Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Fredag og snart påskeferie :jippi: Så får vi heller tåle litt drittvær.....Nå snart trening.


#3

Frøy sa for siden:

Fredag! :lykkelig:

Jeg hadde jo sendt morgenlevering med sjokolade til mine nærmeste på jobb og de er så glade. :hjerter: En nydelig start på dagen.


#4

star sa for siden:

Straks avgårde til fysio før jobbing.


#5

Hondacrv sa for siden:

Det er sp nydelig gjort, Frøy! Her starter ferien i dag, og det er deilig. No må eg og jenta finne på litt koselige ting i dag, så skal du sjå at dette vert ein bra ferie. Juhuuuu!


#6

millact sa for siden:

Fredag og regn og grått, men hey, det er straks helg. Påskeharen skal visst komme på jobb i dag, for første gang. Da er det jo typisk at jeg sitter hjemme.

Få planer for helgen; rydde rett og slett og kose oss inne siden det er meldt dårlig vær.


#7

Tjorven sa for siden:

Hodet mitt tok påskeferie i går etter å ha presentert to års arbeide på 20 minutter for de som skal bestemme hva som skjer videre. Det var en skikkelig mental utladning, så nå er jeg bare klar for ferie.

Jeg har et par møter, og så skal jeg gi blod kl 13. Etter det mistenker jeg at jeg tar helt fri.

Vi skal på hytta, men drar ikke før i morgen.


#8

Blå sa for siden:

Fredag. :lykkelig:

Jeg har et tonn med arbeid og litt tekniske problemer, så det kan bli en lang dag. Men, siden den skal avsluttes med sushi og ferie, så kan jeg leve med det.


#9

annemede sa for siden:

Fredag. :lykkelig: F :gladspøkels:


#10

Eia sa for siden:

Fredag, og veldig mye å gjøre på jobb. Det blir nok ikke påskeferie før onsdag neste uke, nei, men det går helt fint. :jupp:


#11

Maverick sa for siden:

God morgen! Kaffe og more or less glade barn, jobbdag i ensomhet fylt av dritkjedelige oppgaver, men jeg gleder meg til å bli ferdig og kunne stryke noen bekymringer fra hjernebarkarkivet. :jupp:


#12

Heilo sa for siden:

Antagelig påskens fineste vær i dag, og jeg har Teamsmøter hele dagen og null mulighet til å avspasere. :hylgrine: :ilandsproblemer:


#13

Blondie sa for siden:

Tipper at påskehilsenen fra jobb er ... nada! Eventuelt en gif av en kylling på Teams. Jeg er så glad for at jeg jobber sent og tidlig for all den takken. :knegg:

Vel. Jeg har allerede inspirert unge sjeler digitalt, nå har jeg en halvtime før jeg skal angripe neste gjeng.

Unger og hund kommer i kveld da, så egentlig er jeg blid.


#14

Martis sa for siden:

Siste dag på jobben i dag! Jeg jobber offisielt ut mnd, men neste uke blir det kun overvåking og evt videresending av mailer. :jupp:

Kaffe og rydding i mapper og mailer står på planen for dagen, og noen hyggelige teamskaffedater med fine kollegaer også.


#15

Toffskij sa for siden:

Her blir det ikke noe F på en stund, men det er jo fint med fredag uansett!


#16

Blondie sa for siden:

Jeg skryter litt når jeg sier ferie jeg også, jeg har minst to rettebunker og to store studieoppgaver som skal gjøres. Jeg skal dog ikke lede noen Teams-møter! :lykkelig:


#17

Fersken sa for siden:

Startet dagen med en koronatest på eldste. Nå er det litt jobbing og noen møter før jeg for en gangs skyld tar påskeferie hele uken.


#18

Nenne sa for siden:

Jeg surrer nå og teller ned. Snart ferie!


#19

Mex sa for siden:

Fredag, negativ koronatest kom i går, så en tur innom fjernkontoret nå. Fått lest gjennom mailer som har kommet siste uken. Mentalt sett er jeg klar for ferie, og det er mye mer moro å prøve å løse påskenøtter enn å gjøre noe fornuftig..


#20

Matilda sa for siden:

Fredag! Snart F! :lykkelig:

Vi handla for helga i går, jeg er gjennom alle rettebunkene og har stort sett opplegg på plass for uka etter påske, og nå gjenstår bare en digital økt med prosjektveiledning før det er pizza, krim og strikketøy. Så får det heller være at jeg har heldigital undervisning uka etter påske, siden ingen av øktene mine faller på dager aktuelle trinn er på skolen. Jaja.


#21

Blå sa for siden:

Jeg sliter med tekniske problemer, og en helpdesk, som ikke kan ta ting over telefon, men må ha det på epost. Så ti eposter frem og tilbake fordi det ikke er så lett å forklare alt (og fordi de bruker tekniske termer, for de lever tydeligvis i en verden der alle kan deres fagspråk) og fremdeles er ingenting løst. Jeg får det sånn langsomt til, med masse triksing og ekstraarbeid, så da blir svaret at "ja, da er jo saken løst". Men det er den jo ikke når alt tar dobbelt så lang tid som det burde gjøre. Jeg holder på å falle sammen av irritasjon.


#22

Toffskij sa for siden:

Jeg må egentlig skrive ferdig et foredrag i dag for å slippe å jobbe i helga, men gjør jeg det?

:sparke:


#23

Frøy sa for siden:

Veldig laaaaaaaaaang teams lunsj i dag, men det gjorde så godt. Nå er det snart helg gitt.


#24

ingling sa for siden:

Ingen F i sikte foreløpig, men håper på mest mulig fri fra onsdag ettermiddag av. Frem til det er det bare å holde koken, men heldigvis er det helg snart!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.