Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Magasin om klær/mote til unge damer (!)

#1

Billa sa for siden:

Ja, altså - med fare for å høres ut som om jeg går helt 1950, så tenkte jeg å sende en pakke til Storesøster som for tiden avtjener førstegangstjenesten. Og i den forbindelse tenkte jeg altså noe med mote og trender, men har null peil på hvilke blader som er til hennes aldersgruppe. Jeg vet at disse jentene finner mye greier på nett, men hadde lyst til å gi henne noe å "holde i".

Storesøster har brukt nesten hele ungdomstiden sin på hest og hestehold, og har aldri vært opptatt av ting til seg selv. Det har vært hest 24/7. Nå er hesten pensjonert og hun kan ta litt mer plass i eget liv. Nå skal hun ta lastebilsertifikat med 25 gutter, og jeg synes jeg aner en økt interesse for å finne sin egen stil.

Bladene kan godt være på engelsk (evt tysk), og jeg kan kjøpe dem på Narvesen eller på nett.


#2

scilla sa for siden:

Costume eller Elle:vetikke:
hilsen guttemamma


#3

Billa sa for siden:

Takk for tips! Jeg tenkte også på disse, men så slo det meg at damer på min alder også leser disse - og så lurte jeg på om det var noen med et yngre nedslagsfelt, liksom :undrer:


#4

millact sa for siden:

Min datter på 16 liker når jeg kjøper Kamille.


#5

Billa sa for siden:

Det er jo en rettesnor da, Storesøster fyller 20 :)


#6

My sa for siden:

Hva med gode gamle Cosmopolitan? Eller er det bare damer på vår alder som leser det også?


#7

løve70 sa for siden:

Mens min 17 åring synes at Kamille er for oldiser :knegg:


#8

Billa sa for siden:

Jeg vet sannelig ikke :vetikke: - jeg føler vel litt at det jeg vokste opp med trenger en reality check. Jeg glemmer litt at jeg er middelaldrende, for jeg FØLER meg jo ikke sånn ;)


#9

Billa sa for siden:

Hva leser hun da, Løve?


#10

Billa sa for siden:

Vent, hun er jo hestegal hun også ;)


#11

-ea- sa for siden:

Det trodde nesten førti år eldre jeg også.


#12

løve70 sa for siden:

Det stemmer :) Hun leser ikke magasiner - tror ikke venninnene hennes heller gjør det. Jeg ville nok heller gått for Cosmopolitan eller Elle om disse fremdeles finnes :sparke:


#13

Bluen sa for siden:

Det trodde jeg også. Nå måtte jeg bla meg fram til bladets nettside, og konkluderer i alle fall med at jeg er utenfor målgruppen - på alle tenkelige måter. :knegg:

:rofl:


#14

Frøy sa for siden:

Hva med Det Nye?

Målgruppen for magasinet Det Nye er kvinner mellom 18-30 år som interesserer seg for skjønnhet, mote, reise, kultur, jobb, identitet og samfunnet. Magasinet engasjerer og inspirerer i form av både korte og lengre tekster.


#15

Neket sa for siden:

Glamour, kanskje? Det engelske.

Ikke velg de amerikanske bladene, de er 87% reklame.


#16

Frøy sa for siden:

Bare glem det, det var jo nedlagt. :knegg:


#17

Fakse sa for siden:

Det er ikke helt det du spør etter, men jeg vil anbefale magasinet Altså av hele mitt hjerte. Jeg tenker det er nydelig påfyll i forhold til å ta plass i sitt eget liv, om enn ikke med klær og mote, men heller intelektuelt påfyll.


#18

Billa sa for siden:

Åh :hjerter: Takk for godt tips! Påfyll til både indre og ytre er helt supert!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.