Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Trixie sa for siden:

God morgen.

Lite søvn her.
Men nå venter frokost og deretter en løpetur. Kanskje sola kommer etterhvert også? Håper å få med meg barna på en tur ut.


#3

Serafin sa for siden:

God morgen.

Jeg våknet av at det lå noen oppe på føttene mine, katta har tydeligvis knekt koden med hvordan få opp soveromsdøra, og var veldig fornøyd med å ligge i senga. :knegg:

Vi har 15 åring i hus i dag. :hurra: Pga korona og alt, så blir det ikke noe selskap, men de er lovt isbar til dessert etter middag. :)


#4

Blondie sa for siden:

Jeg våknet ikke før klokka fem, så det er jo strålende. :gal: Skogsterapi i dag, været ser ut til å spille på lag.


#5

Toffskij sa for siden:

Morn! Ungene spiser godteri fra påskeeggene, mannen lager frokost, og jeg snikjobber litt på morgenkvisten.


#6

Serafin sa for siden:

Dagens plan er at vi må en tur og handle, når jeg har rotet meg gjennom dusjen.
Også prøver jeg å få gitt bort en sofa på finn, slik at jeg kan få en krok av stua til hobby/vev, så har også sendt mld på en gammel seksjon som hadde vært genial til oppbevaring inne i kroken der, når sofaen forsvinner.


#7

polarjenta sa for siden:

God morgen. Nå står påskelabyrinten på programmet, etterpå skal jeg ut å handle litt småting. Ellers så blir det vel sløving som vanlig.


#8

Stompa sa for siden:

Morn. Har sovet godt – og litt lenge – for første gang på leeenge. Nå har jeg dusjet, skal spise litt, og så må jeg handle. Håper det ikke er for mye folk. Haha.


#9

Maverick sa for siden:

God morgen! Her snikpynter jeg egg og sniktegner kart for å opprettholde jentungens tro på påskeharen. :knegg: Regner med at Harry Hare stikker innom med kartet mens vi er i stallen. :nemlig:


#10

Heilo sa for siden:

Jeg skal i gang med å lage påskeegg-labyrint. Har gjort en byttehandel med mannen om at han drar i butikken og jeg lager labyrinten. Men angrer litt nå, hodet føles nokså tomt.


#11

Fersken sa for siden:

Må snart komme meg i dusjen og så ut for å handle litt. Må bare huske at butikkene stenger kl. 16 i dag.


#12

Frøy sa for siden:

Sol, strikketøy og lydbok, det var alt jeg hadde å berette i dag.


#13

Blånn sa for siden:

Fin hyttedag i dag. Lang morgen i senga, deretter en fin skitur. I det vi kom ut i skiløypa brøt sola gjennom skylaget. Og nå slakker hele flokken rundt omkring på hytta. :elsker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.