Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En lys grønn farge til kun en vegg?

#1

Engasjert sa for siden:

Eldstemann flytter plutselig tv og surround-anlegg ut av loftstua (som nå er mitt hjemmekontor), og igjen står det en helt tom vegg. Den har jeg sittet og sett på i dag, og har lyst til å male. Loftstua er det eneste rommet i de to øverste etasjene som ikke ble malt/tapetsert i 2018 da vi kjøpte huset, og resten av rommet er lyst tapetsert og trehvitt tak/golv. Jeg skal ikke male taket, selv om jeg er fristet, for å male panel i skråtak er virkelig grusomt slitsomt.

Men denne veggen har jeg lyst til å male. Og jeg vil ha den grønn, gjerne en litt lys grønn. Dette har jeg funnet på samme dag som kommunens butikker stengte ned, så maling må kjøpes ved henting utenfor butikken, og uten å få sett fargekart annet enn på nett. Men med bare en vegg, er det ingen krise. Dessuten regner jeg med at Fp har den perfekte fargen til meg? Eller?


#2

My sa for siden:

Jeg anbefaler som vanlig den vi har i stua, Jotun Laurbær. Den er verken veldig blålig eller veldig gulaktig, bare en fin, rolig, dus grønnfarge, som er behagelig å hvile øynene på, og som står veldig fint til trehvitt. Så for meg er dette den perfekte fargen, men det er mange fine grønnfarger der ute ...


#3

star sa for siden:

Empire (1212 G77Y) fra Jotun. Behagelig dus farge.


#4

Engasjert sa for siden:

Den ser veldig fin ut! Jeg er litt usikker på hva den lyse fargen som er på veggene i dag, og som jeg tenker å beholde på de andre veggene, er. Men det er nok noe i nærheten av bomull. Er laurbær en farge som går greit til det? Antakelig, siden den går til trehvit.


#5

Blondie sa for siden:

Enig ned My, som alltid i slike diskusjoner. Det er en behagelig grønnfarge som løfter rommet uten å være påtrengende. (Høres jeg ut som en megler nå? :gruble: ).

Jeg har hatt den i ulike rom i ulike hjem i flere år allerede.




#8

My sa for siden:

Jeg har ikke erfaring med fargen bomull, vi har den inntil en vegg med fargen Kokos, som er lys, men en anelse gråbeige, med detaljer i "klassisk hvit", som jeg ikke greier å se er veldig forskjellig fra bomull.

Jeg er jo nettopp ferdig med å male for en stund, og har et ferskt fargekart fra Jotun liggende, "Våre vakreste farger", og et inspirasjonshefte som sikkert nok viser årets trendfarger, med mange nydelige nyanser og kombinasjoner. Jeg trenger ikke disse lenger, og har dessuten åpne butikker. Hvis du prikker meg adressa di kan jeg hive det i en konvolutt og sende det til deg?



#10

Engasjert sa for siden:

Du er nå grei! Prikk sendt :)


#11

Engasjert sa for siden:

Litt gulere enn grønn. Rolig og fin, den også.


#12

GeekyGirrrl sa for siden:

+1 på Laurbær, finere farge finnes ikke. Jeg har malt hele stua i denne fargen. Jeg har bomull på listene, så den fargen går fint til. :-)


#13

star sa for siden:

Ikke hint av gult på veggene vi hadde den på.
Kan se om jeg finner bilde.


#14

allium sa for siden:

Også enig i laurbær. Jeg har den i gangen.


#15

star sa for siden:

Empire 8108 ser ut til å være den jeg refererer til.


#16

MegaMie sa for siden:

Jeg har Green Harmony i gangen og synes det er rolig og behagelig.


#17

My sa for siden:

Fargekart på vei!

#18

Engasjert sa for siden:

:-) Går det an å svare på en prikk? Jeg finner ikke ut hvordan, i så fall.


#19

Erica sa for siden:

Enig i Laurbær. Vi har den inntil en tapet som har farge mot noe gult (i tillegg til mange andre farger) og kan ikke skjønne annet enn at den passer til bomull.


#20

rajraj sa for siden:

Laurbær er pen! Har den sammen med Egghvit, som vel er ganske lik Bomull og kan bekrefte at det fungerer ypperlig.


#21

trøtt sa for siden:

Soft teal har vi og jeg er veldig fornøyd med den.


#22

Trulte sa for siden:

Jeg er jo veldig glad i minty breeze.


#23

My sa for siden:

Nei, da må du sende PM.

#24

Engasjert sa for siden:

Takk for innspill, alle sammen!

Grunning for tapet og maling farge laurbær silkematt er kjøpt inn. Nå er hull sparklet og små glipper i tapeten limt. Synd med alt det kjedelige forarbeidet. Jeg har jo bare lyst til å få fargen på veggen og se hvordan det blir!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.