Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Filmtråden streaming #1

#1

Millen sa for siden:

Vi har tråder for serier, så vi trenger en film tråd for å kunne holde de adskilt.

Ikveld har vi sett Alice in Wonderland med Jonny Depp og co på Disney. Hverken 10, eller 8 - åringen hadde sett den før. Yngste vil se nr 2 imorgen ( Alice,through the looking glass). Begge er gratis på Disney, betal på Viaplay.


#2

zinatara sa for siden:

Vi har planer om å se den Justice league filmen som akkurat ble sluppet på HBO nordic. Den varer i 4 timer, så tror vi må ta det i påsken.


#3

IzziCreo sa for siden:

Nesten full krise i heimen da familien er delt hjemme og på hytta i helgen, og det måtte heavy negotiations til for at ikke en, muligens to, så den på egenhånd før vi samles :what: Det gledes i hvert fall. Og vi har stort håp om at denne extended versjonen vil rette opp alt som gikk galt i kinoversjonen :nemlig:

Heads up: Den vises i 4:3 format for å være tro mot Snyders kunstneriske hånd. Her skal det ikke fires på noen ting :niks:


#4

Anne C sa for siden:

Jeg så på Justis League i går. Måtte dele den opp litt, den var lang. Etter å ha sett mye serier i det siste med de samme folka så ble det en litt spesiell opplevelse. Jeg har sett på Supergirl, Superman og Lois, Green Arrow, Flash, Gotham (fra Bruce Wayne var gutt) og diverse annet.

Men jeg likte den, selv om jeg synes den var litt mørk og spesiell. Det har sikkert noe med han som har lagd filmen å gjøre, han vet jeg ikke noe om.


#5

Maverick sa for siden:

Jeg sparer Justice League til en kveld jeg virkelig trenger den. :hjerter:

(Bra tråd-insj!)


#6

amylin sa for siden:

Vi så Justice League i går. Likte den! Ezra Miller gjør en utrolig god jobb! Igjen! Han er virkelig en utrolig skuespiller.

Og til en helt annen filmsjanger; Little Women ligger ute på Viaplay, altså Greta Gerwig sin versjon. Jeg digger den filmen, så den må jeg se på nytt. Liker så godt de grepene Gerwig har gjort for å få Jo til å være mer selvstendig og fri og at hun faktisk velger og har et valg.


#7

Anne C sa for siden:

Jeg tror jeg skal se den en gang til.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg ser veldig sjelden film, men i helga har jeg slått til! I går så jeg Fire bryllup og en gravferd (fant den i ukesarkivet på TeWe-boksen) og i kveld er planen å se Hunt for the wilderpeople med døtrene. (Netflix)


#9

Maverick sa for siden:

Her en kveld så jeg "Fury", den ligger på Netflix. Forholdsvis brutal krigsfilm fra avslutningen av andre verdenskrig, og den siste pushen gjennom Tyskland. Følger amerikanere og da spesielt et tanks-crew. Brad Pitt i hovedrollen som hardbarka tankssjefveteran, han spiller som vanlig bra, (ikke hans beste rolle men slett ikke verst), og sjølvaste Percy Jackson (Logan Lerman) som soft rookie.

Noen ganger trenger man bare noe som er intenst nok til at man ikke tenker på pandemi, og da funker denne fint, hvis man tåler litt avrevne kroppsdeler.


#10

Strutsen sa for siden:

Minstemann og jeg (aka husets superhelt-nerder) så Justice League i to omganger på fedag og i går. Vi likte den. Jeg hadde foretrukket at Grant Gustin hadde vært Flash, ettersom jeg har sett hele Flash-serien. Ikke det at Ezra Millen gjorde en dårlig jobb, altså. Langt i fra! Men jeg har forelsket meg litt i Gran Gustin-Flash. :love:

Nå venter jeg i spenning til at Raya og den siste dragen skal slippes på Disney+. :hyper:


#11

Zulu sa for siden:

Vi så The Stanford Prison Experiment (Netflix) i går. Den handler om det kjente sosialpsykologiske eksperimentet på 70-tallet hvor frivillige studenter ble tildelt rollen som fanger og fangevoktere i et fiktivt fengsel. Hårreisende, men veldig godt laget!


#12

Hjertensfryd sa for siden:

Eg såg News of the world i går. Den blei litt for kjedelig. Hadde potensialet til å vera ein god film, men dessverre nådde den aldri heilt opp.


#13

Katinka sa for siden:

Så nylig Uncut Gems med Adam Sandler. Han har aldri vært en favoritt, men her gjør han en veldig god jobb. Det er en sånn nerve i filmen at man nesten må trekke pusten når den en sjelden gang roer ned tempo. Finnes på Netflix.

Fin tråd!


#14

Elise sa for siden:

Åh, har du sett den før? Den er virkelig bare helt fantastisk. Håper dere storkoser dere med den. Jeg har sett den to ganger, kunne faktisk tenkt meg å se den en gang til. :jupp:


#15

Syrinx sa for siden:

Into the wild


Sammen med 13-åringen:

Enola Holmes

Handsome Devil#16

~TM~ sa for siden:

Så den i går! :D


#17

~TM~ sa for siden:

Jeg så forresten Palmer forrige helg, og den var bedre enn forventet.


#18

Anne C sa for siden:

Dette er helt utenfor hva som blir spurt om, men jeg ble ganske imponert når 18 åringen min spurte om han kunne leie Stand by me fra 1986 her i dag.


#19

Strutsen sa for siden:

Minstemann på 11 år elsker 80-talls filmer. Han har lyst til å finne opp en tidsmaskin slik at han kan dra tilbake og leve på 80-tallet. :knegg:


#20

Bergensis sa for siden:

It`s kind of a funny story på Netflix.


#21

Syrinx sa for siden:

Vi har sett Karate Kid-filmene, Tilbake til fremtiden-filmene og ET sammen med våre på 9 og 13. Begge like begeistret.


#22

Fakse sa for siden:

Vi så "The Danish Girl". Ikke dokukmentar, men basert på en sann historie. Anbefales på det varmeste!


#23

Marla Singer sa for siden:

Vi har kjøpt den, så har rukket å se den noen ganger. Til tross for det så elsker verken ungen eller jeg den på noen måte, men det sier seg kanskje selv når det var forventningen. :knegg: Spent på hva andre synes, siden jeg har sett noen veldig gode anmeldelser. Men den var ålreit, altså!


#24

Bobbelur sa for siden:

Jeg så Sand Castle på Netflix i går. Krigsfilm uten mye amerikanisert action. Jeg likte den, den er litt mer ærlig på hendelser kanskje enn amerikanske krigsfilmer er.


#25

Millen sa for siden:

Nå har vi sett Alice through the looking glass, Disney + 8-åringen likte den, 10-åringen syntes den var skummel.


#26

Stellebord sa for siden:

Jeg så Moxie på Netflix med 08-eren. Sjenert tenåringsjente lager feministklubb. Den var ok, snart tretten-åringen likte den godt. Den tar opp flere feministiske temaer, men er samtidig ganske «tilgjengelig».


#27

~TM~ sa for siden:

Snart nittenåringen så film med sin mor i går. Han liker krigsfilmer (Fury er favoritten), så i går ble det Enemy at the gates. Jeg har sett den før, men det er en god film og jeg synes det er superhyggelig å se film med ham. Jeg tenker å foreslå noen eldre filmer også, som Kanonene på Navarone, Ørneredet, Broen over Kwai og Kelly’s helter.

Jeg er usikker på om han har sett Platoon og Full Metal Jacket, så det er på listen dersom han ikke har sett dem.


#28

Millen sa for siden:

Den engelske pasienten, Cirkus.


#29

amylin sa for siden:

Jeg så The Stanford Prison Experiment. Utrolig hvordan det eksperimentet utartet seg og fikk lov til å utarte seg.


#30

Millen sa for siden:

Etter tråden til Izzi idag om Chocolat har jeg sett filmen nå. ( HBO).


#31

Millen sa for siden:

Ikveld har jeg hatt et gjensyn med " A room with a view". Netflix.


#32

venla sa for siden:

Så Et glass til ("Druk") på lørdag. Den var virkelig god, tankevekkende og trist på samme tid. Tror jeg skal se den på nytt.

Lånt fra biblioteket på DVD, men den er å få kjøpt digitalt.


#33

Fjols sa for siden:

Vi så Love & Monsters sammen med 13-åringen i går, den var ikke så verst.
Ligger på Netflix.


#34

Mex sa for siden:

Så stowaway på Netlix her om dagen, den anbefales ikke.
Drama uten mål og mening spør du meg. Toucher innom noen etiske dillemma, men jeg syns ikke at de klarer å dra den i land.


#35

Mex sa for siden:

Må anbefale filmen vi så med ungene nå i helgen; «Familien Mitchell mot maskinene.» Kjempemorsom. Både store og små likte filmen.


#36

Elise sa for siden:

Vi leide "et glass til". Den var virkelig god, ja. :jupp:


#37

Mex sa for siden:

Glemte å skrive at den er på Netflix


#38

Embriksmamma sa for siden:

18-åringen og jeg så "Things heard and seen" på Netflix i går, helt grei film og ganske spennende. Spøkelsesfilm. ;)


#39

Fjols sa for siden:

Vi så også Stowaway her om dagen, den var ikke en høydare.
I går så vi Things seen and heard, den var helt ok. Begge er på Netflix.


#40

Neket sa for siden:

Jeg så nomadland i går, men den var nok ikke helt for meg. Meget pent filmet og sånt, og jeg elsker landskapet, men syns den var litt kjedelig. :sparke: Ligger på Disney.


#41

Syrinx sa for siden:

Dead poets society med 13-åringen. Hennes ønske, tror hun ble litt skuffet. Mulig den vil fenge mer senere.

American Pie med samme ungen. (Jeg hadde aldri fikset å se den sammen med mine foreldre, verken før eller nå.) Den fenget.


#42

Bobbelur sa for siden:

Jeg så Gemimi Man på Netflix her om dagen. Eller, jeg så ikke hele. Jeg endte opp med å spole frem til ti-femten minutter igjen av filmen. Gikk ikke glipp av noe som helst der, og det gjorde jeg heller ikke når jeg så "Midt i Siktet"/Bird on a Wire i går. Den filmen, som jeg husket at jeg likte på åttitallet, har virkelig ikke holdt seg! :dåne: Kvinnesynet! :dåne: Slossingen! :dåne: Det var ikke noe som helst igjen av filmen som var bra. :sukk:


#43

Eia sa for siden:

Ja, her har vi virkelig ulik smak. Både mannen og jeg elsket denne filmen! :hjerter:


#44

amylin sa for siden:

Nomadland har jeg tenkt å se. Prøver å se meg gjennom Oscar-filmene. I går så vi The Trial of the Chicago 7. Veldig bra film!


#45

amylin sa for siden:

Så Nomadland i går kveld. For en vakker, sår og bare aldeles nydelig film det er. Elsket den virkelig!


#46

Millen sa for siden:

Jeg har sett et par veldig enkle og lette filmer de siste dagene, også fordi jeg er i reise i film og lydbok boksen om dagen.
Letters to Juliet, og Sommerbryllup i Italia. Begge på Netflix.


#47

Albertine sa for siden:

Vi så Deja-Vu sammen med bonusdatter i går, og vi likte den alle tre. (Disney+)


#48

My sa for siden:

Eldstejenta er på Marvel-kjøret, og ser alle filmene i tur og orden. Vi andre følger halvveis med. :knegg: Disney+


#49

Divine sa for siden:

Enig. Jeg elsker realistisk science fiction, så jeg hadde gledet meg. Men ble skuffet. Den hadde potensiale, men så ble det bare platt og klisjeaktig.


#50

Fjols sa for siden:

Stowaway var middelmådig ja, kommer til å gå i glemmeboka.

Vi så Mitchells Vs Machines i dag, på Netflix.
Den var kjempe morsom, så den sammen med yngste.


#51

Millen sa for siden:

Vi så Mitchells Vs Machines i dag, på Netflix.
Den var kjempe morsom, så den sammen med yngste.[/QUOTE]

Den ser vi og, med 8- og 10 - åringen. Pga leggetid må vi se resten imorgen. Den er ok. Jeg har en lei tendens til å bli fortere lei av barne/familiefilmer enn egne filmer...


#52

Kaija sa for siden:

Jeg så akkurat Den største forbrytelsen.
Likte filmen, men den var vond, og jeg måtte stoppe noen ganger underveis for å ta meg inn.


#53

~TM~ sa for siden:

Altså... kremt jeg fant Love and Monsters (Netflix) underholdende


#54

Millen sa for siden:

Jeg ser Sideways, leie på Viaplay nå.
Den er ok, men usikker om den er verdt leien. Mulig jeg har sett den før, tydeligvis ikke gjort nok inntrykk.


#55

Divine sa for siden:

Sideways er jo fantastisk. :hjerter:


#56

Millen sa for siden:

Jeg syntes den var drit kjedelig...


#57

IzziCreo sa for siden:

American Hustle (HBO). Av en eller annen grunn hadde vi ikke sett denne før. Den er fra 2013, og er så stjernespekket at det er vilt. Og skuespillerne er de som bærer denne. Ekstremt mye improv, såpass at det merkes, men herregud, Bale, Adams, Cooper, Lawrence, Renner, De Niro spiller jo så bra at man blir jo fjetret. Så hvis man ikke tenker så mye plot, ikke henger seg så opp i det, og kan la seg henføre av karakterene selv om de ikke nødvendigvis er sympatiske, så er den verdt å se. God og kompletterende musikk av Danny Elfman.


#58

C3PO sa for siden:

Jeg så "Blinded by the Light" for kort tid siden. Flott film. Starter litt tøff med hvor fæl rasismen var i England på 80-tallet, så blir det feel good etter hvert.


#59

Millen sa for siden:

Vi ( mannen, 15-åringen og jeg) har sett Cruella på Disney + ikveld. Lenge siden jeg har kost meg så mye under en film. Likte den godt.
Tidligere idag så jeg The Wife på Netflix, grei film.


#60

Millen sa for siden:

Ser Silver Skating, russisk film på Netflix.
Den er ok.


#61

Elise sa for siden:

Dianas bryllup på sumo. Herlig film. :jupp:


#62

Maverick sa for siden:

Åh, har jeg ikke anbefalt Unhinged? :hyper: Vilt intens roadrage film med en superb Russell Crowe i rollen som fyren man absolutt ikke bør flippe finger til på veien. For de av oss som innimellom blir litt frustrert bak rattet eller styret er det en grei påminner om å puste med magen. :knegg:

Veldig bra altså. Ganske brutal.


#63

My sa for siden:

16-åringen og jeg så Erin Brockovich på Netflix i går. Jeg så den på kino for mange år siden, da den kom, hun hadde ikke sett den før. Fantastisk historie.


#64

Eia sa for siden:

Hvor kan man se Unhinged, Maverick?


#65

Maverick sa for siden:

Mener jeg fant den på Google Play, det begynner å bli en stund siden.


#66

Elise sa for siden:

Parasite på sumo. En av de beste filmene jeg har sett. Koreansk thriller/drama/komedie. Ikke så mye thriller synes jeg. Helt vill, crazybananas, morsom. Anbefales på det sterkeste.


#67

IzziCreo sa for siden:

Avslutning av skoleferien med filmkveld med snart 9-åringen, og det ble Ja dag (Netflix). Morsomt konsept, men fikk litt feel av Disney Channel Movie med litt høyere budsjett liksom. Digger Jennifer Garner da, så alltid stas å se henne.


#68

Pøblis sa for siden:

Våre sjeler om natten. Jane fonda og Robert Redford -
Hillbilly elegi
Marriage story

Alle på Netflix.


#69

Fintdethei! sa for siden:

Jeg så den første Karate Kid filmen med 14-åringen i går. Hun likte den godt. Netflix.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.