Eh, jeg er ingen baker, bare så det er sagt.
Jeg skal bake en bløtkake til en eldre dame.
Hun ønsker bringebær i kaken.
Smører bringebærsyltetøy på bunnen før fløte.
Jeg skal ha bringebær i tillegg, mellom lagene.
Fikk ikke tak i ferske, kjøpte frosne som jeg normalt bruker i smoothie.
Så kommer spørsmålet.
Skal bringebærene sukres for jeg tar de i kaken?
Blir det for syrlig uten sukker, eller for søtt med?
Hvis noen har en god oppskrift, sier jeg takk til det.
Jeg har googlet, finner ikke oppskrift der det står hverken eller ang sukker eller ikke.
Takk for svar :)
Jeg synes de frosne bringebærene er mer syrlige enn de ferske, men det er kanskje noe jeg innbiller meg.
Jeg vil ikke kaken skal bli for syrlig, men heller ikke for søt.
Hadde den vært til eget bruk, hadde det ikke vært så nøye liksom.
Enig med frukt. Evt rørt frosne bringebær med sukker. Jeg ville ikke hatt hele frosne (tint) bær i kaken da jeg ikke er så glad i konsistensen og syns de blir for syrlige.
Jeg pleier alltid å ha bringebærsyltetøy og banan i bløtkaker.
Jeg lager bringebærkrem - blander masse syltetøy i kremen. Mamma bruker banan i tillegg, jeg bruker ofte hermetisk ananas (liker ikke banan så godt). Får jeg tak i gode bringebær pynter jeg med det på toppen av kaka.
Jeg synes det er godt å lage litt syltetøy av bringebær (friske eller frosne) og blande dette inn i stivpisket krem som fylles mellom lagene. Jeg dynker med eplejuice og pynter etter innfall.
Jeg rørte bærene med en god teskje sukker.
Brukte ikke syltetøy da det var mer enn nok bær til 2 lag.
Håper kaken ikke er for syrlig.
Siste lag med krem (toppen) tar jeg på i morgen tidlig.
Lurer på om jeg skal ha vaniljesukker i kremen istedenfor sukker for å søte kaken ? Hva tror dere. Evnt hvor mye vaniljesukker til 2.5 dl fløte?