Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken eldre iPhone-modell anbefales?

#1

Bluen sa for siden:

12-åringen har greid å knuse mobilen sin på skolen i dag. Det er en iPhone 7, og han har ingen veldig avansert bruk av den. Til jul var han så heldig å få en iPad som kan benyttes til det meste av gaming og sånt.

Jeg lurer på å kjøpe en pent brukt telefon til ham, og trolig blir det en iPhone fordi det er praktisk når resten av familien har det. Hvilken modell er kjent for å ha vært ganske bra/holdt seg OK? Jeg har selv en iPhone 8, som er grei nok, men har et dårlig batteri.


#2

kamp sa for siden:

Den «nye» utgaven av iPhone se?


#3

Blondie sa for siden:

Min sønn gjorde det samme i forrige uke og planlegger innkjøp via grønn mobil (som må heter noe annet). Det er ikke så verst pris på 8.


#4

Høst sa for siden:

HOs oss har det vært slik at mann og barn har "arvet" mine telefoner hvis en telefon har blitt ødelagt/dårlig batteri osv. Hverken mann eller barn har noe interesse av telefoner utover ringing og meldinger, så de får da en "ny"/bedre telefon, og jeg (som elsker gadgets) får ny telefon. :D

Sånn ellers tenker jeg at 8 kanskje er så langt tilbake jeg ville gått med tanke på batteri/oppdatering osv? Junior her har en 6'er, og den fungerer så bra at han skal ha den en stund, men jeg tror ikke den tar alle de nyeste oppdateringene....


#5

Bluen sa for siden:

Takk for gode innspill!

Jeg har mine telefoner helt til de knuser, så der er det dessverre ingenting å hente. 8 er en mulighet, ja - og svigermor har ganske nylig kjøpt seg den SE-modellen du nevner, kamp. Kan høre om hun er fornøyd med den.


#6

Unicorn sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med min XR, hatt den i 3 år, tror jeg, og batteriet er fortsatt bra.


#7

løve70 sa for siden:

Både moren min og kjæresten til arvingen har den nye SE modellen. De er begge fornøyde. Jeg synes den er altfor liten :knegg:


#8

Ruslebiffen sa for siden:

Vi kjøper mobiler til ungene gjennom grønn mobil også, har vært fornøyd med det så langt. :)


#9

Blondie sa for siden:

Ja, vi har kjøpt 5-6 stykker der og har bare gode erfaringer.


#10

millact sa for siden:

Mine to har brukte mobiler fra Telenor.


#11

Elise sa for siden:

Begge mine har XS, den ene kjøpt på finn og den andre på onecalls "nesten ny".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.