Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Airtrack

#1

MegaMie sa for siden:

Mellomste sparer til airtrack. Men det er jo en jungel der ute! Er dyrest best og hvor lang bør den være? Er det noen som har erfaringer å dele?


#2

Chablis sa for siden:

Bør være minimum 4 m, vi har 3 m og det er for kort så den skal sendes til fordel for en lengre.


#3

MegaMie sa for siden:

Vi vurderer 8m. Men den er sjukt dyr.


#4

Elise sa for siden:

Vi har 4 meter, skulle gjerne hatt lenger, men de legger en annen matte ved siden av og tilpasser hvilke triks de tar på den ene og den andre. Vi har kroker på en vegg så den kan henges opp med luft i. :jupp:

Vi kjøpte brukt på finn, sparte endel på det.


#5

MegaMie sa for siden:

Er det galskap å kjøpe en airtrack til 10000kr? Den er 8m lang og 20cm tykk, som visstnok gir veldig bra sprett. Finner ikke så store og tykke på finn. Og tenker at vi likegodt kan gå for en skikkelig god en når vi skal kjøpe. Men jeg steiler litt av prisen.

Nå skal det sies at vi hadde brukt minst 3000kr bare på skikort i påsken, men vi ble hjemme. Og barna sparte til elektriske sparkesykler, men vil heller ha airtrack. Så vi har jo pengene.

Er det galskap?


#6

Elise sa for siden:

Går de på noe idrett hvor de bruker airtrack, sånn at de kan bruke den for å øve på triks som de skal bruke til noe? Begge mine gikk på cheerleading da vi kjøpte vår, så det var veldig praktisk for å drive egentrening og terpe på triks. Pluss veldig mye moro og gøy. Fysisk aktivitet, frisk luft. Mye bra. :riktig:

Jeg synes det er ok når andre gjør det (så mye penger), men ville nok ikke brukt fullt så mye penger sjøl. Ville kanskje tenkt at 6 meter er bra nok. Men du kan jo se på det sånn at du får helt sikkert tilbake minst halve prisen hvis du selger den igjen senere.


#7

sindrome sa for siden:

Husk at den også skal oppbevares. Vi hadde 3m med en del som kunne legges ved slik at den ble 4m.


#8

Elise sa for siden:

Ja, det er et godt poeng. Som jeg skrev over her, så har vi kroker på veggen sånn at vi kan henge den opp når den er full av luft. Det er veldig kjekt for eksempel når plenen skal klippes eller noe. Den tar ikke ekstremt stor plass når den er tom for luft, men det er jo litt prosjekt å fylle og tømme for luft, så jeg hadde ikke giddet å gjøre det hver gang den skulle brukes.

Vår har borrelås på enden og et borrelås-bånd som gjør at man kan koble sammen flere. Vi har også en liten del som enten kan legges ved siden av eller oppå.


#9

MegaMie sa for siden:

Hmm. Det står på nettet at den må tømmes for luft mellom bruk?


#10

Elise sa for siden:

Ok, vi kjøpte brukt så jeg har ikke lest noe bruksanvisning eller noe, men i hallen så er også airtracken blåst opp hele tiden og henger på veggen når den ikke er i bruk.

Hvilken har du sett på?


#11

Elise sa for siden:

Men når det er sagt, så har vi pumpe på strøm, noe som definitivt gjør jobben mye lettere enn å stå og fysisk pumpe opp med kroppens bevegelser.



#13

Chablis sa for siden:

Nei det synes jeg ikke, så de var på salg ett sted.



#15

Nera sa for siden:

09-jenta fikk 3 m Airtrack til bursdagen sist, og elsker den intenst, men den må selvsagt brukes ute pga plasshensyn. Vi burde muligens hatt en som er lenger, men de mest avanserte triksene får hun øve på i turnhallen (der hun pr. dags dato er 8 timer pr uke, og sikkert kraftig økende fra høsten av).



#17

Føniks sa for siden:

Vi har en 5 meter 20 cm fra Cheermania. Vi har de samme i hallen også. De er solide og gode. Synes de har gitt mye valuta for pengene og brukes mye.


#18

MegaMie sa for siden:

Vi klina til med 8m fra Cheermania. Vi har plass til den ute og inne til lagring. Og jeg stakk av med prisen for årets mamma. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.