsen sa for siden:

Først? :hyper:


#3

Strutsen sa for siden:

Jaggu!

Selv om jeg sov for lenge. Det vil si at enten er andre FP'ere like syvsovere, eller så (mest sannsynlig) er de oppe og gjør fornuftige ting. :nemlig:

Jeg skal snart gjøre noe fornuftig også. Mellomste skal gjøre skolearbeid; ta med en gammel, dvask dame på en 4 timers gåtur i skogen. Neida. Nesten da. :knegg: Hun skal utføre et par ting som hun må dokumentere med bilde og ville ha med fotograf. Jeg har bare godt av det, så da sa jeg ja.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg har ligget pal i over et døgn, migrene med det resultat at ikke engang vann vil ned i magen. Ikke så høy i hatten nå, med andre ord. Heldigvis har jeg bare en monstrøs studieoppgave å skrive. (Jeg må levere det jeg har og så be om utsettelse, trur eg).


#5

Eia sa for siden:

Ajda! God bedring, Blondie! :klemme:

Jeg har akkurat gitt eldste en økonomilærepenge. Han får ukepenger etter at han har gjort sine oppgaver i huset. Nå trengte han litt penger, og ba meg om en hundrelapp til diverse, så da fikk han en lekse i hvorfor det er lurt å gjøre oppgavene sine FØR helgen. Han ble ikke en hundrelapp rikere, foråsiresånn. :lærepenge:


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har gjort unna litt kjedelig husarbeid, litt gjenstår. Burde skrive på ei tidligare gitt eksamensoppgåve, men den treffer meg ikkje i det heile tatt, så eg veit ikkje korleis eg skal løyse den. Og så er det masse gøy ski på tv, gjennom heile helga. Igrunn ei ganske grei helg dette.


#7

Fersken sa for siden:

Jeg har hatt søndagsfølelse i 3 dager nå. Slik er det når man ikke er vant til å ha vinterferie. :knegg:

Eneste plan i dag er ut å kjøpe lørdagssnop.


#8

millact sa for siden:

Vi har vært en kort tur i byen for å kjøpe en bursdagsgave til min mor og levere briller til gjenbruk (mange par etter min eksmann). Fint å se at folk nå bruker munnbind, også i Markens faktisk.

Invitert på kaffe i hagen til naboer etterpå. Blir hyggelig.


#9

Maverick sa for siden:

Oyh! Jeg har 1) sovet litt lenge, 2) løst litt kryssord, 3) drukket en god del kaffe, 4) lest papiravis, 5), ryddet litt hjemme, 6) diskutert boken jeg lånte OG leste i går, (Tvillingenes dagbok, Agato (?) Kristof, intense greier!), 7) dratt på kontoret for å gjøre sjelsdrepende oppgave, 8) kommet godt i gang med den, og nå sitter jeg her og 9) venter på søs som skal gå tur i byen med meg i dag. :hjerter:


#10

star sa for siden:

Jeg rydder i små steg.


#11

Stompa sa for siden:

Jeg har gått tur med venninne i frisk vind. Dessuten har jeg kjøpt Hekneveven og gleder meg til å lese! :hyper:


#12

Strutsen sa for siden:

Jeg har gått nesten 10 km på isete skogsti med mellomste og hund i dag. Føler meg supersprek. :stolt:


#13

Fintdethei! sa for siden:

Sprekinger!
Jeg har vasket vinduer, og ellers sittet på ræv i godstolen. Har sjokolade og smågodt til kvelden.


#14

vixen sa for siden:

Her er det været fra helvete! Har vært veldig flink idag da. Bakt amerikansk ostekake og laget asiatisk biffsalat til kvelds, vasket, ryddet og støvsuget. Bra dag for indretjeneste. Nå sløving på sofaen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.