Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaring med hagemøbler fra Hageland?

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg er så kresen føler jeg, for det er så få hagemøbler jeg faller for. Og så har jeg et klart krav om at møblene skal kunne stå ute hele året og at putene ikke taler i sollys. Det skal altså vare, men jeg vil ikke betale en arm heller.

Nå har jeg funnet en sofa hos Hageland jeg falt for, men i disse coronatider så får man jo ikke dratt for å se og prøve. Det er ikke superhast altså, men hvis noen forteller meg at "Hageland ikke er særlig kvalitet, putene falmer og møblene ruster" så fortsetter jeg å lete og ser meg ikke tilbake liksom :nemlig:

Det er denne modellen som heter Vence jeg har falt for, og de skriver jo ingenting om kvalitet eller materialer på nettsiden og da blir jeg litt skeptisk.

Vi er litt bortskjemte, for nå har vi en lounge fra FineDesign på 12. året og den er så og si like fin (dog med en dæsj utdatert design, men i det minst minimalistisk). Men de har ikke noen design jeg liker nå. Titter på Oakland også, men den jeg likte der (Silk) har utgått. Men der tror jeg i hvert fall kvaliteten er god, så kanskje vi evt går for en annen modell.


#2

veobra sa for siden:

Har du sjekket om butikken ar den utstilt utenfor? Jeg var forbi en Jysk. De hadde en del utemøbler utenfor. Da får man prøvesittet litt før bestilling.


#3

IzziCreo sa for siden:

Takk for tips! Det kan jo hende de har. Skal sjekkes.


#4

meisje sa for siden:

Den lokale hageland her jeg bor har kvalitetsmøbler iallefall. Jeg har rottingmøbler som er ca 10 år gamle fra brafab, og hageland selger møbler fra blant annet brafab. Min hagesofa ser fortsatt like fin ut.


#5

Musemus sa for siden:

Vi har fra Hageland, produsenten er Krifon. Virker veldig bra og vi er fornøyde, men som Hagelandmannen sa: Alt er jo uansett laga i Kina. :knegg:
Mener vårt kosta 15 000,- på kampanje.


#6

Selma sa for siden:

Jeg har ikke kjennskap til kvaliteten på møblene hos Hageland, men det var en veldig fin hagesofa!:ja:


#7

Dali sa for siden:

Vi har møbler fra hageland. Ikke samme type som dette da. Sofaen og bordet vi kjøpte har stått seg bra ute på verandaen gjennom to vintre. God og sitte i og gode puter.


#8

Charlie sa for siden:

Opplever at Hageland her har god kvalitet, men såklart har de møbler i ulike prissegmenter. Men jeg ser på det som gjennomgående god kvalitet. Vi har en rottinggruppe derfra vi har hatt i årevis, og vi er ikke superflinke til å stelle med dem og ta den inn tidlig nok.


#9

IzziCreo sa for siden:

Takker for innspill!

Jeg kom plutselig på at kanskje putene, som sikkert er gode å sitte i når det ikke er noen sprekker, kanskje er litt mer utfordrende å lagre :hm: Må vurderes. Har funnet en sofa som likner litt på Oakland, men denne er hakket mer elegant.


#10

veobra sa for siden:

Putene var lange, kanskje lenger enn en putekasse? Vi legger putene inne, kunne puttet slike bak sofaen så de var ute av syne. Sofaen er veldig fin. Ikke minst riktig utformet etter mine krav, men må kunne sitte med ryggen mot armlenet og ha bena i sofaen.


#11

Gaia sa for siden:

Vi har spisebord og -stoler fra Hageland. de er fire år gamle og har holdt seg fint. Jeg har ikke puter på stolene, da. Så jeg vet ikke om eventuelt trekk falmer.

De er lagret ute om vinteren i en Bagin, sammen med utesofaen (modulsofa i rotting) og grillen.


#12

IzziCreo sa for siden:

Jepp, det med armlener et kriterie for meg også. Mange sofaer har ikke den muligheten faktisk.


#13

IzziCreo sa for siden:

Da har jeg fått sjekket sofaen fra Hageland og putene er i olefin, så da skal de være lysekte, solide og såle en skur. Mannen ønsker ikke to 3-setere, og vil heller ha en 3-seter og to stoler. Og jeg ser egentlig den tankegangen. Det gir en fin fleksibilitet. Men det finnes ingen stoler tilhørende denne vakre sofaen. Ei heller noen andre sofagrupper jeg kan tenke meg, rett og slett fordi armlenene ikke er brukenes til å lene seg mot - stolene hakket enda verre på det området. Jeg sitter uhyre sjelden med bena ned - jeg er typen som alltid fikk spørsmål fra eksamensvaktene under eksamen "nææ, driver du med yoga?!" :knegg:
Anywho, så har vi funnet noen stoler som har samme farge, men ikke lik stil. Jeg tenker allikevel at det kan gå. De kommer ikke alltid til å stå sammen. Vi har en stor terrasse, og jeg måtte minne mannen på at vi i fjor snakket varmt om behovet for noen stoler å virkelig slappe av i i kveldssolen. Så de kan fint dekke begge behov. Jeg er litt opptatt av å ikke overmøbelere. Vi kan ikke sitte mange steder på en gang liksom :knegg:

Så synes dere dette kan funke eller blir det kræsj?


#14

gnuri sa for siden:

Jeg tror det blir veldig fint! Det var virkelig lekre møbler :vilha:


#15

Charlie sa for siden:

Synes det var veldig fint.


#16

liefje sa for siden:

Jeg synes absolutt man kan ha stoler og sofa som ikke er fra samme serie. Foretrekker det, faktisk - både inne og ute. Det gir et mer spennende uttrykk. Jeg ville ikke hatt som mål å matche for mye, for helt likt blir det jo ikke, og da foretrekker jeg litt tydelig kontrast. Også binde dem sammen med puter etc. Jeg ville m.a.o. heller f.eks. hatt litt mørkere farge på putene i stolene dersom de to stoffene ikke er helt like.


#17

IzziCreo sa for siden:

Takk for innspill! Tror vi går for dette.

liefje: Stoffene og fargene er visst helt like har jeg nå fått bekreftet. Jeg er enig i at det er kult å bryte, men alternativet til brudd her måtte vært at stolene var i sort alu med mørkegrå puter, og det synes jeg ikke er et så godt alternativ.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.