Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Martis sa for siden:

Litt kaffe foran ovnen, for i natt var det kaldt ute. Og så må jeg straks vekke karantenekidsa. Vi har ikke fått svar enda, så minsten må ha hjemmeskole i dag også.


#3

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Ny uke, nye muligheter. Disse 3 ukene nå før påske blir ganske så travle ser jeg, så det er bare å brette opp ermene.


#4

Tjorven sa for siden:

Gratulerer med dagen alle verdens kvinner! :heia:

Jeg er på plass på hjemmekontoret, og frem til påskeferien skal jeg ha svært travle dager. Jeg skal innen den tid levere et prosjekt jeg har jobbet med i de to siste årene, og det er skikkelig spennende om dette går som det skal. Særdeles viktig møte i ettermiddag, og hvis det går bra, så skal det meste gå i orden. Håper jeg.


#5

Frøy sa for siden:

God morgen.

Her er straks resten av familien ute av huset og jeg får arbeidsro. :knegg:


#6

Blå sa for siden:

Gratulerer med dagen. :lykkelig:

Lykke til Tjorven.

Jeg har startet dagen med å være snill mor og kjøre storesøster på jobb. Men nå har jeg spist frokost og er på plass på sofakontoret. Tulipaner på hyllen og påskeliljer på bordet og snart skal jeg kanskje ha en kopp kaffe til.


#7

star sa for siden:

Kreka meg på jobb. Håper denne uka går like fort som forrige.


#8

Blondie sa for siden:

Kvinnedagen! :fest: Jeg skulle vært på et kulturarrangement med kjæresten og eldstedatteren, men vi tør ikke nå som mutanten nærmer seg. (for en syk setning dette ville vært for et år siden!). Vi skal spise god middag sammen hjemme, det får være en god erstatning.

Jeg er altså i så dårlig form om dagen, det er helt latterlig. Svimmel og kvalm. I dag er jeg nokså oppegående og på kontoret, men i helga har jeg stort sett ligget rett ut. Utrolig snurrig og selvsagt fryktelig irriterende.


#9

millact sa for siden:

Håper det gir seg fort, Blondie!

Alle tre hjemme her i dag. En med hjemmeskole, en med sår hals og jeg på hjemmekontor. Har funnet frem en rosa Mummikopp til kaffen; trenger noe sprekt i disse tider. Gule blomster har det kommet i vinduet, så det ser ikke så verst ut.


#10

Strutsen sa for siden:

God bedring, Blondie! :klemme:

Sitter her på hjemmekontoret med en furten hund som helst vil ut H E L E tiden! :gal: Ut og snuse etter tisper.


#11

annemede sa for siden:

Har kaffe, må nok ha litt mer i løpet av dagen ja. :)


#12

tink sa for siden:

Æsj, så kjedelig å være slapp og ufrisk Blondie. Jeg har enten PMS eller så er jeg bare generelt 8. mars-sur. Huset trenger mer husarbeid enn vi klarer å gi. Mannen får velge mellom kaoshus, eller sur kone. Egeninnsatsen er ikke så værst, men dårligere enn han tror selv.

Krysser også fingrene for at ikke de nye tiltakene som kommer i morgen gjør at jeg må skrote helgas flybilletter til hjembyen.


#13

Maverick sa for siden:

God morgen, og HURRA for kvinnedagen! Jeg har hjemmekontor og spurte om jentungen ville ha hjemmebarnehage, det er altså så mye hyggeligere med selskap. :hjerter: (Hun ville det. :nemlig: )


#14

Tjorven sa for siden:

Jeg har nå vært i to møter hvor jeg har vært eneste kvinne blant en haug med mannfolk. Og det er ingen som har gratulert meg med dagen. :snurt:

På jobben til mannen min hadde allmøte kl 8.30 i dag med obligatorisk (digitalt) oppmøte. Nettopp for å feire kvinnedagen.


#15

Maverick sa for siden:

Tsk, Tjorven. De syntes sikkert det var kleint eller vanskelig. "Er det ok å gratulere? Blir hun sur hvis vi gratulerer? Skal vi heller si "KJEMP VIDERE"? Hva er kutyme nuh?"

Syttenåringen min vekket meg med å gratulerer meg med kvinnedagen. :hjerter:


#16

Blondie sa for siden:

Mine veloppdragne mannlige kolleger har gratulert i bøtter og spann. Fine folk. Kjæresten foreslo at jeg skulle svare: "Takk, kan dere også sørge for at vi får lik lønn?" tilbake. :knegg:


#17

Timar sa for siden:

8-åringen gratulerte meg med "damedagen" i dag. :nemlig:

Og så sa jeg at den var viktig, blant annet fordi damer ikke får samme lønn som menn for samme jobb. Han trodde ikke på meg!

Tenk at vi fortsatt ikke har hatt en kvinnelig president i USA? Nesten så jeg håper Biden tar kvelden, så vi kan få fortgang i det der. :cool: Men til gjengjeld er det mange gode kvinnelige forbilder i politikken i Norge.


#18

Frøy sa for siden:

Altså en halvtime ute i solveggen, med lydbok på øret og strikkepinner i hendene kan faktisk brukes som terapi. Nesten som at lunsjen skulle ha vart lengre på godværsdager.


#19

star sa for siden:

En kollega gratulerte meg med dagen faktisk. Skulle til å protestere til jeg kom på datoen.

Dagens møter unnagjort.


#20

millact sa for siden:

Ingen har gratulert meg i dag.

Fredag fikk jeg mail fra min russiske kollega om at han hadde fri i dag på "the so-called women's day". Jeg hadde lyst å kommentere den, men droppet det.


#21

Pelle sa for siden:

Jeg er sånn som blir sur av gratulasjoner. Jeg viser det ikke alltid da. Jeg blir sur fordi det ikke er en feiring av kjønn, men markering av mye som er hårreisende urettferdig, ihvertfall for meg.


#22

Blondie sa for siden:

Jeg svarer bare det, jeg. :rema: Takk, dette er en kamp om like rettigheter for alle. Det er sjelden noen som går inn i en diskusjon. :knegg:


#23

Maverick sa for siden:

Gratulasjoner er anerkjennelse av kvinnekamp, ikke "feiring av kjønnet". Det vil si, for de fleste. Og så vil folk bare være hyggelige og greie og vet ikke hva de skal si og litt slack må man kunne gi.


#24

Tjorven sa for siden:

Vi fikk en fin «hva er feminisme»-diskusjon på dagens digitale ettermiddagskaffe. Ikke at vi var så himla uenige. Jeg er den eneste «blårussen» på min seksjon og resten er statsvitere av forskjellig slag.


#25

Blå sa for siden:

Nå kommer jeg litt sent inn her, men hva i all verden er galt med å gratulere med dagen 8. mars?

Jeg gratulerer i ett sett, både menn og kvinner. Jeg tror oppriktig at verden er blitt bedre for oss alle på grunn av likestilling, så jeg ser ingen grunn til å ikke gratulere. Og selvsagt takke glad og lykkelig alle som gratulerer meg.


#26

Pelle sa for siden:

For meg handler 8.3 om fokus på det som står igjen. Og i deler av verdens er jo det ganske mye. Ergo lite å gratulere. Jeg synes det er en litt trist og alvorlig dag.

Men jeg gir slækk, jeg sier som sagt ikke til folk at jeg synes det er malplassert. Og jeg vet ikke alle tenker som meg, jeg gsr ikke fasiten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.