Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Frøy sa for siden:

Fredag og lønningsdag. :lykkelig:

Jobbe ca halv dag før det blir sykehuset med guttungen så han får sin månedlige dose av medisin, mannen har tatt de to første gangene i år så nå var det min tur igjen. Med med strikketøy og litt godt i vesken så går jo de 3 timene noenlunde fort iallfall.


#3

Blondie sa for siden:

Lønningsdag, ja! Stemmer. Det minner meg på at det er fint å ha noe å skuffe ned i de endeløse sorte hullene. :knegg:

Jeg har en hektisk dag foran meg, men i dag trøster jeg meg med at dagen helt sikkert blir mange hakk bedre enn samme dag i fjor. :bankitastaturet:


#4

Strutsen sa for siden:

Fredag, ja.

Jeg har sovet nesten 24 timer på to dager nå og er endelig uthvilt til helgen. :knegg: Energien min har tatt ferie, så jeg håper den snart kommer hjem. :gal:


#5

Eia sa for siden:

Fredag, ja. Såpeføre ute, men vi er inne. Snart ut i produksjonen en tur, tenker jeg.

(Bare bittelitt mer kaffe først.)


#6

Blå sa for siden:

Fredag.

Kontordag og rolig ettermiddag med familien. I helgen skal jeg faktisk på et fysisk møte i mange timer. Vi er bare ti stykker, men det blir jo direkte eksotisk.


#7

star sa for siden:

Så ingen biler i grøfta i dag. En lastebil med tung last stod i bunn av en liten bakke.
Kort dag for har fysio en time tidligere enn jeg pleier.


#8

Toffskij sa for siden:

Morn, i dag er det alle fredagers mor, nemlig SEMESTERSLUTTFREDAG! Seks uker med (nesten) ren forskningstid og litt ferie venter! :lykkelig: Jeg har riktignok fem møter og to undervisningsøkter før vi kommer dit, men jeg er ferdig forberedt til alle (mest fordi en student ikke leverte det hen skulle :knegg: ), så jeg har faktisk to og en halv times Helt Åpen Tid før det ruller i gang. :what:

I kveld blir det mat fra Katla og bubblis. :glis:


#9

Nenne sa for siden:

Tilbake på jobb etter en veldig, veldig annerledes uke. Jeg ble oppnevnt til meddommer i tingretten like før jul og måtte i hyrten og styrten møte mandag morgen i en sak der jeg var trukket ut som vara. Jeg hadde jo i det lengste forsøkt å holde uka tom for avtaler, men det går jo aldri og jo nærmere vi kom, jo mer sikker ble jeg på at jeg ikke skulle møte.

Men der kom sykdomsforfall i siste lita og jeg måtte kaste meg rundt. Vi kom litt seint i gang, men det var jo ikke min skyld. Masse avlysning og skyving på avtaler i pauser og slikt, men det ordner seg jo.

Det har vært en utrolig spennende og slitsom uke. Mye å lære. Stor og tung sak, en skikkelig ilddåp, og 1000 sider pluss med bevisdokumentasjon å lese gjennom. Samt et litt tøft tema.

Nå gjenstår bare skriving av dommen og litt sjekking av presedens fra fagdommers side, så nå er jeg altså tilbake på jobb. Det er nok å ta tak i her altså, men jammen gleder jeg meg til helg nå.


#10

celebelen sa for siden:

Jeg er stadig mer fornøyd med at vi byttet måkefirma for to år siden, det var nyskrapt og framkommelig utenfor døra i morges. Sol er det også, og i ettermiddag venter pizza og kanskje et glass rødvin.


#11

Tjorven sa for siden:

Nenne: Jeg er innkalt som varameddommer på en sak i april, og jeg markerte meg som opptatt i kalenderen med en gang. Den saken er bare i to dager, og det er ganske spennende arbeide, så jeg tenker at det kan være en ålreit avveksling. (Jeg drømte om å bli advokat som barn, og her får jeg i hvert fall en liten smakebit.)

Ellers skal det bli godt med helg. Jeg har hatt møte med sjefen min for å diskutere at jeg har brutt arbeidsmiljøloven og jobbet for mye. Vel, vel ... prosjektet mitt er i sluttspurten og jeg vet at det roer seg om to uker. Så vi ble enige om at det fikk være greit.


#12

Timar sa for siden:

Nenne, jeg lurer på hvor forpliktende disse vara-innkallelse er? Jeg har aldri vært innkalt som vara selv, men har jo observert at ikke alle varaene møter. Trengs det en vara, så plukker de en av de som er der.

Jeg er ikke meddommer lenger etter at jeg byttet kommune, og jeg savner det litt. Som Tjorven så drømte jeg om å bli jurist/advokat en periode i ungdommen (Godt hjulpet av Lov og rett i LA, mon tro? :humre:) og syns det er spennende å få et innblikk i den verdenen. Jeg har heldigvis sluppet de altfor vonde sakene, men definitivt støtt på triste skjebner.


#13

Tjorven sa for siden:

Timar: Det var definitivt Lov og rett i LA som gjorde susen for min del, ja. Før det skulle jeg bli privatdetektiv. :nemlig:

Jeg var vel omtrentlig 8 år da jeg konstaterte at det var fysiske inntakskrav for å komme inn på politihøyskolen, og da ga jeg opp den drømmen. (Normale unger ville da kanskje begynt å trene, men jeg var ikke helt der. :knegg: )


#14

Nenne sa for siden:

@Timar: Jeg fikk beskjed om at jeg ikke skulle møte uten ved særskilt innkalling, men at jeg var forpliktet til å være tilgjengelig og særlig dagen før måtte jeg være lett tilgjengelig på telefon. Det stod det da jeg fikk info om at jeg var trukket ut som vara.

Nå startet jo saken mandag morgen og hun jeg møtte for var nok blitt syk, så jeg ble ringt 08.10 med beskjed om å komme med én gang.

Jeg hadde jo prøvd å holde av tida, men det er vanskelig å ha en helt tom uke i kalenderen, så det ble en del flytting av møter i pauser og mandag kveld.


#15

Martis sa for siden:

Endelig fredag. :lykkelig:

Enda en som var hekta på Lov og rett i LA og som skulle bli advokat. :knegg: De 8 vekttallene jeg har med rettslære var ganske tørt og krevende å komme igjennom, så jeg hadde ikke greid det. Men advokatserier liker jeg!


#16

Magica sa for siden:

Jeg var vara som meddommer i en sak i tingretten i går men JEG har jo vært syk denne uka med bihuler og øyekatarr så jeg sendte mail dit og sa fra. Fikk svar om at de gamblet på at det gikk bra. De gangene før jeg har vært vara så har det skjedd en gang at jeg ble innkalt, men da fikk jeg beskjeden tidlig, typisk kanskje en uke etter første brev og lenge før saken. Men vara på samme dag er jo hvis noen blir syke på natta da. Det kan jo skje.


#17

Stompa sa for siden:

Hei og hå. Jeg maler kontrastveggen på kjøkkenet. Den har vært mørk grå, nå var jeg lei, og den blir (forhåpentligvis) støvet rosa. Jeg er dritdårlig på farger, og akkurat nå er jeg litt skeptisk og redd for at den blir for skarp i fargen. Venter på å male andre strøk, får vente og se til det er tørt. I verste fall kjøper jeg ny farge og maler over med en gang.


#18

Frk_Fryd sa for siden:

God fredag alle! Nå skal jeg logge av hjemmekontoret, legge hvitvin til kjøling og gleede meg til sushi i kveld! God helg!


#19

Frøy sa for siden:

En time igjen på sykehuset. Ungdomsrommet i dag også så da går det fort og greit. Måtte noen forsøk til i dag også for å få inn veneflonen, men han er så tøff at det er null stress. Snart helg.


#20

Fintdethei! sa for siden:

Har også logget av. Har skiftet til treningstøy, og spiser knekkebrød, mens jeg venter på at sønn skal komme hjem med bilen min, så jeg rekker timen på treningssenteret. Dagens oppdatering fra mitt spennende liv.


#21

Serafin sa for siden:

Helg!

Storebror er til mormor og morfar for helgen, de to andre forsvant ned i kjelleren, etter lovnad om at E kan ligge over.

Jeg har sittet 20 minutter i solveggen i dag, utrolig deilig.

Nå skal jeg sette på meg podcast, rydde kjøkken og lage middag, så vi får spist før ev overnattingsgjest kommer. :knegg:


#22

Blondie sa for siden:

Helg her også, etter maratondag. Er sliten nok til å synke ned i sofaen, men rastløs nok til å finne på noe gøy (som er gåtur, nå i pandemitid).


#23

Maverick sa for siden:

Fredagskveld. :hjerter: Tilbringer den på kontoret med Visma og excel! :hyper:

Jaja.


#24

Eia sa for siden:

Her ryddes det ut av bad som skal pusses opp. Ingen av oss voksne er spesielt begeistret for det, men det blir bra til slutt. :mantra:

Straks tacofredag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.