Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Trixie sa for siden:

God morgen
Altfor tidlig oppe, men det er greit.
Skal på jobb en tur, må få gjort endel før tirsdag så jeg slipper å starte med skuldrene oppunder ørene. Og fant ut at det var deilig å ha fri i morgen.
Så frokost, jobb, fri, høres ut som en ok plan.


#3

Maverick sa for siden:

God morgen. Er det dette som er påskemorgen? Er det den som slukker sorgen? :hyper:

Jeg har sovet kjempelenge og er støl og stiv som en nittiåring. :knegg: Ny dag i stallen, men i dag må jeg gjøre litt nytte for meg her hjemme også er jeg redd. :dramaqueen:


#4

Stompa sa for siden:

Drittvær her. Jeg planla tidlig tur, men gidder rett og slett ikke. Ser heller krim mens jeg strikker og spiser opp sjokoladen fra i går. Skal lage lasagne om litt (tar lang tid), men får kose meg litt først. Jeg er dessverre av typen som bare synes det er stress å lage middag, uansett om det er hverdag eller "fest".


#5

Serafin sa for siden:

Jeg har innsett at jeg ikke er en tålmodig person.

Vi skal ha ut en sofa, og har lagt den ut på gies bort. Og jeg har allerede mistet tålmodigheten, for det har gått 24 timer. :knegg:

Men jeg får ikke gjort noe før sofaen er ute, og jeg vil fikse i kroken der NÅ. Ikke senere. :knegg:


#6

Frøy sa for siden:

Langt ifra samme fine været i dag som i går. Men strikketøy og lydbok foran peisen fungerer det også. Man slipper jo å bli mer solbrent inne da. :knegg:

Pinnekjøtt på menyen i dag så det må vel også snart settes til damping.


#7

Palmen sa for siden:

Har gått tur med innlagt kaffe på termos-stopp med FP-venninne og er strålende fornøyd med dagen. :elsker: Har ellers ikke tenkt å holde hviledagen hellig men har tenkt å male taket på badet. :jupp:


#8

Albertine sa for siden:

Snuppa er 14 i dag og har etter været å dømme ikke vært særlig snill det siste året. Det hagler sidelengs og jeg lurer på om vi får hunden ut for viktige ærender. Synes synd på de som er ute og kjører nå.


#9

millact sa for siden:

Hurra for 14-åring, Albertine!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.