Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sommerferie i DK - bestille eller ikke?

#1

Høns sa for siden:

Tror vi på muligheten for åpne grenser og sommerferie i utlandet? Også for de av oss som trolig ikke er vaksinerte før den tid?

Vi tenker å holde oss i Norden. Men skal vi ta sjansen på å bestille billetter til Danmark eller ikke? Om det åpner blir vel plutselig alt bortbedtilt på null komma niks. Vi har ferie fra St.Hans.


#2

Millen sa for siden:

Jeg hadde ikke tatt sjansen....


#3

Timar sa for siden:

Jeg gidder ikke før jeg vet at det blir noe av, men hvis der er slikt som lett kan avbestilles så har du jo ikke noe å tape?


#4

Blondie sa for siden:

Jeg hadde ikke tatt sjansen, nei. Dessverre. :sukk:


#5

polarjenta sa for siden:

Jeg hadde kun bestilt dersom det hadde vært lett å avbestille.


#6

Syrinx sa for siden:

Hvis det lett lar seg avbestille og dere orker nedturen med enda en avlysning så må det vel være greit.


#7

Lavender sa for siden:

Tja, hvis Danmark slipper uvaksinerte inn. Ville bestilt båt og overnattinger som kan kanselleres, og regne med at noen kroner kan gå tapt. Kanskje også være forbered på å måtte kjøre hele veien hjem om endringer i bestemmelsene gjør at dere ikke kan benytte båtbilletten. Det var ingen erstatning selv på god og utvidet reiseforsikring i fjor.

Vi ønsker oss tilbake til samme sted som vi avsluttet på i fjor, ser husene blir booket, men bestiller ingenting selv, enda.


#8

C3PO sa for siden:

Nei. Da jeg snakket sist med en bekjent som jobber med smittesporing på overordnet nivå, regnet hun med at vi ikke er ferdige med dette før over sommeren. De andre spådommene hennes har stemt, så jeg er glad for at jeg har lagt opp til Norgesferie.


#9

Malama sa for siden:

Jeg har lyst å telte i Danmark. Har lest at de er gode på campingplasser der. Men det satser vi ikke på denne sommeren. Ikke primært pga korona, men rett og slett fordi vi er meget uerfaren enda. Førstereist i fjor. Og mannen er ikke like frelst som meg..


#10

millact sa for siden:

Ikke jeg heller.


#11

veobra sa for siden:

Ikke jeg heller. Danmark står høyest på ferieønskelista pga familie. :sukk:


#12

Drømmedama sa for siden:

Dessverre tror ikke jeg heller det er trygt å bestille i sommer. Ellers hadde vi allerede gjort det. Vi er vanligvis i Danmark minst tre ganger i løpet av året, nå satser vi på at høstferie i Danmark kan funke. Hva tenker dere om det?


#13

Chanett sa for siden:

Me lengtar etter Danmark, men tenker at det er for tidleg til sommaren.


#14

Darth sa for siden:

Denne tråden fikk meg til å vurdere å bestille båtbilletter til Danmark. :knegg: Jeg ser de har gratis ombooking, og får vi ikke dratt i sommer, så får vi nok dratt i høstferien håper jeg.


#15

amo sa for siden:

Jeg hadde ikke tatt sjansen. Vi har bestillt og betalt med Mastercard en uke i Kristiansand, angrer litt, men om ikke hadde sikkert alt blitt oppbestillt.....unnskylder jeg meg med. :o


#16

liefje sa for siden:

Jeg er en person som elsker ferieplanlegging, og jeg hadde bare blitt ekstra skuffet om det ikke blir noe av. Men for all del; Om billetter og overnatting kan avbestilles er det bare å gå for det. Jeg har ikke troen, så jeg venter.


#17

vixen sa for siden:

Tror ikke på det første del av ferien iallefall. Kanskje mot slutten. Vi planlegger ikke noe.


#18

veobra sa for siden:

Kan du i tilfelle booke om uten å betale mellomlegget hvis det kun er dyrere billetter igjen, tror du?


#19

Høns sa for siden:

Du må betale mellomlegget


#20

veobra sa for siden:

Da kan det bli veldig dyrt, er jeg redd. Tror ikke vi tar sjansen på det må.


#21

Madicken sa for siden:

Jeg/vi har vurdert å bestille litt forskjellig i sommer, men har endt opp med å "feige ut" hver gang. Vi tror det er for tidlig, og gidder ikke styre med planlegging (og betaling) av ting som ikke blir noe av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.