Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ansvarlig styrepilsparti?


#2

Bluen sa for siden:

:knegg:



#4

veobra sa for siden:

:knegg: åtte timers nachspiel .


#5

mkj sa for siden:

Ja altså maken til idiotisk opptreden. Rekk opp hånda den som hadde gått inn på et hotellrom med 6-7 andre i en nedstengt by uten en gang å reflektere over at det ikke var lurt. Jeg kan godt forstå at man kan bli fristet til å gjøre det allikevel fordi det er hyggelig, da vet man jo at det egentlig ikke er greit. Men at det skal ha skjedd nærmest av seg selv? Nei det tror jeg faktisk ikke på.


#6

meisje sa for siden:

Vel, jeg lurer nå på hvorfor de hadde fysisk møte med overnatting på hotell, der har det jo allerede sviktet i vurderingen av smittefare.


#7

Strå sa for siden:

Haha -ea-, den var morsom. Hilsen Ap-medlem.

(Sånn til de som ga saken satirix bygger på: IDDIÅTTER)


#8

mkj sa for siden:

Jeg tror det var en liten gjeng som arrangerte et nettmøte slik jeg har forstått det, men det er bare noe jeg har hørt. For jeg reagerte på akkurat det samme.


#9

Blondie sa for siden:

:grineler:


#10

veobra sa for siden:

Hvorfor den digre suiten? Jeg så bilder derfra, det var en leilighet. Er det sånn man får når man pleier arrangrre stort i en normalsituasjon og er god kunde?


#11

-ea- sa for siden:

Jeg leste at de hadde bestilt et stort hotellrom til fylkessekretæren, og fikk den suiten uten egentig å ha bestilt den. Tipper at det kan fort være sant, det er ikke så mye som skjer på hotell- og møtefronten nå om dagen.

Det var et digitalt fylkesårsmøte, men noen må jo samles og være sekretariatet som arrangerer det, og i tillegg hadde de vel invitert partitoppen sin til å delta fra møtets hovedkvarter.

Men altså, man samler seg ikke for å drikke etter møteslutt slik det er nå. Og ihvertfall ikke i Bodø.


#12

mkj sa for siden:

Jeg fikk en gang et enormt hotellrom i Drammen, det var en sånn bonusovernatting. Men jeg betalte ikke den prisen, sikkert noe sånt som skjedde.

Men helt utrolig klønete opptreden.


#13

Blondie sa for siden:

Ja altså, at sekretariatet samles er ikke så rart. Jeg skal selv på en slik liten samling denne uka med fire andre. Tar ikke vin etterpå, lover! :knegg:


#14

Fløyel sa for siden:

Det er jo bare å legge seg flat, så er allting glemt. :gal:

Jeg sliter med å glemme dessverre, tankene mine går rett på vendetta. Jeg ble rasende når jeg leste om dette. (ikke satirix)

Men hvis det kun er sekretæren som har vært der så har vedkommende tyllet i seg en flaske sprit, 3 ltr vin og et tjuetalls øl ++(som man ser raskt ut av bildene) . Det må ha gitt tidenes hangover, på mange måter.


#15

-ea- sa for siden:

Jeg var på digitalt landsmøte tidligere i år, da hadde vår lokale delegasjon bestilt møterom på samme hotell som sekretariatet og møteledelse satt og styrte det hele (borti hundre deltakere fra landet rundt). Vi fikk likevel ikke ha kontakt med dem, annet enn at vi så dem i lunsjen men var plassert flere meter fra hverandre. Vi agerte som to ulike grupper, spiste middag på forskjellige steder i byen etter møtene, det var helt klart at vi ikke skulle ha noen sosiale samlinger den helga.


#16

Stompa sa for siden:

I Bodø er alle serveringssteder stengt, og hoteller har bare lov til å servere gjester. Så de booket visstnok et stort rom for at fylkessekretæren skulle få mat - og fikk tildelt en suite.

Når det er sagt. For en gjeng IDIOTER! :kjevle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.