Her i heimen er det bare jeg som spiser brunost. Og jeg liker fløtemysost ikke geitost.
Til jul fikk vi en flott rund brunost fra et eksklusiv produsent med voks rundt. Jeg åpnet den uten å tenke på at det ville være geitost, og tok brunost på en skive, som jeg ikke klarte å spise opp.
Så nå sitter jeg her med en geitost som ingen spiser av. Jeg syns det er ille å kaste en hel ost, så håper noen kan tipse om hvordan jeg bruke den eller få gitt denne bort.
Tine har masse oppskrifter med brunost. Kan det være noe?
Eller er brunost og geitost to forskjellige ting? Jeg liker ingen oster som er brune. :humre:
Takk for flotte tips. Jeg tror ikke prim som smaker som den brunosten vil bli spist heller av meg, desverre. Som en kuriositet ble det snakket om prim som pålegg, og ingen av ungdommene har spist det etter barnehagen, kom vi frem til.
Har aldri hatt brunost i sauser, kanskje verdt et forsøk. Brunsaus er populært hos kjøttspiserne her hjemme, får prøve å finne noen oppskrifter. Viltgryte er kanskje en ide til middag på en av påskedagene, det pleier vi aldri å ha.
Hjemmelaget prim er noe helt annet enn den på boks. Mamma lagde da vi var små, og vi spiste på brød med sirup i tillegg. Søtt og klissete men godt. Hun brukte alskens rester av brunost.