Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den beste trampolinen til litt større barn?

#1

Timar sa for siden:

Vi har en gammel trampoline fra Europris som absolutt har utført tjenesten sin etter forventning. Nå er ungene større og med nok en vår med koronarestriksjoner så lurer vi på å oppgradere.

Ungene har lyst på en oval trampoline. Siden vi har kommunens sikkert minste hageflekk så vil vi ikke ha den største størrelsen, men den må være stor nok til at de kan utfolde seg og den blir brukt. Jeg har ikke lyst til å betale mer enn jeg må, da, men ungene er visst interessert i spleiselag, så vi kan gå opp fra Europris-standard.

Har dere erfaringer eller forslag å dele? Gjerne også avbefalinger. :vilha:


#2

Lavender sa for siden:

North og Jumpking. Vi har stor oval North som ikke har glidelås åpning, kun dobbelt nett. Veldig greit å ikke må passe på at sistemann lukker. God og holdbar har den også vært, i fem år.


#3

Lavender sa for siden:

Berg het det siste merket vi vurderte.


#4

Timar sa for siden:

Det ser ut som det er de tre merkene som går igjen i best i test, Lavendel. Hvordan vurderte dere de mot hverandre?

Jeg er så hardt rammet av apati at jeg blir helt lammet av tanken på å skulle sette meg inn i kvalitetskrav og bruksmuligheter fo trampoliner. :humre:


#5

Chablis sa for siden:

Jeg er ikke imponert over kvaliteten til jumpking, men servicen er fantastisk.
Skulle vi kjøpt ny nå hadde det blitt north sin tror jeg.


#6

Lavender sa for siden:

Jeg tror vi fikk North til ca 7000,-, mye var utsolgt. Hadde kjøpt den igjen. Men servicen var elendig da en av klossene på toppen sprakk, ventet i 10 uker på en kloss til 250,- som de egentlig skulle ha på lager.


#7

Elise sa for siden:

Vi har Berg, har tidligere hatt en fra lekebutikk. Det er virkelig verdt det å gå opp i pris for å få en i god kvalitet, når ungene er store og tar vanskelige triks. :jupp: Vi liker også at det ikke er glidelås på nettet. Mine har ønsket seg oval, men det fikk ikke jeg med meg før vi kjøpte den runde vi har nå.


#8

celebelen sa for siden:

Vår er fra Jumpking, vi kjøpte den brukt for snart fire år siden. Da hadde den stått ute i flere år. Vi kjøpte nytt sikkerhetsnett og stormsikring, duken er like fin.


#9

Musemus sa for siden:

Vi oppgraderte fra typ Europris (må høre med mannen hva vi kjøpte, men brukt) og det var en helt annen liga. Og det beste: DEN KNIRKER IKKE!


#10

Timar sa for siden:

Det ble en oval fra North. Jeg mistenker at mannen har tenkt å bruke den også, for han insisterte på explorer-modellen selv om den var en god del dyrere. Jaja, så lenge han betaler mellomlegget..

Ungene går i ring her og venter! Håper bare den fenger. Det var faktisk først i fjor den gamle trampolina ble mye brukt. Før det ble den lett glemt i lange perioder.


#11

Dali sa for siden:

Oval fra North eller Jumpking? Og er Pioneer bra nok? Ungene har klaget på dårlig sprett på våre billige trampoliner, og jeg tenker å legge i litt ekstra når vi kjøper ny nå. Dere som kjøpte en av disse, er dere fortsatt fornøyd?


#12

Plingo sa for siden:

Oval North her, kjøpt våren 2020. Tidligere hatt en Europris trampoline som faktisk holdt i fem år. Vi er superfornøyd med North. Veldig mye lettere å montere og demontere, bedre sprett, samt at det er mye bedre med overlappende inngang enn glidelås.


#13

Timar sa for siden:

Oval North er ihvertfall populært her, men har ikke erfaring med andre enn den gamle fra Europris.


#14

Dali sa for siden:

Valgte dere begge den dyrere varianten eller den rimeligste de hadde? Og hvor stor? Ser ut til å være 3 str å velge mellom.



#16

Dali sa for siden:

Vurderer denne og ja, en god del rimeligere. Har blitt beslutningsvegrer og det passer dårlig når trampoline bør være på plass neste uke. :knegg:


#17

Martis sa for siden:

Vi har en oval jump king, som vi har hatt i 10 år. Liker veldig godt at det er lett å få tak i reservedeler og vi har byttet det meste foruten om rammen. Stabil og stødig trampoline som fortsatt er i bruk.


#18

Timar sa for siden:

Vår var dyr, et eller annet med ekstra sprett. Kan ikke se for meg at det er nødvendig, egentlig, med mindre du har akrobatikk-barn som skal bruke den til å trene på. Vår er også ganske liten. Skulle gjerne hatt større, men vi hadde ikke plass til en stor.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.