Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Mex sa for siden:

God morgen

Stille på kontoret i dag. Vi har flere som pendler fra det som er røde kommuner, og de får ikke lov til å komme på kontoret.
Mannen er hjemme, hanglet vel over en uke, jeg mistenker at han er på vei til å bli utbrent, så har bedt han få seg en legesjekk, men først må man jo koronatestes.


#3

Frøy sa for siden:

God morgen.

Ser at solen er på vei i dag også, tenker jeg skal gjøre som i går å ta meg en liten luftetur ut når solen varmer litt, det gjorde godt for arbeidslysten.

Ellers så tenker jeg på hva jeg skal finne på for å gjøre noe litt sosialt og samlende på jobb i forbindelse med påsken. Mistenker at det blir quiz, men kanskje jeg skal tøffe meg til å gjennomføre den på Teams eller noe. Må tenke litt på den.


#4

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen! Minstebarnet fikk omgangssyken i går, så jeg skal pjuske litt med henne i dag. :hjerter: Litt jobb innimellom.


#5

Addison sa for siden:

God morgen. Stille på hjemmekontoret, to av fire har dratt, en til skal straks ut, viser det seg, hun er aldri tidlig ute, for å si det sånn. Jeg og kattene holder fortet her hjemme. :sukk: Nuvel, solen skinner og mailboksen tar aldri pause, så svosj med seg!


#6

Strutsen sa for siden:

God morgen!

Jeg er alene på hjemmekontoret! :sjokk: Det er riktignok en hund og en katt her - men ingen andre familiemedlemmer. :lykkelig:


#7

Heilo sa for siden:

God morgen. Stille og rolig på hjemmekontoret her også, mann på jobb og barn på skole. Godt at jeg har dere å skravle litt med. :knegg:


#8

Nenne sa for siden:

Jeg er på kontoret og det fortsetter jeg med så lenge det er lov. Her føles det som om det er stille før stormen. Det er høye smittetall i Vestfold og det begynner å poppe opp en og annen her også, enn så lenge har alle kjent smittevei etter kontakt i annen kommune, men ...

Jeg teller ned til påskeferie nå. Jeg vil ha fri, få studenten hjem, få gjort noe ute, sitte i solkroen på verandaen kanskje? Få avstand til jobb og usikkerheten der for en liten stund. :sukk:


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg kan ikke si at jeg gleder meg til hjemmekontor med full bemanning, men denne gangen har jeg større forståelse for at det skjer. Allikevel kjenner jeg at det er tungt. (Jeg vet at det er barn i Afrika som sulter, men jeg synes det er tungt allikevel å ikke få gjort jobben sin ordentlig og å føle seg helt vanvittig ensom i prosessen. For nå har dette var veldig, veldig lenge.)

:sukk:


#10

Hjertensfryd sa for siden:

Sol og fint ute. Eg har min første dag tilbake på jobb etter sjukemelding og gleder meg ikkje. Håpar det blir betre når eg først kjem meg på jobb.


#11

star sa for siden:

Lurt kaotisk i morges, men er da på jobb.
Jeg eier ikke arbeidslyst.


#12

Martis sa for siden:

Bare tre hjemme i dag, men med rødt nivå for begge ungene, så er vi alle hjemme noen av dagene. Jeg må på kontoret et par dager før påske, for å rydde plassen min, det får jeg ikke gjort på hjemmekontor. Blir interessant med oppstart i ny jobb etter påske med påbud om hjemmekontor. Satser på at HR mener det er en nødvendig arbeidsreise å få et bittelite introprogram og utstyr til hjemmekontor utlevert in person. :knegg:


#13

Tjorven sa for siden:

Martis: Hos oss er det totalforbud mot oppmøte nå. Nyansatte får levert utstyr hjem til seg av et budfirma. Jeg synes det er brutalt, men det er INGEN på kontoret, så det gjør ikke den store forskjellen å sitte der.


#14

Polyanna sa for siden:

Morn, jeg har fått gjort en hel masse etter å ha blingset og stått opp en time for tidlig. Eldste skulle av gårde på langrennsgym og skulle dra klokken kvart over åtte, og ville gjerne ha hjelp til å komme seg opp seneste ti over halv åtte. Eller, ti over halv syv, som hjernen min oversatte det til. :gal:

Han stod opp uten protester, da, spiste nystekte rundstykker og var bare blid og fin, og syns "det var greit da han først var oppe!" :hjerter:


#15

Hjertensfryd sa for siden:

Eldstemann her, forsov seg i dag. Då er det bitte litt dumt å bu langt vekke frå skulen og få bussavganger. Så i staden for halvanna time på buss, så blei det vist to timar i dag. Og framme rundt halv 11.


#16

Pøblis sa for siden:

Jeg har siste hjemme-alene dag på lenge. Mannen er på kontoret hver dag, det er i gåavstand og han har masse plass. Pøbelprinsessens skole blir heldigital fra i morgen. Jeg er sykemeldt 60% og har ikke tenkt å jobbe så mye som ett minutt i dag. Ingen møter.

Fordelen med å være delvis sykemeldt i disse rider, er at set er mye lettere å følge med på hva som skjer på jobb når alle møter er digitale.


#17

millact sa for siden:

Jeg er alene hjemme, 10.klassingen har skole i dag. Hektisk morgen, men alle kom seg nå ut døren, men 12-åringe kom hjem to ganger (!) for å oppdatere noe til Fortnite. Han kom sikkert for sent til skolen (men han skjønte det ikke var noen vits i spørre meg om å kjøre ham), men det er i så fall første gang på snart 7 år.


#18

Adrienne sa for siden:

Jeg har en ufrivillig så godt som møtefri dag, for jeg holder på å miste stemmen av alle teamsmøtene jeg har hatt i det siste, og må rett og slett holde kjeft. :knegg: Det fungerer sånn noenlunde til nå i dag, har jobbet 1,5 time og hatt møte i en time. Men nå er det powerpoint-mekking frem til etter lunsj.


#19

Tjorven sa for siden:

Der fikk visst knerten bare én fysisk time på skolen i dag. Det skulle vært to. Men musikklæreren fikk beskjed om at han måtte dra på sykehuset for å bli pappa :D, så den timen utgikk. Det var jo egentlig en god nyhet oppe i alt.


#20

celebelen sa for siden:

Det var den hyggeligste grunnen jeg har hørt til avlyst skoletime på lenge, Tjorven. (Villes lærer skal også bli pappa snart, så jeg venter på at det samme skal skje her).


#21

Frøy sa for siden:

Skulle på hengekøye lunsj i skogen, fant to perfekte trær i solen, fant frem hengekøyen og oppdager at jeg hadde glemt tauene. :knegg:
Tanken var god og jeg fikk spist sittende på en stein.


#22

Hondacrv sa for siden:

Så koselig, tjorven. Her har nett sola komme fram. Etterpå skal eg gå tur i skogen. Eg lurer på kor lang tid det er før ein får svar på koronatester nuhh til dags?


#23

Trixie sa for siden:

Jeg er på jobb.
Her eksisterer knapt noe smittevern. Kommunen stenger ned men her er det som vanlig, jadda. Men jeg får iallefall møtt folk da, litt for mange egentlig. Jaja.


#24

millact sa for siden:

Trixie: Har dere ikke smittevern på jobb?


#25

Pøblis sa for siden:

Trixie - det høres ikke greit ut, altså.


#26

annemede sa for siden:

Jeg tok en feriedag i dag. :lykkelig: Har vært ute på tur i sola.


#27

Trixie sa for siden:

Pøblis og millact: jeg jobber i barnehage.
Så joda. Klart vi spriter og vasker hender.
Men barn hoster, nyser, får feber osv likevel. Så føler vel ikke at vi er så beskyttet likevel...


#28

Agent Scully sa for siden:

Jeg kjøpte billetter til Russell Howard (komiker) den 8.mars 2019. Husker det føltes litt lenge å vente helt til søndag 15.03.2020 ... Skulle bare visst..
Siste re-booking sier 8. mai 2022! :popcorn: :veggur:


#29

millact sa for siden:

Trixie: Det var det jeg trodde. Håper for deres del at foreldre er flinke til å holde pjuske barn hjemme.


#30

Trixie sa for siden:

Millact: ja. Men det er jo vanskelig å vurdere. Hva er allergi? Hva er restsymptomer? Unger som blir pjuske i løpet av dagen osv.
Men også det å stå å ta imot barn og foreldre som har reist rundt i helgen/ferien osv. det er bare psykisk slitsomt og man føler seg veldig ubeskyttet. Men men. Vi prøver å tenke positivt. Men ikke snakk om smittevern for det er det nesten ikke.


#31

millact sa for siden:

Trixie: Skjønner godt dere er bekymret!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.