Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Input sa for siden:

Nok en vakker soloppgang beskuet fra hjemmekontoret! :gladspøkels:


#3

Frøy sa for siden:

Solen har gjemt seg litt her i dag, men satser på at den kommer snart. Har bestemt meg for å tilbringe lunsjen ute hver dag det ikke regner. Det kan bli vanskelig å holde, men det gjør nok både psyken og koronakiloene mine godt.


#4

Blå sa for siden:

Godmorgen

Sofakontor og resten av familien har nettopp kommet seg ut av huset. Nok å gjøre, men ingenting som brenner, så jeg tror at det blir en fin dag.

I likhet med Frøy så skal jeg prøve å ha lunsjen ute. Blir nok i hagen med litt luking tenker jeg.


#5

star sa for siden:

Har fått meg en ekstra time hos psyk.mot fysio etterpå. Hadde ikke trodd hen skulle ha noe ledig, så jeg var heldig. For kroppen min er helt på bærtur.


#6

Martis sa for siden:

Hjemmekontor med hele hurven, så jeg må vel være gamingvakt et par ganger i løpet av dagen. Og forsøke å jobbe litt og ikke bli gal av alt bråket.


#7

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har hengt opp lystette gardiner på mitt sørvendte kontorvindu, det ble straks mye mindre drivhusaktig her inne da. Mistenker at det var god trim også, jeg er bare akkurat høy nok til å hekte opp gardinene om jeg står på tærne. :knegg:


#8

Addison sa for siden:

God morgen! Jeg har vært ute og sett på solen, ser ut til å bli nok en fin dag der ute. Inne på hjemmekontoret er det litt labert med motivasjonen, men mer enn nok å ta tak i. :sukk: Jaja, snart helg igjen dere! :nemlig:


#9

millact sa for siden:

I følge facebook har det vært en nydelig soloppgang her også; men da sov vi nok.

I dag er jeg alene på hjemmekontoret, begge er på skolen.

Nok å gjøre, så bare å fortsette. Måtte bare ha en liten pause.


#10

Tjorven sa for siden:

Snuppa får straks oppgaven sin i prøvemuntlig (avholdes fredag). Hun fikk i går vite at hun kom opp i norsk. Det er stort, men hun føler at hun har kontroll. Men jeg antar at jeg må bidra litt i dag.

Norsk muntlig var mitt glansfag på videregående, og jeg virkelig ELSKET det. Alle deler av det - språkhistorie, litteraturhistorie og tolkning av litteratur. Men det gjenstår å se hvor mottakelig pikebarnet er for faglige råd fra en overengasjert mor. :knegg: Akkurat her er det full kræsj, for hun er av "klare selv"-typen.


#11

celebelen sa for siden:

Jeg venter på svar på Villes koronatest, slik at mannen og jeg forhåpentligvis får avslutte ventekarantenen. Hadde egentlig tenkt å være på kontoret i dag, men dengang ei.


#12

Hondacrv sa for siden:

Heimekontor her også etter at skulen gjekk i rødt i forgårs. Først romantikken, så etikken. Det rimer i alle fall. Hehe. Og etterpå er det fatktisk HÆLJA.
Tjorven: så herlig! Du må oppdatere på oppgava som sånt da. Slikt liker me.
Toffskij: eg ler litt av deg kvar morgon :knegg:


#13

Pappalille sa for siden:

Her er det ikke hjemmekontor, heldigvis, men oppmøte på verdens rareste arbeidsplass. Jeg merker at mine grenser for "normalt" har flyttet seg veldig siden august 2020. :knegg:


#14

Stompa sa for siden:

Hjemmekontor her også - skolen min er helt stengt fra i dag. Akkurat nå hører jeg på pressekonferanse fra rådhuset. Forferdelig høyt smittetall siste døgn; det nest høyeste siden dritten startet. :hylgrine:


#15

Blå sa for siden:

Jeg har fulgt Frøys eksempel og tatt 15 minutter i hagen. Jeg luker et bed og tømmer det langsomt for småstein. Deilig.

Nå skal jeg prøve hardt å fokusere på oppgavene.


#16

Frøy sa for siden:

Jeg har fulgt mitt eget eksempel i dag også, mer gåing enn hengekøye i dag. :knegg:


#17

Dali sa for siden:

Jeg oppdaget plutselig at jeg satt i samme teamsmøte som en med-fper. Liten verden. :lol:


#18

Tjorven sa for siden:

Dali: Var det meg? Jeg kan ha "avslørt" meg i dag.


#19

Blondie sa for siden:

:sjekker loggen fra ekstern Teams-møte: :skeptisk:


#20

Tjorven sa for siden:

Møtet vårt var internt, så i så fall jobber jeg og Dali i samme foretak. Det er jo ikke utenkelig, for jeg har ikke vært der så himla lenge så jeg kjenner ikke alle ved alle kontorene.


#21

Input sa for siden:

Hva sa du som avslørte deg, Tjorven? :hyper:

Jeg avslørte en FP-er jeg kjente et annet sted for mange, mange år siden da hun skrev skingrestemme. :knegg: Og det uttrykket er det jammen lenge siden vi har brukt her.


#22

Tjorven sa for siden:

Jeg kalte meg selv «Tjorven» i en avsluttende kunnskapsquiz på et kurs.


#23

Dali sa for siden:

Hehe nei det var ikke Tjorven eller Blondie. Mulig him registrerte det samme, jeg koblet plutselig noen bokstaver og ansikt, siden vi følger hverandre på Strava. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.