Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Norge - Vakker fjelltur ved bra hotell

#1

Pelen sa for siden:

Mannen min har null behov av å bo i telt eller på turisthytte. Jeg kan tenke meg å gå noen fjellturer med superflott utsikt i sommer.

Jeg trenger derfor tips på bra hotell med god mat som ligger på en plass der man kan gå fjellturer på 3-6 timer og se helt vidunderlig natur. Har du noen tips?


#2

frukt sa for siden:

Haukeliseter? Kan kanskje ikke regnes som hotell, men er et godt utgangspunkt for turer.


#3

Fluke sa for siden:

Rondane Høyfjellshotell

Har vært der og spist og prøvd spa-avdelingen. Anbefaler begge deler. :nikker: Vi hadde hytte rett ved, så dermed overnattet vi aldri der, men det virker veldig bra. Mange flotte turalternativer rundt der. Både "flatmark" og toppturer.



#5

Storm sa for siden:

Han/dere vil like Storfjord hotell, utenfor Ålesund. Blir ikke det i nærheten av Sunnmørsalpene? :dukker:


#6

Syrinx sa for siden:

12 minutter ferge over for å komme til Sunnmørsalpane, men mange flotte turer på begge sider av fjorden.


#7

millact sa for siden:

Geiranger. Husker ikke hvilket hotell vi bodde på, men vi gikk Dronningstien.


#8

annemede sa for siden:

Loen hotell, og gå til Skåla. Evt Turtagrø hotell.


#9

GeekyGirrrl sa for siden:

Union hotell på Øye og så gå på Slogen. Evt ta turen til Trandal og bu der.



#11

liefje sa for siden:

En kombinasjon av Union Øye, Storfjord og kanskje også Juvet gir en orgie i vakre fjelltopper og sunnmørsidyll mens man bor på fantastiske hoteller med veldig god mat. Vi tok den runden i fjor og var veldig fornøyde. Storfjord er det desidert beste av disse hotellene både når det gjelder mat og service, men det er de andre to som ligger midt i den vakre naturen. Juvet er en opplevelse i form av spektakulær arkitektur, men servicen var omtrent på campingplassnivå. Alle tre er i høy prisklasse og bør bookes tidlig hvis man skal få plass.


#12

Miromurr sa for siden:

Svolvær, gå rett fra et av hotellene på torget og ta djeveltrappa opp til Fløya, stikk innom djevelporten på tur til Blåtind og så innom Tuva til slutt.



#14

Elisabet sa for siden:

Norefjell er fantastisk på sommeren og flotte turer og dere kan bo på spahotellet. Vi har bodd med familie i hyttene på nedsiden av hotellet, men der også kan en bruke alle fasiliteter på hotellet. Spaet på Norefjell etter tur er også fantastisk. Vi har en liten flott dulp der opp mot fjellet vi må bade i på veien.


#15

MegaMie sa for siden:

Bo på Turtagrø og gå Fanaråken. Eller bo på Fyri i Hemsedal og gå Ranastøngji eller Skogshorn.


#16

Gri sa for siden:

Ei stemme til på Union hotell Øye, historisk hotell. Slogen er det kanskje det mest kjende fjellet, men det finnast mange andre fjell, og ikkje minst fjord og anna vakker natur.


#17

Pamina sa for siden:

Finse 1222 skal være ferdig oppusset til sommeren. Da ligger Hardangervidda for rundt dere på alle kanter.


#18

ingling sa for siden:

Union Øye er superfint! Har ikke gått fjelltur siden vi var der i bryllup, men omgivelsene er helt fantastiske og hotellet også.


#19

ingling sa for siden:

Ja, 1222 også er veldig fint! Vært i bryllup der og. :humre:


#20

amo sa for siden:

Og flere alternativer i nærheten, Oksen,Trolltunga og litt utover Gygrastol Melderskin,Ulvanåsa. De siste er fortsatt bare en times kjøretur fra Ullensvang. Et alternativ kan være de små hotellene i Rosendal og Mauranger. Hardanger lodge i Sundal og Rosendal turisthotell. To sistnevnte er skikkelig romantiske, dog litt lytt og do på gangen. God lokal mat.Back to youth, og det bekymringsfrie livet. :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.