Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Hondacrv sa for siden:

God morgen alle sammen, og :klem: til dei som treng det. (Eg treng klem) heime pga forkjølingssymptom, og skal ringe testtelefonen klokka ni. Er lei, lei meg og kjenner op avmakt fordi denne situasjonen blir og blir.
Men sola skin!



#4

Mex sa for siden:

God morgen.
Fjernkontor i dag. Utviklingssamtale på ungdomsskolen for eldstemann.
Mannen er småpjusk, så han har faktisk bestilt seg koronatest i dag, jeg er dog 99% sikker på at hans pjuskhet skylles stress, så han har lovet meg å bestille en legetime når han får tilbake resultatet av koronatesten.


#5

Blondie sa for siden:

Det er for mye om dagen, så jeg raser på og håper at det ikke går til h. I morges fikk jeg bøllet meg til en legetime for en jeg bekymrer meg syk for, det hjelper kanskje noe. Nå bekymrer jeg meg for at jeg ikke får gjort jobben min. :himle:


#6

Frøy sa for siden:

:klem: til alle som trenger det, det gjør at jeg får klemmer selv også så det passer meg perfekt.

Lurer på om jeg rett og slett skal være litt lur å kle på meg å ta meg en liten gåtur i solen. Ned å kjøpe meg noe digg til lunsj f.eks


#7

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har undervisningsfri, og sliter med å omstille meg til en hverdag med mye sjeldnere, men større deadlines. :plystre:


#8

Matilda sa for siden:

God morgen! Jeg har te, rettebunke og så ei digital og ei vanlig undervisningsøkt etter lunsj. Egentlig må jeg planlegge digital undervisning til i morgen også, men det er så kjedelig. Så langt har jeg lagt ut agenda for dagens økter og diskutert med kollega hvorvidt det er viktig å plassere teposen i koppen før man heller i vann. (Jeg mener riktig OG viktig. Han mener riktig, men ikke så viktig. :skuffet: )


#9

Neket sa for siden:

Morn. Fullt hus plutselig, hjemmeskole på begge kidsa i dag og i morgen mens de gjør om til rødt nivå. Jeg har masse jeg burde, men sliter med motivasjonen om dagen - jeg savner kontoret. :leppe: Men sol ute, kaffe i koppen.


#10

Blå sa for siden:

God morgen.

Det er sol ute og jeg er vel plassert i sofaen. Ingenting som brenner i dag og jeg vurderer å avspasere fra ca 14 for å få tid til å gå en litt ordentlig tur i det fine været.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Nydelig sol ute i dag, i motsetning til griseværet i helgen. Antrekksinspirasjonen på hjemmekontoret har nådd et bunnivå. Pysjebukse fortsatt..., men det ekte kontoret lokker i det fjerne i morgen, og jeg lover en betydelig oppgradering. Til og med mascara, tenker jeg.


#12

millact sa for siden:

Fint vær og gradene stiger. Har allerede rukket en legetime for å be om en henvisning til gyn. Viktig å ikke glemme celleprøve i disse tider!

Rolig på jobbfronten og på hjemmekontoret, så vurderer å sette på en vaskemaskin nå for å gå litt.


#13

Toffskij sa for siden:

Spennende diskusjon, Matilda! :knegg:

Jeg har vært litt flink. Skal nok være mulig å greie dagens deadline, i det minste.


#14

Tjorven sa for siden:

Jeg kjenner at jeg er spent på hva som kommer av nye retningslinjer, men jeg tror jeg er mentalt forberedt denne gangen. Selv om jeg egentlig kjenner at jeg har gått inn i "fuck it"-modus. Mine påminnelser til tenåringen om å ikke være for nær vennene hun treffer utendørs har blitt ganske halvhjerta.

Jeg hadde en tøff uke på jobb i forrige uke, men jeg tror jeg har klart å redde inn veldig mye. Så nå er jeg ved litt bedre mot. Det blir en del jobb denne uka også, men jeg har fått klarsignal fra sjefen om at jeg bare jobber så mye overtid som jeg trenger. (Det er virkelig en lykke å jobbe i staten.)


#15

Tjorven sa for siden:

Matilda: Jeg fyller tekoppen med vann, tar i sukett og deretter teposen. Dette for at suketten skal ha løst seg opp helt før jeg kludrer det til med en pose (når vannet er nesten kokende, så løser den seg opp på sekunder). :nemlig:



#17

millact sa for siden:

Jeg fyller kopp med kokende vann, tar i tepose og så sukett. Kjøpt meg god Pukka te forleden, så det skal jeg ha nå.



#19

Matilda sa for siden:

Men Eia, det står jo ingenting i lenka om teposer skal oppi koppen først eller ikke! Vanntemperatur og trekketid har jeg kontroll på. :jupp: Jeg liker å dynke posen godt i vann fra starten og så toppe opp med vann, da ligger den pent i vannet og trekker uten en masse dytting og røring.

(Jeg drikker Darjeeling, og det er bare på jobb jeg synker så lavt at jeg bruker pose. Kollegaen drikker kaffe.)

Jaja. Vi får diskutere Nietszche og koronatiltak i lunsjen, men de VIKTIGE tinga må jo komme først!


#20

Maverick sa for siden:

Klem til alle! Om de vil ha eller ei! Dere slipper ikke unna! :moahaha:

Neida. Jeg driver ikke med klemming uten samtykke.

Hjemmekontor. Jentungen er litt småsurklete så hjemmebarnehage. Hun er et stimulerende lite vesen å ha i nærheten av seg, men underholder seg selv uten å mase på meg, slett ikke den verste kontorkollegaen jeg har hatt noen gang.


#21

Frøy sa for siden:

Ok, i dag er dagen for utskeielser, tur på butikken for å kjøpe lunsj og nå er PCen tatt med ut i solkroken. Og det er helt amazing.


#22

Blånn sa for siden:

Litt i limbo før Raymon får bestemt seg. Vi tar høyde for at det blir hjemmeskole på kort varsel og lærerne sender nok hjem det som eventuelt trengs. Får jeg hjemmekontor (med rullerende tilstedeværelse på jobb) skal hengekøya fram på verandaen. Kan ligge i den og jobbe.


#23

millact sa for siden:

Blånn: Vi får satse på at det blir godt og varmt fremover!

Frøy: Jeg leste at du skulle ut og kjøpe pc i lunsjpausen og lurte et øyeblikk på om det er sånn man bare gjør. Innså jeg leste feil.


#24

Eia sa for siden:

OK.

Den enkle og praktiske løsningen: vann først. Vente så lenge tevarianten tilsier, så det får kjølt seg ned nok - så te. I pose eller annen innpakning.


#25

Addison sa for siden:

God ettermiddag!

Tar gjerne en klem og sender videre til dem som trenger! :klemme:

Nydelig påskevær ute, håper det holder til påske for å si det sånn, tror det blir hjemmepåske i år igjen gitt! :mumle:


#26

sindrome sa for siden:

Hmmmm.... Her er det sukketter (to eller tre avh av koppstørrelse) og så en skje sukker, ja - det skal være søtt. Deretter Earl Grey i sil og kokende vann gjennom sila. Vannet må høyt opp så det dekker te-greiene og trekke så det akkurat blir passe farge på vannet. Vips - godt og søtt varmt vann!


#27

apan sa for siden:

Vet vi noe mer om når Raymond kommer, Blånn? Det kunne vært ok om det av og til var mulighet å få vite ting innenfor ordinær arbeidstid og at man slapp refreshe VG for å få vite det.


#28

Blånn sa for siden:

Nope. Lever fortsatt i limbo.


#29

Tjorven sa for siden:

Da er det klart at det er pressekonferanse kl 18, så det er bare å belage seg på overtid for dere som jobber i skolen. Jeg har lyst til å skrive noe bitende ironisk, men så har jeg full forståelse for at dere kanskje ikke er mottakelige for sånt nå. Vit at jeg er full av sympati. For en jobb dere gjør, igjen og igjen.


#30

Blånn sa for siden:

Utsatt til kl. 18.30.


#31

Blånn sa for siden:

Og nå får vi i det minste betalt overtid. Så gjerne litt overtid. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.