Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forstørrelser og rammer - hvor er det billigst?

#1

Blondie sa for siden:

Jeg har planer om å lage en bildevegg med søte unger, knusbedårende hund, morsomme venner og sexy kjæreste. Jeg trenger noe fint å se på når jeg synes leiligheten er for liten. :knegg:

Nå lurer jeg da på hvor det er billigst å kjøpe forstørrelser og/eller rammer?
Jeg tenker bilder i ulike størrelser, rammer i litt ulike utførelser etc.

Rammer på Europris? Clas? Ikea?
Forstørrelser på Cewe? Fotoknudsen?

Tidigere har jeg hatt bilder på lerret uten ramme, kanskje det blir like rimelig/dyrt?


#2

frukt sa for siden:

Ikea er jo både billig og har godt utvalg. De har ikke mange, om noen, rammer med glass da. Men det betyr kanskje ikke så mye.


#3

Blondie sa for siden:

Uten glass, er det med noe annet foran? Det er egentlig ikke så viktig at det er ekte glass, hvis det var det du tenkte på. Jeg skulle dessuten si noe om at Ikea ikke er innenfor rekkevidde nå, men det er jo ingen butikker. :knegg: Det er litt utfordrende å handle slike ting på nett, ass.


#4

frukt sa for siden:

De har som regel plast foran. Jeg har sånne rammer selv til noen bilder, men til akvarellene som bestefar har malt har jeg fancy art glass som ikke gir gjenskinn. Noen bilder har høyere prioritet enn andre altså. :humre:

Ja det er jo enklere å handle i butikk. Så kanskje det hadde vært like greit å bestille lerret hvis det ikke koster en formue?


#5

Syrinx sa for siden:

Rusta har billige rammer. Jeg kjøper rammer i alle størrelser og rammer inn alt mulig rart.


#6

-ea- sa for siden:

Kjøp og salg-grupper på face? Finn? Spørs kanskje på hvor man bor, men her i byen er det tydeligvis mange som flytter / bytter stil ofte og selger alt, stort og smått.

Forstørrelser; har du god printer på jobb?


#7

Blondie sa for siden:

Rusta, selvfølgelig! Må sjekke om de har klikk-og-hent. Jeg har søkt på Finn og FB-grupper en stund, men det er nesten utelukkende shabby chic ...

Vi har god printer på jobb, men jeg må betale og det er dyrt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.