Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell og eller med spa i Trondheim

#1

tink sa for siden:

La oss si at man ønsker seg en overnatting på hotell og gjerne en spa-opplevelse i Trondheim. Finnes det hoteller som har innebygd spa-avdeling i eller rundt Trondheim? Kan kjøre ca en times tid.

Eller kan man kombinere overnatting på et av byens kanskje rimeligere hoteller med besøk et sted som tilbyr boblebad og spa-badstuer (tenker litt mer eksklusiv opplevelse enn pir-badet, kan godt, men må ikke inkludere behandling i form av massasje.


#2

Ine sa for siden:

Britannia har vel spa.


#3

My sa for siden:

Britannia ja, og clarion congress og hotel Brattøra tror jeg. Men tror det er stengt pga korona.


#4

tink sa for siden:

Vi planlegger noen måneder fram i tid, typ høsten. Og krysser fingrene for at ting åpner litt mer til da. Har sett på Britannia, det er jo flott, men muligens litt dyrt...


#5

My sa for siden:

Ellers finnes det jo et vaskeekte tyrkisk bad/hamam (sør) i byen da, som visstnok skal være bra (har ikke vært der selv). Viktig ikke å la seg skremme av utsiden, den samsvarer på ingen måte med innsiden.


#6

tink sa for siden:

Det var en god ide! Da kan vi i tilfelle bo hjemme hos den vi besøker... :eek:


#7

Karamell sa for siden:

Det er slags spa på Solsiden også, om dere skal bo privat. Aner ikke om det er åpent og om det finnes lenger heller forresten. Men har vært der en gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.