Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du fått fartsbot?

Hvor mange fartsbøter har du fått?

  • Ingen
    108 stemmer
  • Bare en
    34 stemmer
  • Mer enn en
    32 stemmer
  • Mange
    0 stemmer
#1

frukt sa for siden:

Det lurer jeg på rett før leggetid.


#2

-ea- sa for siden:

Ja. Fem ganger på trettiåtte år. Akseptabelt, vil jeg si.



#4

Floksa sa for siden:

To på 25 år. Den ene av et kamera. 67 i seksti sona. Kjørte uten speedometer på bilen i nesten et år. Synes ikke det var så galt.
Den andre var 87 i sekstisona. Det var stygt. Og jeg var ung og dum. Men mista ikke førerkortet.


#5

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg mener jeg har fått tre, ganske jevnt fordelt over de til nå 24 årene jeg har hatt lappen. To i fotoboks og én i vanlig fartskontroll.


#6

frukt sa for siden:

Offisielt har jeg fått to, men det egentlige tallet er tre. Min aller første bot fikk jeg nemlig da jeg kjørte en jeg var sammen med sin bil, og ble tatt av en fotoboks. Så da kom jo boten til ham.

Den neste fikk jeg i fartskontroll. Hadde en skikkelig dårlig dag, og må ha sett veldig trist ut for politibetjenten beklaget veldig at han måtte gi meg bot. Men jeg skulle slippe å få bot for å ikke ha førerkortet med meg. Det var en snodig opplevelse.
Dette var før prikkesystemet ble innført.

Den siste fikk jeg i fjor, og det er den jeg skammer meg mest over. Men den var velfortjent, og fikk meg til å skjerpe meg veldig så det var egentlig bra at det skjedde.

Jeg skammer meg egentlig ikke over de to første for det var snakk om 60 i 50- sone, og det var bare fordi jeg ikke fulgte helt med på speedometeret.


#7

millact sa for siden:

Nei, aldri. Kjørt bil i over 30 år.


#8

Maverick sa for siden:

Ja. Bare en. Den svei, da. Drittkamera i enden av Gudvangentunellen en ensom natt på veien. Jaja. Fortjente absolutt, og har i det store og hele kommet svært billig ut av totalen.


#9

Nenne sa for siden:

En gang. Jeg kjørte 68 i ei 60-sone og det aller farligstemed det, sånn trafikkmessig, var sjokket jeg fikk på grunn av blitzen fra fotoboksen! Jeg skvatt så fælt at jeg var langt over i motsatt kjørebane.


#10

Malama sa for siden:

Nei, har kjørt bil i over 23 år og ikke fått bot enda


#11

Robyn sa for siden:

Aldri. Hatt lappen i 28 år og har fått en eneste parkeringsbot. Det var ikke feilparkering, men jeg glemte å betale billett. :o


#12

Bluen sa for siden:

Nei - men nå kjører jeg heller ikke så mye bil. Kunne sikkert ha greid å pådra meg bot for å gå glipp av et 60-skilt eller noe. Jeg har sittet storgråtende i passasjersetet når eksen har blitt stoppa, da. Den gangen ble det bare bot, men han har mista lappen pga. fart flere ganger.

Ved en rutinekontroll slapp jeg bot for kjøring uten medbrakt førerkort. Ikke hadde jeg ikke slått på lysa heller. :hehehe: Var på vei til julehandel, og politimannen syntes jeg skulle bruke pengene på noe fornuftig framfor bot. På toppen av det hele hadde jeg et refleksbånd merket «politi» på armen, så han lurte på om jeg hadde vært ute i hardt vær før. :o


#13

Stompa sa for siden:

Aldri. Hatt lappen i 31,5 år.


#14

frukt sa for siden:

Bluen - Kanskje det var han samme som stoppet meg den andre gangen. :knegg:


#15

Strå sa for siden:

Nei, aldri. De få gangene jeg kjører for fort i fht fartsgrensen er det på steder det ikke er fartskontroll og uansett ikke er mulig å skade noen. Parkeringsbot har jeg en av.


#16

Karamell sa for siden:

Ja, en gang i fra en fotoboks like etter et akselerasjonsfelt, som jeg glemte. Kjører der ofte. :rolleyes: 70-sone.


#17

Ruslebiffen sa for siden:

Parkeringsbøter har jeg ikke tall på. :flau: Da vi bodde på Grünerløkka, med bil men uten fast parkeringsplass, så regnet vi bøter med i de faste utgiftene ved å ha bil. :sparke:


#18

Strå sa for siden:

Jeg glemte å si at jeg har hatt lappen i drøye 38 år og har tidvis kjørt mye, men likevel, ingen fartsbot og max et par parkeringsbøter.


#19

Timar sa for siden:

Nei, ingen.

Men jeg HAR blitt stoppet av politiet på den amerikanske highwayen med spørsmål om hvorfor jeg kjørte ganske mye for fort. :sparke: Det var ikke kjempegøy å møte en politibil og deretter oppdage i bakspeilet at den vrenger seg rundt og følger etter deg, med blålys.. Men, jeg fikk ikke bot!! :D

Og jeg holdt fartsgrensen resten av veien hjem. Fartsgrensen, ikke "fartsgrensen + 10 mph" som av en eller annen grunn er allment akseptert fart, også av politiet.


#20

Fersken sa for siden:

Fått en fartsbot for noen år siden. Økte farten litt for tidlig ut fra ei 50-sone og inn i ei 60-sone.



#22

star sa for siden:

Nei


#23

løve70 sa for siden:

Ja, usikker på om det er en eller to. Fikk en rett før jul :sparke: og så lurer jeg på om jeg kan ha fått en i ungdommen??


#24

Che sa for siden:

Ja, en. I byens eldste fotoboks. Jeg kjører forbi hver dag på vei til jobb.


#25

Blondie sa for siden:

Flere, men det er mange år siden nå. Jeg har blitt mer nøye pga sikkerhet, ikke utgiften.


#26

Isolde sa for siden:

Aldri. Kjørte opp rett etter 18års dagen. Kjører langt hver dag og mye i jobben i tillegg.
To parkering bøter.


#27

Tjorven sa for siden:

Nei. Ingen parkeringsbøter heller.


#28

Kula sa for siden:

Nei, ingen fartsbot og en parkeringsbot. Har hatt lappen i over 30 år.


#29

Chablis sa for siden:

Ja, fått en fartsbot, det var in2008. Kjører mye , har vel vært heldig som ikke har fått flere.


#30

Fløyel sa for siden:

Aldri.
Kjørt bil i 29 år, tidvis rundt 30. - 40.000 km pr år. Har 2 parkerungsbøter og 1 bot for å snakke i mobil. Alle 3 var like irriterende og unødvendige.



#32

veobra sa for siden:

Aldri fått fartsbot.


#33

apan sa for siden:

Nei, aldri fått en eneste bot. Kjører stort sett ikke for fort og da jeg bodde i sentrum kjørte jeg heller rundt i evigheter enn å feilparkere.


#34

ingling sa for siden:

Nei. Jeg har riktignok bare hatt lappen i litt over fem år, da.


#35

Magica sa for siden:

Nei, utrolig nok! Litt flaks med i bildet tror jeg. Husker jeg mente det blinka en gang i vålerengatunellen og gikk bare og ventet... men kom aldri noe. Flaks. Hatt lappen i 25 år.


#36

Gri sa for siden:

Nei, aldri. Det einaste ei har fått er ei parkeringsbot, etter at gløymte tida og vart sittande for lenge å skravle på kafé, så tida gjekk ut på billetten.


#37

Einhyrningur sa for siden:

2 på en helg. Jobbet helg, to tidligvakt på rad. Litt for raskt forbi fotoboksen begge dagene. Har dog lært.


#38

Maverick sa for siden:

Jeg har fått sikkert tusen parkeringsbøter. :sparke: Utålmodig sjel og ofte hatt behov for å parkere i sentrum. Lenge siden nå da, har jo ikke hatt bil på lenge.

Har ikke parkert FEIL til ulempe for andre da. Er ikke en barbar.


#39

Strutsen sa for siden:

Nei, aldri. Og helt ærlig er det ganske utrolig. :sparke:

Men jeg har fått altfor mange parkeringsbøter. Fordi jeg er lam i hodet og ikke klarer å lese skiltene ordentlig eller glemmer å betale ved bruk av appen. :gal:


#40

Blondie sa for siden:

Parkeringsbøter ja, det har jeg også fått. Fikk faktisk klaget meg ut av en med et kåseri også. :knegg: (det var åpenbart min feil, men saksbehandler hadde humor).


#41

Neket sa for siden:

Nope.

Jeg har fått to parkeringsbøter, en feilparkering pga teit regel i Junaiten, og en i Oslo fordi EasyParkappen klikka og skrudde seg av etter ett minutt. :mumle:


#42

polarjenta sa for siden:

Jeg har aldri fått bot på de 32 årene jeg har hatt lappen.


#43

Hondacrv sa for siden:

Ein gong. Det var mamma si skuld som skulle ha meg over på ein annan vei enn den vanlige ut fra Høvik og til motorveien. Mumle. Kjørte i 57 i 50-sona. Særs irriterande.


#44

Pegasus sa for siden:

Ei fartsbot, rett etter de innførte prikkesystemet i 2004. Lå vel 11 km over, mener jeg det var, og det ble to prikker. Kjører mye, og hatt lappen i 25 år.


#45

Erica sa for siden:

En fartsbot på 32 år. I fotoboks og jeg kjørte 72 i 60 sona (ble tatt for 68 m/t). jeg hadde missa på ny fartsgrense, og skjønte det ikke før det blinka. Kostet 1600 kr eller noe slikt.

Men har fått sikkert 10 parkeringsbøter på denne tida, de fleste på jobb hvor man må ha parkeringskort. Ikke så praktisk med flere biler sånn sett, fort gjort å glemme igjen kortet i den andre bilen.


#46

Madicken sa for siden:

Nei. Men jeg har fått tre bøter for "uvettig" bruk av mobil.



#48

Addison sa for siden:

To ganger, en i fotoboks og en i kontroll. Fotoboksen var i 80-sone, skjedde rett etter lang bilferie i Tyskland og Italia med høy fartsgrense. Fartsblindhet er reelt! :knegg:

Parkeringsbøter, en god håndfull, tipper jeg. Mest av typen glemme å trekke lapp på senteret. Heldigvis ikke et problem lengre, med kamera og elektronisk system.


#49

Blå sa for siden:

Nei, og jeg ligger vanligvis litt over fartsgrensen, så det er tydeligvis bare flaks.

Jeg har fått to parkeringsbøter og de var bare slurv og dermed velfortjente. :flau:


#50

Lavender sa for siden:

Ingen, og jeg har hatt førerkort i 33 år, har kjørt relativt lite pr år, men også mye enkelte år i jobbsammenheng.
Jeg ventet egentlig bot etter å ha passert en fotoboks natt til 16. August. Da vi måtte rømme hovedstadsområdet i Danmark med e-Golf gikk det litt over styr på slutten.


#51

Primrose sa for siden:

Nei, selv om jeg kjører mye bil og har hatt lappen i 25 år. Dog har det vært mange kjente veier med kjente fotobokser opp gjennom årene. :flau: Jeg er ikke så stressa nå lenger.

Parkeringsbøter da jeg bodde i Oslo i ammetåka derimot. :himle:


#52

Myria sa for siden:

Ja, jeg har fått én fartsbot. Det er ganske lenge siden og jeg husker at jeg trodde det var 70 km/t, men det var bare 60 og der var det en fartsboks. Det ble heldigvis bare en liten bot og ingen prikker. Den boten irriterer meg litt likevel, for jeg kjørte jo ikke fort med vilje, jeg prøvde helt oppriktig å kjøre etter fartsgrensen, men men... det er ikke verdens undergang. Til gjengjeld har jeg aldri fått en eneste parkeringsbot eller noen annen form for bot.


#53

Pelen sa for siden:

Ja, det har jeg fått og det var faktisk på en FP-treff når FP var helt helt nytt og vi bare var noen 10-talls medlemmer. Det var overnattingstreff i Nittedal og jeg måtte kjøre hjem på natten (2-tiden) og jeg kjørte igjennom Åneby nordfra, så kamera og bremset kraftig ned til 60. Kom ned i 61, men det var 50 så jeg fikk bot og to prikker.

Ellers har jeg fått en til, men den ble avskrevet ettersom jeg hadde en politibil i utrykning bak meg og jeg var på utsiden av en lastebil og kjørte fortere for å komme forbi den for å slippe frem politibilen.


#54

amo sa for siden:

Ja, men ikke etter prikksystemet ble innført.


#55

Polyanna sa for siden:

En gang på 32 år. En saftig en. Meget fortjent. Jeg ble revet med av den fine 100-sonen i Vestfold + at jeg var tissetrengt og sent ute. Og kjørte forbi en sivil politibil. Jeg VAR så flau! :dåne:


#56

Pesten sa for siden:

Hatt lappen i 21 år. Fått 2 fartsbøter, en via kamera og en via laser. Sikkert 10’år siden sist og jeg kjører ikke fort lengre. Fikk også parkeringsbot for sikkert 20 år siden.


#57

Maverick sa for siden:

Jeg har en del close encounters med snuten da, men som jeg sier, tar'em deg ikke så har'em deg ikke.


#58

Elisabet sa for siden:

Har fått to fartsbøter i mitt liv. En gang borti Sverige på starten av 90-tallet og en gang på motorveien rett før Gardermoen i 1996. Siden den gang har jeg aldri fått fartsbot, bare parkeringsbot. :sparke: Men bank i bordet, det hadde vært så fort gjort og fått det om de hadde stått rett sted til rett tid og hatt uflaks. Nå har jeg fått ny bil med cruisekontroll, så nå er den stadig på. Begynte å ligge litt saktere i fart generelt når de økte bøtesatsene så veldig for noen år siden.


#59

Blånn sa for siden:

Nei og det er bare flaks egentlig. Vi har hatt et par nære. Husker vi kjørte på en omkjøringsvei i Gudbrandsdalen. Lå vel i rundt 70 i 60-sona. Tok igjen en bil rett før en sving. Bilen bak oss som ikke hadde tatt igjen den lovlydige enda ble tatt i laser. I fjor sommer lå jeg i forbikjøringsfeltet på E18. Oppdaget radar i veikanten. Politiet la seg bak bilen foran meg... :skrape: Da lå jeg vel i 116 i 100-sona.


#60

meisje sa for siden:

Jeg har fått 2 fartsbøter. Begge med fotoboks. Den ene gangen med jobben sin bil, på gamle E18 der det var 70 sone og jeg fulgte farten i kø, men unnlot å bremse ned sånn som de foran meg. Kan ikke ha kjørt mye over fartsgrensen. Dette er lenge siden på 90 tallet engang. Den andre gangen var i en av de nye tunnelene nord for Lillehammer på E6. Det var et forferdelig drittvær den dagen så turen gikk i sirupsfart, så jeg kjørte fort inne i den tørre tunnelen for å kompensere. Der var det desverre et kamera. Boten var saftig og det fulgte med et par prikker i tillegg.


#61

celebelen sa for siden:

Jeg har ikke fått noen fartsbøter, men det er bare flaks. Lå i en stim med litt for høy fart på vei nordfra med ny bil. Vi tok igjen en campingbil, og måtte ned i fartsgrensa (og litt under) - og bak neste sving stod UP med radar. Hadde de stått en kilometer lenger nord, hadde jeg fått (en velfortjent) bot.


#62

frukt sa for siden:

Uff, jeg hadde nok dødd av flauhet.

Jeg var yrkessjåfør i 6 år, kjørte mye, og hadde det ofte travelt så jeg burde nok hatt flere bøter.
Har heldigvis fått det mindre travelt, og blitt mer fornuftig med årene. :ja:
Men jeg har fortsatt en tendens til å øke farten når jeg har en dust bak som kjører tett inntil. Det skjer ikke så ofte heldigvis.


#63

Blånn sa for siden:

Det var samme som jeg hadde flaks i og bilen før meg ble tatt.


#64

Maverick sa for siden:

En gang jeg kjørte motorsykkel og tok en, eh, snarvei, så fikk jeg plutselig en bil opp på siden og så tenkte jeg "hvorfor i alle dager ligger du i kollektivfeltet da kompis?", og så kikket jeg inn i bilen og der satt det to menn i politiuniform, så sivilpoliti var det jo ikke, men kanskje to på vei et eller annet sted i en privatbil?, og jeg slapp opp gassen ganske umiddelbart og ble liggende laaangt bak.

Ja, og det gjorde de også, så de kom på siden av meg igjen, og ga meg tommel opp og lo og vinka. :flau:

En annen gang for lenge siden ble jeg stoppa av sivilpoliti fordi jeg vingla på veien, så de trodde jeg promillekjørte. Det var full pakke med blålys og "bli ventende i bilen, vi venter på forsterkninger", og jeg satt da dønnsliten med to små gutter baki bilen, og jeg hadde vingla fordi den ene ungen grein over stramme sko, så jeg prøvde å løsne dem med ene armen bak, mens jeg kjørte. :dåne:

Guttene elsker jo historien om den gangen mamma ble stoppet og det var blålys overalt, og har trukket den frem i mange svært upassende settinger.

Heldigvis hadde politiet sympati med en sliten småbarnsmor og lot meg kjøre videre. Og anbefalte borrelås til ungenes sko.


#65

Polyanna sa for siden:

Kunne nok glatt fått flere, det hender jeg ligger litt over. Men med årene så kjører jeg mer og mer som ei gammal kjerring, i følge mine barn.


#66

Stompa sa for siden:

Jeg har aldri fått parkeringsbot heller. Har aldri parkert feil (som jeg vet om :humre: ), men noen få ganger har jeg glemt å betale, så da er det bare flaks at det ikke har blitt bot.

Her i byen er det forøvrig betaling til kl. 18/16 på kommunale plasser fra 1. februar. Det kommer til å bli vanskelig å huske ...


#67

-ea- sa for siden:

Det verste var kommentaren fra den lokale lensmannen da jeg ble hanka inn i en sekstisone på slutten av åttitallet:
- Ja, da var det på tide at vi fikk stoppa en dame også i denne kontrollen idag.
:dåne:


#68

Inagh sa for siden:

Ikke en fartsbot på 24 år. Satser på å fortsette slik, men må tilstå at jeg til tider har hatt flaks.


#69

Carrera sa for siden:

Jeg har fått 2, for mange år siden. Første var radar. Lå da bittelitt over grensen. Den andre var gjennomsnittmåling. Vi var på vei til hytta i vinterferien, og belaget oss på en rolig tur med mye trafikk og helt sikkert kontroller. Vi lå bak en lastebil, og jeg ville gjerne bli kvitt den, så da anledningen kom, så kjørte jeg forbi. Og der sto de selvfølgelig med måling...


#70

Sissel sa for siden:

Jeg har fått en på 33 år, og den fikk jeg i fjor, så jeg tenker det er akseptabelt.


#71

Fløyel sa for siden:

Jeg har snakket meg ut av en bot. Kjørte mot enveiskjøring i Oslo, ble møtt av blålys og som straff måtte jeg rygge ut av gaten med blålysene i front. Dette var utenfor Det Norske teater og Bristol, og SELVFØLGELIG strømmet det folk ut av teateret akkurat da, så de fikk en liten ekstraforestilling når de kom ut. Politimennene gliste og vinket når jeg hadde vinglet meg ut, jeg ble etterlatt i dyp skam. Mannen min, som jeg skulle hente på en pub, fikk med seg hele opptrinnet og kom løpende etter. Han var helt sjokkert over at jeg ikke hadde fått en fet bot og mente at DETTE var kjønnsdiskriminerende.

Og DERFOR kjører ikke jeg merket bil lengre.


#72

Fjols sa for siden:

Nei.
Har hatt lappen siden 2006.


#73

nolo sa for siden:

Nei, null fartsbøter, og jeg har hatt lappen siden 1986.


#74

Unicorn sa for siden:

Aldri. Hatt lappen i 20 år.


#75

Pasta sa for siden:

Nei, men det er mest flaks.
Har hatt lappen i snart 29 år.


#76

Pøblis sa for siden:

Jeg har hatt lappen i 35 år. Har fått en fartsbot i et 1500 m langt 60-felt mellom Kløfta og Kongsvinger. kjørte i 73 km i timen, og ble stoppet av politimannen Leif, som satt i en busslomme med laserpistol. Han var veldig hyggelig, kanskje fordi jeg umiddelbart tok hans opplysninger om hvor fort seg hadde kjørt for god fisk? Det er 6-7 år siden.

Jeg kjører nå bil hvor lovlig fartsgrense kommer opp VELDIG tydelig rett ved siden av tallet som viser hvor fort jeg kjører.på instrumentpanelet. Det er veldig oppdragende, og jeg kjører stort sett alltid lovlig. Mye takket være Leif, den hyggelige politimannen som ga meg bot.


#77

Neket sa for siden:

En kollega ble tatt langt over fartsgrensen (typ miste lappen fort) på motorveien, og så viste det seg at hun hadde samme type hund som politimannen, det endte med null bot og null førerkortbeslag. Moralen er ha med hund, alltid?

Hjalp sikkert at hun var Ung og Pen(TM) da.


#78

frukt sa for siden:

Jeg hadde faktisk med meg hund den andre gang jeg fikk bot. :jupp: Men jeg slapp ikke fartsboten av den grunn, bare den for å ikke ha med førerkort. :skuffet:
Jeg var kanskje ikke pen nok, eller kanskje hunden ikke var søt nok. :gruble:


#79

Syrinx sa for siden:

Aldri fått fartsbot. Dels grunnet flaks.

Nå bruker jeg appen Smartbil som gir meg skryt og poeng for å kjøre lovlig og fint. Enkel som jeg er lar jeg meg motivere av den. (Jeg er også veldig enkel når det gjelder registrering av hvor jeg ferdes, så den diskusjonen gidder jeg ikke.)


#80

frukt sa for siden:

Den har jeg og Syrin (også enkel). Jeg har veldig lyst på et gavekort på 500 kr, men jeg vet ikke om jeg har tålmodighet til å vente så lenge.


#81

Bloppy sa for siden:

Aldri fått noe annet enn et par parkeringsbøter. Helt ufortjent. Jeg kjører pent i de lavere fartsgrensene altså. Hvis jeg ryker på en fartskontroll på motorvei er jeg redd det blir stygt. :sparke: Bill.mrk holder meg til venstre felt i relativt høy hastighet.


#82

GinaK sa for siden:

Aldri. Har hatt lappen i 33 år. Har kun blitt stoppet 3 ganger. 2 g promille og en teknisk kontroll.


#83

frukt sa for siden:

Jeg har kjørt en gang med promille, veldig kort stykke, og veldig forsiktig, men det er selvsagt ingen unnskyldning. :ungogdum: Men akkurat det kommer garantert ikke til å skje igjen.

Det er større fare for at jeg kan komme til å kjøre i medikamentpåvirket tilstand for det er ikke like merkbart som alkoholrus. Det er ikke sterke saker jeg tar, men kan muligens påvirke reaksjonsevnen.


#84

Strå sa for siden:

Jeg har også kjørt med promille en gang kom jeg på når du forteller, frukt. Jeg fikk en tlf om skadet unge og behov for hjelp, kastet meg i bilen og kjørte de 1.7 kilometerne det gjaldt. Heldigvis var ikke veien trafikkert på noen måte, men likevel var det ekkelt å oppdage. Senere har jeg øvd på å automatisere riktig reaksjon.


#85

Palmen sa for siden:

Hatt lappen i 30 år. En fartsbot (fotoboks ved Andelva) og en drøss med parkeringsbøter. Bot for å ha kjørt på rødt lys og bot for å snakke i mobil i bilen. Ikke super trackrecord men grei nok.


#86

vixen sa for siden:

To ganger. Den ene gangen endte med tre prikker på førerkortet. Ikke bra! Prikkene er bort nå, men læll


#87

Dali sa for siden:

En. På "Tusentur" med opp til flere av dette/forrige forums trønderdamer. Ble for opptatt av å spise mens jeg passerte en fotoboks som var svært synlig plassert. :flau:


#88

Elise sa for siden:

Nei. Har hatt lappen i litt over tjue år og kun fått parkeringsbot en gang, på babykontroll på helsestasjonen, så det var vel ammetåkens skyld. Jeg holder stort sett fartsgrensen.


#89

frukt sa for siden:

Jeg fikk tre i fjor høst. Det var første gang, og det skal ikke gjenta seg.


#90

Charlie sa for siden:

En fra fotoboks. Mange år siden.


#91

rine sa for siden:

Kremt, ja. Har hatt lappen i 30 år, og har pådratt meg tre bøter. En fra tidlig 2000-tall og to fra litt nyere dato. Den siste på 4700 svei slik at jeg aldri, aldri kommer til å kjøre for fort igjen. :niks: Det skal sies at de to andre handler om å kjøre type 75 km/t i 70-sone, altså, jeg har ikke rast i 80 km/t gjennom boligfelt med 40-grense.
Tror at jeg også har fått tre parkeringsbøter.


#92

frukt sa for siden:

Min siste var på 5500... Det var også en skikkelig lærepenge. Det har blitt dyrt å kjøre for fort.


#93

-ea- sa for siden:

Jeg "ble tatt" en fotoboks en gang men fikk aldri noe brev. Syttisone, jeg var nok litt over. Det var rett etter utkjøringa fra et butikksenter der jeg hadde kjøpt en diger landgang som jeg hadde rett foran truten da jeg så blinket i stolpen. Har en teori om at siden fotoet sannsynligvis viste en landgang bak rattet i stedet for et menneske, så var det vanskelig å bevise hvem som var fører? :vetikke:


#94

Elise sa for siden:

Hvis de ser skiltet på bilen så blir vel boten sendt til eier uten at de tar noen vurdering av hvem som sitter bak rattet?


#95

frukt sa for siden:

Ja det var det som skjedde første gangen jeg fikk bot. Men ea kjørte kanskje ikke fort nok til at det ble bot.


#96

Elise sa for siden:

Ja, jeg tror iallfall at forklaringen er noe annet enn mat. :humre:


#97

-ea- sa for siden:

Man kjører vel fort nok når det blinker i fotoboksen? :vetikke:
Bilen min hadde skilt med den skrifttypen som var litt rar å tolke. F.eks. at R og A var litt like hverandre. Mulig det ligger der, og en helt annen fikk boten og betalte. :knegg:


#98

frukt sa for siden:

Jeg skal få meg skilt med gotisk skrift så kan jeg råkjøre alt jeg vil.


#99

Filifjonka sa for siden:

Aldri. Hatt lappen i 36 år.


#100

frukt sa for siden:

Tror dere resultatet her er representativt for resten av befolkningen? :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.