Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fairphone - erfaringer?

#1

Heilo sa for siden:

Min drøyt 4 år gamle Samsung Galaxy S7 har begynt å få noen alderstegn (batteriet tåler ikke lenger vinteren og skjermen er knust i det ene hjørnet). Så nå har jeg begynt å planlegge en arvtaker. Jeg har litt lyst til å prøve Fairphone. Utifra anmeldelsene må man kompromisse endel både på design, kamera, hurtighet og størrelse for å få en mobiltelefon som er enkel å reparere, har en del resirkulerte materialer og har etisk produksjon som en målsetting. Spørsmålet for meg er vel egentlig hvor mye man "mister", og om forskjellen er merkbar for meg som skal bytte ut en fire år gammel mobil. Er det noen som har prøvd Fairphone som kan mene noe? (Selvsagt velkomment også med innspill fra de som ikke har prøvd men som likevel mener noe. :knegg: )


#2

frukt sa for siden:

Min umiddelbare tanke er at en sånn vil jeg ha. :hyper: Ja, jeg er impulsiv. :humre:
Når jeg sammenligner specs på den og min nesten 3 år gamle Nokia kommer den ikke noe dårligere ut. Flere MP så muligens bedre kamera. Ikke like mange mAh, men så har visstnok min veldig bra batteri.
Synes den ser ut som et bra kjøp. Men jeg har ikke veldig mye peiling på mobiler altså.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.