Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Tjorven sa for siden:

Hæ? Ingen?

Jeg er i langt bedre humør i dag enn jeg var i går. Jeg var i et aldeles absurd møte på mandag som satte meg helt ut av spill. Men i går ringte både sjefen min og direktøren og ga beskjed om at "sånn skal det ikke være". Så nå har jeg igjen tro på at jeg skal klare å dra dette i land.

Det skjer enormt svære ting i min bransje for tiden og det er veldig mye usikkerhet, sikkert særlig på toppen. Og da skjer det mye rart. Som sjefen min sa så har de folka lederlønninger som tilsier at de burde klare å ta seg sammen når de møtes med faglig god argumentasjon, men noen ganger er det kanskje greit nok at de viser at de også bare er folk? Særlig når jeg får så mye oppbacking i ettertid.

Ja, ja. Det blir hektisk frem mot påske, men jeg har tro på at påskeferien blir ekstra velkommen i år.

Det må bare slutte å snø. Sånt trenger vi ikke på Østlandet i mars (selv om vi jo vet at det skjer hvert år ... hvert eneste år).


#3

Strutsen sa for siden:

God morgen! :juhu:

Godt å høre at ting går bedre, Tjorven. :klemme:

Jeg har foreløpig liggende hjemmekontor. Vanskelig å komme seg ut av sengen i dag, for den er så god. :sparke: Minstemann har hjemmeskole og klarer seg selv, så da ligger jeg her da. Men den firbente begynner nok snart å mase og skal ut.


#4

Blå sa for siden:

:heia: Tjorven. Det høres ut som om du har gjort helt riktig. Og godt at du får oppbacking.


#5

Eia sa for siden:

Morn.

Jeg var krampepositiv om snøfall til eldste før jobb i dag, men ikke så positiv egentlig, kjenner jeg. Gleder meg voldsomt til ordentlig vår! :jupp:

Det høres ut som en mektig jobb å takle hjemmefra, Tjorven.

Selv er jeg på jobb, og skal snart ut i produksjonen. Første halvår ser bedre ut enn i fjor, foråsiresånn.


#6

Hondacrv sa for siden:

Så bra, tjorven.
Ja. Her kan det komme ein halv meter snø. Ærlig talt. Foreløpig er det berre fjon da, så eg håpar det fortset slik.... eg ventar på montør fra Sector alarm. Og han bør komme snart assa, så eg får komme meg på jobb.


#7

star sa for siden:

Har igjen kreka meg på jobb. Blir kort dagdor har legetime på slutten av dagen.


#8

millact sa for siden:

Tjorven, jeg lurer fælt på hvilken bransje du er i; men vet i grunnen ikke. Det høres uansett heftig ut!

Våken og på hjemmekontoret. I stua sitter 16-åringen på hjemmeskole mens broren som fikk negativ koronatest var glad for å kunne gå på skolen.

Vi skal visst også få både snø og sludd samt regn i dag og er blitt frarådet å kjøre, så hjemmekontor passer finfint. Men foreløpig er det bare kaldt.


#9

celebelen sa for siden:

Jeg har begynt å planlegge dagene utfra værmeldingen, og ser at jeg ikke skal planlegge noe som helst utenfor døra i morgen - da er det spådd drøyt 20 mm nedbør. Og her kommer det til å falle som snø, og gjøre det vanskelig å kjøre. Handle i dag, med andre ord.


#10

Martis sa for siden:

Ny dag på hjemmekontoret, men lever fortsatt litt på fysisk kontordagen i går og det å se noen kollegaer. Blir nok litt kontor fremover iom at det er bare tre uker til jeg slutter og jeg må rydde litt og slikt.

Så bra du fikk støtte Tjorven!


#11

Maverick sa for siden:

God morgen. Et år siden firmaet mitt mista all jobb i dag. Begynner å trekke ut, det angstanfallet der.


#12

Frøy sa for siden:

Hjemmekontor. :lykkelig:
Eh, nei det hjalp ikke å juble over det heller nei. :sukk:
Men jeg har jo en jobb, en til tider kjekk jobb, men jeg er fremdeles nede i et mørkt umotiverende hull som jeg sliter med å komme meg opp av.

Men får fylle noe godt i glasset, juice eller brus ikke alkohol, sette på en maskin med klær også kaste meg over dagens oppgaver.

Dagens lysglimt får være at ungene her får gå på fritidsaktiviteter og at han på snart 17 skal begynne på 30 timers førstehjelpskurs i dag.


#13

tink sa for siden:

God morgen! Jeg har maratondag på jobb og prokastrinerer faglig arbeid via kos med excel. Noen har sagt de vil prate med meg i løpet av dagen, og jeg håper å få den samtalen unna ganske snart.


#14

Taien sa for siden:

Du er god som står i det Tjorven!
:klemmer: til deg Maverick, jeg håper så det snur snart!

Jeg og mannen gikk en tur på halvannen time i går ettermiddag, og i dag klager kneet mitt noe så heftig. Men med null planer og heftig vind (og snart nedbør) ute så er det eneste jeg ønsker å gjøre å pakke meg inn i pleddene mine, sette på noe dårlig Netflix og campe i soffen hele dagen!
Men siden huset brøler etter en vask og rydd så må jeg nok heller prioritere det.


#15

Sissel sa for siden:

Her blåser det stikker og strå, og har begynt å snø litt.

Vi plantet litt stemorsblomster i et par krukker i går, får håpe de holder, vi måtte bare få litt som minner om vår rundt oss. Og hvis de ikke holder, så er det greit, de kostet jo ikke allverdens.


#16

tinkadott sa for siden:

Sitter på legekontor og venter på å få på en 24-timers bt måling. :redd:


#17

Serafin sa for siden:

Rolig formiddag her, kjæresten i dårlig form, så han gikk og la seg igjen. Jeg prøver å ikke bekymre meg, han har liksom litt dårlig track-record med sykdom. :knegg: Men han er jo godt fulgt opp av lege, så tror ikke at han har tenkt å havne i koma igjen, liksom.
Men må ta en prat om at kanskje det opplegget med jobb han driver med nå, samtidig som guttungen bor her fast er bittelitt mye.
Men er vanskelig når han så gjerne vil, og ikke helt greier å se at han ikke er 20 år lenger. :knegg:

Bonusgutten på cafeen i dag, de to andre på skolen. Restemiddag, så den er ganske grei.

Jeg skulle vasket klær. Og gjort matte. Men vurderer å ta med meg katta og finne sofaen.


#18

Magica sa for siden:

Jeg har vært syk hele uka med bihulebetennelse. Syns det går treigt å få den til å løsne. Er ikke dausjuk, bare nesten. :knegg:


#19

star sa for siden:

God bedring, Magica!


#20

Blånn sa for siden:

God ettermiddag! Nå angrer jeg på at jeg var flink og syklet til jobb. Da må jeg jo sykle opp hjem igjen. Akk. Det blir mye motor, tror jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.