Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Blondie sa for siden:

Mornings. Jeg våknet ti på halv seks og alle forsøk på å sovne igjen var forgjeves. I går morges våknet jeg tidlig og ommøblerte, nå har jeg gått tom for prosjekter. :knegg: Har fått lest en novellesamling før halv åtte, da. Spennende liv.

Jeg må jobbe mesteparten av dagen, men planlegger også noen kilometer ute i sollyset. Det gjorde veldig godt i går.


#3

Trixie sa for siden:

God morgen.
Våkner grytidlig jeg å.
Dagen skal brukes til å få frisk luft og jobbe. Spennende. :knegg:


#4

Dali sa for siden:

Morn. Skal også jobbe litt. Så må jeg få til en tur mellom bygene, og bake horn til matpakken til hun som skal på leirskole i morgen.


#5

løve70 sa for siden:

Våkner som regel tidlig jeg og, men i dag klarte jeg å sovne igjen. Helt herlig å stå opp i 8 tiden :)


#6

Toffskij sa for siden:

Morn. Vi skal rydde og vaske. Men først: sløving.


#7

Frk_Fryd sa for siden:

God formiddag! Det er antydning til blå himmel ute, men iskald vind! Vurderer en kopp kaffe til før jeg rydder av frokostbordet. :nikker:


#8

Maverick sa for siden:

God morgen! Påtvunget morgenfuglopplegg for å motivere gutta til hjemmeskole har ført til at jeg har snudd egen døgnrytme også. :what: Gruer meg grusomt til vi skal snu til sommertid igjen. :mumle:

Har lest gjennom en bunke aviser og begynt på et par kryssord, og blitt tvunget gjennom en runde teaterimpro av min datter. :nemlig:

Har trua på negativ testsvar for guttungen i dag sånn at jeg kan blåse ut litt rastløshet sammen med verdens peneste motorsykkel. :elsker:


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Våkna kl 8 og var utkvilt. Det er søren meg lenge sidan. Så eg har vaska litt inne, vert ein tur i hønsehuset og henta litt egg og fiksa litt på plantene mine ute. Med all denne energien så bør ein tur i finværet vera mulig og så bør eg bruke nokre timar på skulearbeid.


#10

Strutsen sa for siden:

God morgen! :juhu:

Jeg måtte ta en allergi-tablett i går fordi jeg fikk en allergisk reaksjon på ett eller annet gudvethva. Det tok knekken på meg, visstnok, så jeg sov altfor lenge i dag. :gal:

Planen for dagen er å gå en eller flere lange tur med hunden i solen. Og kanskje rydde litt.


#11

vixen sa for siden:

Det snør som et helvete så her er det vasking og rydding av klær. Skal sende gutta ut å måke av bilen så jeg får flyttet den før brøyteren kommer opp gårdsplassen.


#12

Toffskij sa for siden:

Jeg har sanert klesskapene og vasket kjøkkenet skikkelig. Det var jo en stund siden sist. :sparke:


#13

Frøy sa for siden:

Jeg har vist sittet med strikkepinner i hele dag. :flau: Var litt kjekk den nye votte oppskriften. Lage kjøttkaker nå kanskje.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.