Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vårjakke til 14 (15)-åringen (gutt)

#1

Billa sa for siden:

Trenger tips, da Lillebror trenger en ny etter å ha skutt i været og blitt en som jeg må stå på tå for å klemme på :dulte:

Han er nok åpen for det meste, men er ikke så glad i jakker som er korte i livet (eks. typisk sommerdun) Gjerne hoodie-aktig hvis det finnes, men det er jo greit med litt mer "formelt" preg av og til. Hva bruker gutta deres?


#2

My sa for siden:

Tynn dunjakke. Den han har for øyeblikket er fra The North Face, men det er ellers mye Peak og Colmar fortsatt, som florerer blant guttene i den aldersgruppen her omkring.

Ellers ser det ut til å være populært med boblevester, blant dem i den kulere enden av skalaen. Kombinert med lue som brettes opp så den sitter ovenfor ørene.


#3

Billa sa for siden:

Ok, sjekker ut Peak (hørt om) og Colmar (ikke hørt om). Det er fortsatt jeg som må ta initiativ til kleskjøp her i huset, og noen ganger treffer jeg, andre ganger bommer jeg. BALL-genser f.eks, jeg trodde DET var skikkelig hot nå. Hadde han ikke hørt om en gang ;) Fasongen hans tilsier litt lengde på jakka.


#4

Chablis sa for siden:

Min har tynn dunjakke fra Ga t , men den synger på siste verset så vi må nok ha ny her også. Han har også hatt en fra colmar i 3 år. Akkurat nå går han fortsatt i vinterjakken . :himle:

I gjengen hans er det mye parajumpers og northface.


#5

millact sa for siden:

Min er bare 12.5, så 7.klassing. Går nå i tynn «dun»jakke fra Vikafjell, arvet. Han bodde i den i høst også.

Søsteren på 16 går i tilsvarende, men fra B-Young eller Cubus.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.