Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Påskepynt

#1

Blånn sa for siden:

Vi eier ikke påskepynt, men i et litt trist år har jeg lyst til å pynte litt. Utfordringen er stengte butikker. Jeg får tak i lys og sånt på butikken, men annen påskepynt - har noen tips.


#2

Hyacinth sa for siden:

Blås ut egg, farg dem. Se evt Caroline Berg Eriksens blogg (jepp :knegg: ) og sjekk hvordan hun farget dem med barberskum. Så tar du inn kvister utenfra og setter i vann og henger opp eggene.


#3

Blånn sa for siden:

Joa, vil ha ferdig påskepynt. Duker og sånt. :sukk:


#4

Hyacinth sa for siden:

Du skal kjøpe, ja. Men da klmmer det jo helt an på hvilke butikker som er åpne der du bor? Trodde det var stengte butikker som har problemet... :K egg:


#5

Blånn sa for siden:

Jepp. Men jeg vil ha ferdig allikevel... Noen matbutikker har noe påskepynt, kanskje?


#6

Kaija sa for siden:

Her har mange av de stengte butikkene sånn bestill, vipps og hent på utsiden-ordning. Noen leverer gratis på døra til og med. Sjekk de lokale butikkene. De gjør sitt beste for å overleve, og er glade for etterspørsel.


#7

Madicken sa for siden:

Jepp. Jeg ville sjekket Europris. Jeg vet om flere som har bestilt og hentet påskepynt derfra, og utvalget er ganske bra.


#8

Kaija sa for siden:

Kid hadde påskepynt til halv pris, vet jeg. Syntes det var en del fint der. Vet ikke om de har klikk og hent rundtomkring, men lurt å sjekke.

Her har selvstendige lokale interiørbutikker og blomsterbutikker mye fint på klikk og hent/lever hjem.


#9

My sa for siden:

Kanskje coop Extra kan ha noe? De har jo litt mer enn bare mat. Er Obs åpent?

Ellers blir det fort veldig påskete hvis du lager et lysfat med noen kubbelys i gult, og plukker noen gåsunger hvis du har litt selje et sted i nærheten, og danderer rundt.

Påskeservietter bare liggende i en stabel på bordet ved siden av en lysestake med gult lys og en vase med tulipaner ...

Halve påskeegg av papp i ulike størrelser rundt omkring, fylt med dragerte sjokoladeegg og diverse annet dekorativt påskegodt.


#10

Stompa sa for siden:

Her har Obs en del.


#11

veobra sa for siden:

Mester grønn har påskeliljer og litt annet til å ha ute, jeg har kjøpt stemorsblomster.

Jeg er ganske sikker på at Kid har klikk og hent. De pleier ha mye påskete. Da får du det samme dagen. Jeg har klikket og hentet litt i dag.


#12

Madicken sa for siden:

Du kommer langt med masse gult, gjerne kombinert med lysegrønt, og du finner både kubbelys, servietter og blomster hos de fleste dagligvarebutikker.


#13

Elise sa for siden:

Finn.no?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.