Vi legger vår under boden.
Har Espegård. Hadde kanskje valgt fat (dvs uten stativ hvis jeg skulle valgt om igjen. Men det er ikke noe galt med bålpannen altså, bare smakssak.
Espegård er milevis bedre enn de andre. Ruster mindre, holder seg lengre og er enklere å sette opp. Jeg elsker vår, selv om vi ikke bruker den så mye som jeg håpet.
Vi har bålfat fra Espegård, og siden vi nok bare kommer til å bruke det om vinteren - om sommeren opptar en diger grill bålfatets plass på terrassen, har vi satt det bort ute under tak. Vi så allerede litt antydning til rust på lokket/gnistfangeren, og vi sprayet derfor denne og fatet inn med noe spesialmiddel (fett) beregnet på den slags.
Jeg har nettopp kjøpt på Clas Ohlson. Den kostet 3-400 kroner, så regner med at kvaliteten er så som så - men jeg orket ikke legge mer penger i den før jeg har sett om vi blir å bruke den. Her i byen hadde CO mange inne da jeg kjøpte, i forrige uke en gang.