Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Strykemerker/klistremerker med instrumenter

#1

Floksa sa for siden:

Tenkte jeg skulle bruke påsken til å sy mobilhotell til korpset. Tenkte å bruke et litt stivt stoff og sy lommer på slik at hver mobil har sin lomme. Men det hadde vært moro å merket hver lomme med instrument. Slikt at man legger mobilen i en lomme med sitt instrument. :hyper:
Og det må jo finnes?
Enten strykelapper, klistremerker eller sy på merker.
Men Google er ikke min venn i dag og forstår ikke hva jeg er ute etter :snurt:


#2

My sa for siden:

Det enkleste er kanskje å kjøpe overstrykingsark til printer, og printe ut bilder selv, som du finner på internett. Hvis du har tilgang på printer.


#3

Elise sa for siden:

Hvis du går på ebay eller amazom og søker på "iron-on instrument" finner du mye. :jupp:


#4

Floksa sa for siden:

Lurt!
Jeg har printer ja. Hvor får man kjøpt slike ark?

Står ikke alle varer derfra fast i Suez kanalen :knegg:


#5

IzziCreo sa for siden:

Jo, høyst sannsynlig stryke-på merkene til russen min :knegg:

På ebay kan du velge hvor tilbyderne er fra i søket ditt. På uk siden så velger jeg ofte nettopp uk hvis jeg har dårlig tid. Kina er bingo uansett. Sist jeg bestilte derfra tok det tre måneder.


#6

liefje sa for siden:

Jeg bestilte strykemerker med en haug av ulike motiver fra en hyggelig dame i Norge i fjor. Hun heter Nina Eriksen, har en butikk som heter Liljekonvall på Epla.no. Kanskje du finner noe der? www.epla.no/shops/ninas/strykemerke-symerke/


#7

My sa for siden:

Der de selger kontorutstyr, datamaskiner, printere og kanskje også fotobutikker.


#8

-ea- sa for siden:

Inkclub har jeg kjøpt fra, husk å kjøpe samme merke som printeren din. Min Canon-printer gir ihvertfall dårlig resultat på fotopapir og denslags fra andre merker.


#9

Lhi-My sa for siden:

Jeg og veldig mange andre som syr, har utstyr for å kutte vinyl selv. Dette er samme prinsipp som når du lager tekst eller logo på feks t-skjorter, man kan kutte akkurat hva man vil i et hav av farger. Jeg har tenkt å selge utstyret mitt, men jeg kan jo sikkert fikse dette for deg før jeg selger. Merkene strykes på med strykejern eller presses på med varmpresse. Sånn strykepresse mange hadde før (til å presse gardiner osv med) funker også veldig bra. Send meg en pm hvis det er aktuelt, så kan jeg vise deg noen muligheter.


#10

Einhyrningur sa for siden:

Du må kjøpe deg en Silouette Cameo. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.