Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste take away i Oslo - gjerne amerikansk bbq

#1

Tallulah sa for siden:

Høvdingen har snart bursdag, og i en normal hverdag hadde vi gått ut og spist, aller helst på Way Down South eller Texas Barbecue Cafe. Han ELSKER amerikansk barbeque, men nå er way down south stengt og har heller ikke take away, så vidt jeg kan se. Og vi kan jo ikke reise til Asker.

Er det noen andre skikkelig gode amerikanske restauranter i Oslo som har take away eller "lag hjemme"-pakker vi kan bestille? Vi ender liksom alltid opp med Way Down South og Texas BBQ, så jeg vet ikke om så mange andre.

Eller andre skikkelig, skikkelig gode steder vi kan bestille fra?


#2

rajraj sa for siden:

Jeg sikler skikkelig på koreansk BBQ levert av Uncle B om dagen. Venter på en anledning til å teste det ut.

[url]www.uncleb.no[/url]


#3

Tallulah sa for siden:

Ja, har sett litt på den! Det kunne vært en idé. Vi har lekt oss med en del koreansk gatemat i det siste.


#4

Tjorven sa for siden:

Vi var veldig fornøyd med leveransen fra Golden Chimp da mannen min hadde bursdag. Vi bestilte gorillameny. Men det er jo noe helt annet enn amerikansk bbq.


#5

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg tror ikke det blir riktig for oss i denne sammenhengen. Jeg syns den ser fantastisk ut, men det er for mye der som Hiawata er skeptisk til, så da vil det ikke bli et hyggelig måltid for alle tre.


#6

Tjorven sa for siden:

Enig. Det skal være hyggelig for alle. Begge mine unger liker gyoza. De spiste ikke de med kongekrabbe (helt greit - mer til meg), men det var nok av andre ting de likte til at de ble fornøyde.

Men til en annen gang, så er det et godt tips.


#7

Tallulah sa for siden:

Ja, Hiawata er veldig glad i gyoza, men er skeptisk til sjømat og tartar. Jeg tror egentlig han hadde likt alt sammen, men tenker at det er hyggeligst om vi tester en annen gang. Så jeg tar absolutt med meg tipset! :jupp:



#9

rajraj sa for siden:

Det ser gøy ut at man får låne bordgrill også. Og så kan man bestille spesialtilpassede drinker ved siden av. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.