Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Jeg har av alle ting vært på salg på "sporten". Sånn egentlig er ikke det en ting jeg bedriver så tidlig på morran, men lillebror skulle ta buss kl 6.15, så da stakk jeg innom. Fant sko til storebror på halv pris.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg gidder ikke å snakke om været, men kan skyte inn at jeg er glad for at jeg slipper å bruke bilen på vei til jobb. :knegg:


#4

Martis sa for siden:

Det var dette vi trengte, litt mer vinter. :gal:


#5

Heilo sa for siden:

Sol, iskaldt og masse ukegammel snø som vi heldigvis er ferdige med å måke på i nord. Jeg har campus-undervisning i dag, og vondt i halsen som vanlig. :gaah: Som kronisk hypokonder hater jeg virkelig disse koronareglene om å være hjemme hvis du har symptomer. Jeg har alltid symptomer... :dramaqueen:


#6

Mex sa for siden:

Jeg er ikke overrasket over at det kommer mer snø. Jeg ventet egentlig bare på det.. men jeg liker det virkelig ikke. På vei til jobb i dag var det å spille ny variant av Kims lek - husker du hvor det ikke var is? :mumle:


#7

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg er trett og lei meg. Jeg har sovet dårlig i natt og storesøster kommer til å trenge hjelp med en oppgave når hun kommer hjem fra skolen forholdsvis tidlig. Så, konklusjonen på alt dette er at jeg avspaserer i dag. Jeg har ingenting som haster veldig og masse plusstid og ville ikke fått gjort så mye uansett. Mye bedre å ta en dag med god samvittighet.

Så nå har jeg sendt de tre epostene som måtte unna i dag og laget meg en kopp te. Jeg skal sette på en klesvask og så sette på en tv serie og bare nyte en formiddag for meg selv før jeg må være god mor og veileder.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg klagde over snø i går, og ser at det hadde jeg ingen grunn til. For i natt har det virkelig snødd. Noen ganger er hjemmekontor å foretrekke. :)

Jeg har sovet godt en natt til og kjenner at jeg har overskudd til å kaste meg over jobben. Det er masse og gjøre, og det er mer pirk enn jeg liker, men snart er det ferdig. Skrekkblandet fryd. To års arbeider levert på en gang er voldsomt.


#9

Frøy sa for siden:

Hvis noen har funnet nøkkelen på hvordan lære tenåringer hvordan en dør virker så hadde jeg satt pris på å få låne den nøkkelen litt. Han kan åpne de den skal han ha, men lukke de derimot det er umulig å få til.

Her er det ikke snø heldigvis, men regn i store mengder.


#10

Tjorven sa for siden:

Mannen min forsøker taktikken "påpeke det hver eneste gang". Det resulterer i mye frustrasjon over stadig påminnelser hos den ferske tenåringen (det er minstemann som holder på sånn), men noen faktisk endring i atferd lar vente på seg. Dører forblir stående på vidt gap. Tidvis også utgangsdøra midt på vinteren.


#11

star sa for siden:

Jadda, ble en liten omvei til jobb. Var klin umulig å se avkjøring nr 2 selv i lusefart, nr 1 var blokkert av biler i alle retninger. Og å finne plass å snu på ukjent vei hvor ingen sideveier var brøyta gikk ikke. Men kom da hel fram.

I går sovna jeg på sofaen kl 17og våkna igjen kl 5.


#12

celebelen sa for siden:

Utgangsdøra blir heldigvis lukket her, ellers hadde vel gangen vært full av både katter og snø. Men ellers er dette med gjentatte påminnelser et velkjent fenomen.

Vi har fått minst 10 cm snø i løpet av natten, og det skal komme minst like mye i løpet av dagen. Ikke overraskende, men veldig lite velkomment.


#13

Eia sa for siden:

Morn! Jeg tok rennafart over to brøytekanter på vei til jobb i dag. Heldigvis ble jeg ikke sittende fast, ei heller kjørte jeg i grøfta. Vårmåned, sa du? :knegg:


#14

Strutsen sa for siden:

Morning! Det er kun Maverick sin feil at det snør som bare det nå, som hentet motorsykkelen sin. :dramaqueen: Men jeg føler skyld selv, for jeg tok ut sykkelen til minstemann. :sparke: Jeg burde visst bedre.

Jeg har heldigvis hjemmekontor i dag og kan sitte og se ut på snøen fremfor å stå i kø i snøen.


#15

Anda sa for siden:

Hadde nok blitt hjemmekontor i dag uansett, ja. Vi bor sånn til at det nok ikke blir brøyta før ved middagstider, og siden brøytebilen faktisk måker den litt større boligveien nedi her, så var det en halvmeter kryssende brøytekant allerede ved 07-tiden.

Jaja. Jeg er egentlig glad, jeg, som har fått tilbake skiføret i Nordmarka. En av de få tingene som har reddet helsa i vinter.


#16

Neket sa for siden:

Mannen har pådratt seg prolaps i tide for snøstormen, så jeg og det skadde benet mitt har vært ute og laget plass til vaskedama i ca 35 cm snø. :gaah: Har heldigvis snøfreser, så kan ikke klage altfor mye.

Nydelig ute da! Har ikke vært noen brøytebil her heller, så for en gangs skyld er det fordeler med hjemmekontor.


#17

Maverick sa for siden:

Jeg tar selvkritikk, men påberoper meg delt skyld siden en kompis sendte meg bilde av sin mc med teksten «nå er jeg ferdig med vinteren!» noen dager før.

Men ja. Sorry. :sparke:

Kontordag, og stallen etterpå. Litt begrensa begeistra for det akkurat nå, men det blir nok digg lell.


#18

tink sa for siden:

God morgen!

Frøy: mine tenåringer er veldig flinke til å lukke døra til rommet, og å låse døra til badet for spabehandling. Det kan ha noe med motivasjonen å gjøre.

Her er det ikke snø, men regn og blåsevær. Jeg er lettet etter vellykket seanse på jobb i går kveld og klar for å ta tidlig langhelg.


#19

Serafin sa for siden:

Her er det katta som åpner ytterdøra, og tusler ut, uten å lukke etter seg. :knegg:

De andre er veldig gode på å smelle dører. :knegg:


#20

Serafin sa for siden:

Lillesøster var tung å få ut døra i morges, og i siste sekund kom hun på en perm som lå på rommet, så hun løp og hentet den, og kom med den og en blyant og sa "og en blyant jeg stjal fra skolen"

Jeg tøyset litt og sa at ojsann, nå kan det hende at du får straffelekser.

Hvorpå hun ser på meg og sier "So? Jeg gjør de jo uansett ikke"

:facepalm:

Men ungen har et poeng. :knegg:


#21

annemede sa for siden:

Teams-møte er gjennomført, det ble med ny genser. :D


#22

Blånn sa for siden:

18-åringen smilte behersket da vi vekket han med sang og kjeks i morges. Han skulle ikke på skolen før 12.30, så hadde nok ønsket litt senere vekking. :lol:


#23

Fersken sa for siden:

I dag er det et år siden første hele hjemmekontordag. :party: Har vært på kontoret 6 dager det siste året, 5 av de i høstferien.


#24

star sa for siden:

Gratulerer med 18-åringen!

Krøp til korset og tok en maxalt for det jeg tror er migrene og ikke hodepine.


#25

millact sa for siden:

:bursdag::bursdag::flagg::flagg:Hurra for 18-åring, Blånn!


#26

Frøy sa for siden:

Siden jobb klarte å kjøre hjem kontorstol til meg så klarer de kanskje å frakte massasjestolen hjem til meg også? Så kan den stå en mnd her før den fraktes til noen andre. :knegg:


#27

Maverick sa for siden:

Hipp hurra for attenåring, Blånn! :ballonger:


#28

Frøy sa for siden:

Ja og hipp hipp hurra for Blånn sin 18-åring. Stor stas!


#29

star sa for siden:

Det syns jeg de burde, Frøy. :nemlig:


#30

Addison sa for siden:

Du verden, ikke litt snø heller!! Og vind i samme slengen, digre fonner over alt, særlig på terrassen og foran garasjen. Nuvel, vinteren er på hell uansett, skal bare smelle litt med døren på vei ut. :knegg:

Skiføret tar seg kraftig opp, det er en klar fordel. Og så er det den første dagen siden 12. mars i fjor jeg er glad for hjemmekontor. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.