Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør man i og rundt Marbella foruten å ligge på stranden og spille golf?

#1

Pelen sa for siden:

Vi har i boksen alder vært i området en gang, litt utenfor sesong, men var sammen med noen andre som spilte golf mest hele tiden, kranglet resten av tiden og det ble ikke helt den store opplevelsen for oss. Vi var kanskje litt uheldige med restaurant i tillegg og vi ble ikke stormende forelsket i stedet dim var straks utenfor Marbella.

Kan du fortelle meg hva som er bra med Spania og spesielt Malaga og området rundt? Hva gjør man om man ikke spiller golf hele dagen eller ligger på stranden fra solen går opp og til den går ned?



#3

Pelen sa for siden:

Takk 007. Slekt prøver å få oss med på å kjøpe en leilighet der med tiden, men vi må først finne ut om vi trives der. Vi kan tenke oss å begynne å spille golf (har grønt kort begge to, men der stoppet det), men det må være andre ting å finne på også. Den langsiktige tanken er å kunne være der en hel del på sen vår og tidlig høst en gang i lang fremtid. Samtidig har vi en lengsel til Florida igjen, men det er lenger å dra til og den langsiktige planen er å ikke være for mye borte fra barnetog barnebarn for lenge heller. I Florida har vi venner og et liv ute for turisme.


#4

Isprinsessen sa for siden:

Er det ikke dit mange lag drar til for sesongoppkjøring i fotball?


#5

løve70 sa for siden:

Vi har leilighet i dette området og stortrives. Det er flotte muligheter for fotturer/løpeturer i fjellet og langs sjøen, storbyfølelse i Malaga ++ Vi har jo aldri prøvd å være der i lengre perioder enda, men det er planen etterhvert.


#6

sindrome sa for siden:

Har vært på jentetur i Marbella to ganger og synes det har vært et herlig område! Null golfspilling! Men fine restauranter, karaokebarer og barer!


#7

millact sa for siden:

Malaga har moderne sentrum og bra strand. Mange hyggelige småbyer rundt. Kunne absolutt vært der og hadde foretrukket Spania fremfor Florida. Kortere distanse og hyggeligere folk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.