Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor er gjerdet lavest for å ta opp et arrangement?

#1

Charlie sa for siden:

Vi vurderer å ha et arrangement med flere foredrag til høsten i en frivillig organisasjon. Gitt situasjonen, har det kommet opp spørsmål om å strømme og eller ta opp foredragene.

Hva er det absolutt enkleste man kan komme unna med av utstyr og kunnskap og fremdeles ha en helt grei kvalitet? At det helst skulle vært "gratis" er kanskje ikke nødvendig å si, men telefoner og pc'er og sånt har vi jo alle.


#2

My sa for siden:

For direkte strømming er kanskje Facebook det enkleste? Evt Youtube.


#3

venla sa for siden:

Dere kan ta opp i feks Zoom, Teams, Google meet eller filme det, og så legge det opp til "live" strømming i Facebook eller YouTube fra et gitt tidspunkt.

Da slipper dere å bekymre dere for tekniske blemmer underveis. Sjekk at lydkvaliteten er god nok. Bruk gjerne headset eller mikrofoner.


#4

celebelen sa for siden:

Her har kommunens kulturavdeling kjøpt inn utstyr for å kunne ta opp/strømme arrangementer. Det går jo an å høre om de har noe hos dere også, som det går an å låne eller leie billig?


#5

Wix sa for siden:

Det er viktigere med god lyd enn med godt bilde. Den som snakker bør bruke hodetelefoner eller mikrofon istedet for bare pc-mikrofon. Ellers trenger man ikke noe fancy utstyr egentlig. Det hjelper med godt lys og pass gjerne på at det ikke kommer gjenskinn i briller.

Gratisvarianten av zoom kan bare ha 45 min lange møter tror jeg? Det finnes et gratis program som heter OBS, det kan man også ta opp eller streame fra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.